واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

سردار شریف: ایران قوی نقطه عصبانیت دشمن است

  • کد خبر: ۱۳۵۱۳۰
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۸
سردار شریف: ایران قوی نقطه عصبانیت دشمن است
سردار شریف ایران قوی را نقطه عصبانیت و استیصال دشمن دانست و گفت: حوادث اخیر نشان داد ارتقای سواد رسانه‌ای جامعه به‌ویژه در مواجهه با فضای مجازی بیش از گذشته اهمیت یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه در شهر ری در جمع خبرنگاران در سپاه سیدالشهدا(ع) استان تهران اظهار داشت: اهمیت کار رسانه‌ای هر روز بیش از گذشته اهمیت خود را نشان می‌دهد، چراکه در چنین میدانی، جنگ کم‌هزینه‌تر و با تلفات و تبعات کمتری می‌توان وارد مبارزه شد.

سردار شریف یادآورشد: در جنگ رسانه‌ای، با فضایی نرم و لطیف دشمنان تلاش می‌کنند تا با بهره‌گیری از نواقص و خلاهای موجود به کشور هدف ضربه بزنند، در حالی که در گذشته با خشونت و خونریزی اهداف و مقاصد خود را دنبال می‌کردند.

سخنگوی سپاه گفت: دشمن در حال بهره‌گیری از تمامی ظرفیت خود برای تاثیرگذاری بر جمعیت هدف است و آن‌ها را در معرض تهاجم فرهنگی و ترکیبی سازمان‌یافته قرار داده‌اند و به‌طور مدام تلاش می‌کند تصویر دلخواه خود را به ذهن آنان متبادر کند.

سردار شریف با اشاره به اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیر و رویکردهای مطرح شده نسبت به آن ادامه داد: برخی علت را مساله‌ای داخلی می‌دانند، در حالی که شواهد و قرائن از جمله موضع‌گیری‌ها و ملاقات‌های مقامات رسمی دولت‌های خارجی با برخی لیدرهای رسانه‌ای اغتشاشات اخیر نشان‌دهنده یک طراحی خارجی برای تجزیه و براندازی ایران اسلامی است.

وی اعلام کرد: جبهه ضدانقلاب و معاندین باید متوجه باشند با انقلابی بزرگ مواجه هستند که برای به ثمر نشستن آن صدها هزار شهید تقدیم شده است، شهدایی که با اندیشه و محبوبیت در عرصه جنگ تحمیلی، دفاع از حرم و صیانت از امنیت ملی حضور یافته‌اند و به شهادت رسیده‌اند.

سردار شریف به حضور تعداد معدودی نوجوان و جوان فریب‌خورده در حوادث اخیر اشاره و اضافه کرد: این افراد با هیاهوی بدون مبنای فضای مجازی به میدان آمده‌اند، در حالی که این انقلاب طی 43 سال گذشته، بحران‌های مختلفی را پشت سر گذاشته و بر همه آن‌ها فائق آمده است.

سخنگوی سپاه ایران قوی را نقطه عصبانیت و استیصال دشمن توصیف و با تاکید بر اهمیت ارتقای سواد رسانه‌ای جامعه به ویژه در مواجهه با فضای مجازی تصریح کرد: حوادث اخیر نشان داد باید بیش از پیش براهمیت افزایش آگاهی و سواد رسانه‌ای ملت ایران واقف و برای افزایش اطلاعات و توانایی‌های آنان در این عرصه اقدام کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->