دیدار‌های عراقچی در سومین روز حضور در نیویورک (۲ مهرماه ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۴۷۶۳۵
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۵
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه
سید عباس عراقچی در ساختمان سازمان ملل متحد روزهای پرکاری را پشت سر می‌گذارد و در سومین روز خود در نیویورک با مقامات عالی رتبه کشورهای مختلف دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزرای‌امور خارجه ایران و پاکستان ضمن مرور آخرین روند روابط دوجانبه کشور، بر عزم دو کشور برای پیگیری اجرای توافقات فیمابین و توسعه بیش از پیش روابط در چارچوب منافع متقابل تأکید کردند.

وزیر خارجه کشورمان ضمن قدردانی از تلاش‌های سازنده پاکستان در مقام میانجی مذاکرات با آمریکا، پیمان‌شکنی مکرر آمریکا را موجب خدشه به جایگاه نهاد میانجی‌گری دانست و تاکید کرد نقض تفاهم اسلام‌آباد از سوی آمریکا سبب تشدید ناامنی و تنش در منطقه شد و آمریکا مسئول تداوم پیامد‌های این وضعیت است.

دیدار‌های عراقچی در سومین روز حضور در نیویورک (۲ مهرماه ۱۴۰۵)

وزیر امور خارجه کشورمان همتای پاکستانی را در جریان آخرین وضعیت گفتگوها و تفاهم دوجانبه ایران با عمان در خصوص تعیین مسیر مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز و نیز تعاملات صورت‌گرفته با آمریکا از طریق قطر قرار داد.

عراقچی همچنین با اشاره به ادامه نسل‌کشی فلسطینیان و گسترش روزافزون اشغالگری رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی، تحرک جدی کشور‌های اسلامی و سازمان همکاری اسلامی را برای کمک به مردم فلسطین و مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی خواستار شد.

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان نیز بر اهتمام ویژه کشورش برای تداوم مساعی جمیله این کشور به‌همراه سایر کشور‌های منطقه برای کمک به برقراری صلح و ثبات در منطقه تاکید کرد. 

دیدار با وزیر امور خارجه لهستان

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک به سر می‌برد، صبح امروز پنج‌شنبه با رادوسلاو سیکورسکی وزیر امور خارجه لهستان، دیدار کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تبیین مواضع کشورمان در رابطه با تحولات منطقه غرب آسیا، ناامنی موجود در تنگه هرمز را ناشی از اقدامات تجاوزکارانه آمریکا دانست و بر اهمیت اتخاذ موضع اصولی از سوی همه کشور‌ها از جمله اروپا در محکوم‌کردن تجاوز نظامی علیه ایران و نیز جنایات ارتکابی در خلال آن تاکید کرد.

وزیر امور خارجه همچنین با ابراز نگرانی از تداوم منازعه اوکراین، تلاش برخی طرف‌ها برای فرافکنی و پیوند دادن آن منازعه با تحولات منطقه غرب آسیا را بسیار خطرناک دانست و بر اهمیت برخورد مسئولانه کشور‌های اروپایی با مسائل این قاره تأکید کرد.

در این دیدار، طرفین درباره روابط دوجانبه ایران و لهستان نیز گفت‌و‌گو و تبادل نظر کردند.

دیدار‌های عراقچی در سومین روز حضور در نیویورک (۲ شهریور ۱۴۰۵)

دیدار‌های کوتاه و غیررسمی عراقچی با وزرای امور خارجه اردن، تاجیکستان، ارمنستان، عربستان و شاهزاده برونئی در حاشیه هشتاد و یکمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد

لطفا ورق بزنید:

دیدار وزیر امور خارجه اوکراین با وزیر امور خارجه کشورمان

به دنبال گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اوکراین در مرداد ماه، آندری سیبی‌ها وزیر امور خارجه اوکراین در حاشیه نشست عالیرتبه مجمع عمومی سازما ملل متحد در نیویورک با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.
 
دیدار‌های عراقچی در سومین روز حضور در نیویورک (۲ شهریور ۱۴۰۵)
 
در این دیدار طرفین بر اهمیت دیپلماسی برای مدیریت تنش‌ها تاکید کردند.
 
وزرای امور خارجه دو کشور همچنین حفظ مجاری ارتباطی میان دو کشور را ضروری دانسته و بر برداشتن گام‌های دوجانبه لازم به منظور مدیریت روابط تاکید کردند.
 
طرفین همچنین ضمن تبادل نظر در مورد تحولات اروپا و منطقه غرب آسیا تفاهم کردند تماس‌های خود را با هدف جلوگیری از هرگونه تشدید تنش در روابط ادامه دهند.
 
دو طرف همچنین در خصوص مسائل دوجانبه فی‌مابین، به‌ویژه حمله غیرقانونی به کشتی ایرانی در دریای خزر، و نحوه حل و فصل آنها تبادل نظر کردند.
 

دیدار با وزیر خارجه اردن

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به سفر کرده است، صبح امروز پنج‌شنبه با ایمن الصفدی، وزیر امور خارجه اردن دیدار کرد.
 
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به موضع اصولی ایران مبنی بر احترام به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی همه کشور‌های منطقه، تبدیل قلمروی برخی کشور‌ها به محلی برای تدارک و اجرای تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را تاسف‌بار خواند و بر آمادگی ایران برای تعامل با همه کشور‌های منطقه جهت تقویت اعتماد و همکاری درباره سازوکار‌های امنیت درون‌زا تاکید کرد.
 
عراقچی موضوع فلسطین را مهمترین مساله دنیای اسلام و جهان دانست و بر ضرورت همکاری کشور‌های اسلامی و تحرک جدی‌تر سازمان همکاری اسلامی برای پایان‌دادن به بی‌کیفرمانی رژیم صهیونیستی و توقف اشغالگری، نسل کشی و توسعه‌طلبی اسرائیل تاکید کرد.
 
در این دیدار راجع به مناسبات و همکاری‌های دوجانبه ایران-اردن تیز تبادل نظر شد.
 
دیدار‌های عراقچی در سومین روز حضور در نیویورک (۲ مهرماه ۱۴۰۵)

دیدار با وزیر خارجه انگلیس

دیدار و گفتگوی عراقچی و اد میلیبند وزیر امور خارجه انگلیس در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد

دیدار‌های عراقچی در سومین روز حضور در نیویورک (۲ مهرماه ۱۴۰۵)

دیدار با وزیر خارجه قرقیزستان

دیدار و گفتگوی سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ژینبک کولوبایف وزیر امور خارجه قرقیزستان در حاشیه هشتاد و‌یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد

دیدار‌های عراقچی در سومین روز حضور در نیویورک (۲ مهرماه ۱۴۰۵)

دیدار با وزیر خارجه اسپانیا

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک رفته است، صبح امروز پنج‌شنبه با خوزه مانوئل آلبارس بوئنو وزیر امور خارجه اسپانیا دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تشریح تحولات جاری در منطقه غرب آسیا، بر اهمیت اتخاذ رویکردی مسئولانه و منطبق با حقوق بین‌الملل از سوی کشور‌های اروپایی در قبال اقدامات تجاوزکارانه و غیرقانونی آمریکا علیه ایران تاکید کرد.

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به تداوم اشغالگری و نسل‌کشی فلسطینیان و توسعه‌طلبی تجاوزکارانه اسرائیل در منطقه، مسئولیت همه دولت‌ها برای توقف این تجاوزات و مواخذه و مجازات جنایتکاران صهیونیست را متذکر شد.

در این دیدار درباره مناسبات دوجانبه ایران و اسپانیا نیز بحث و تبادل نظر شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.