صداوسیما مجری‌گری «مهرشاد سهیلی» در تلویزیون را تکذیب کرد + عکس «بررسی وطن در دنیای کودک و نوجوان» در حوزه هنری خراسان رضوی بازیگر نقش ایلان ماسک معرفی شد + عکس مهرشاد سهیلی مجری برنامه اردوگاه شد + عکس موج انتقادها از فیلم جدید «نولان» | «اودیسه» در یک منطقه اشغالی فیلم‌برداری شده است حکایت دوستی عمو خرسه رقابت رسانه‌ها در جشنواره «داستان ایستادن» + فراخوان قائم‌مقام معاونت امور استان‌های رسانه ملی مشخص شد تصویری جدید از «شیرین» و «امیر» در پشت صحنه سریال «تاسیان» + عکس وزیر ارشاد، فردا (۷ مرداد)، برای پاسخ به یک سؤال راهی مجلس می‌شود عروسک جدید برنامه «کارناوال» | آیا «افتو» دارای رقیب می‌شود؟ پوستر برنامه «شفرونی» منتشر شد | برنامه جدید احسان علیخانی + عکس تیزر انیمیشن سینمایی «فرمانروای آب» منتشر شد سیدرسول فاطمی، هنرمند جوان تعزیه و تئاتر، درگذشت + علت فوت سریال انیمیشنی «هیس‌طوری» آماده نمایش شد بازگشت آرنولد شوارتزنگر در پایان جدید انیمیشن «غارتگر: قاتل قاتلان» نمایش آثار هنری و مصنوعات «جنگ ستارگان» در موزه «هنر روایی» لس‌آنجلس + عکس
سرخط خبرها

انتشار کتاب «پشت دیوار شب» محمدرضا سرشار

  • کد خبر: ۱۳۵۶۶۱
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۴
انتشار کتاب «پشت دیوار شب» محمدرضا سرشار
کتاب «پشت دیوار شب»، اثر جدید محمدرضا سرشار نویسنده شناخته‌شده با ارائه ۱۲ داستان در فضای ادبیات انقلاب از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا سرشار، از نویسندگان شناخته‌شده در حوزه ادبیات انقلاب است که تاکنون آثار متعددی برای گروه سنی نوجوان و بزرگسال در این فضا نوشته است. کتاب «پشت دیوار شب» از مجموعه‌های داستانی اوست که اخیراً از سوی انتشارات سوره مهر در دسترس علاقه‌مندان به ادبیات انقلاب و دفاع مقدس قرار گرفته است.


انتشار کتاب «پشت دیوار شب» محمدرضا سرشار
کتاب جدید سرشار دربردارنده ۱۲ داستان است که فضای انقلاب و دفاع مقدس را از دید او به عنوان یک نویسنده، ارائه می‌دهد. عنوان کتاب برگرفته از نام یکی از داستان‌های این اثر است. دیگر داستان‌های این مجموعه عبارتند از: همسفران، جاده، یک اسب یک ماجرا، مدرسه، انشا‌های فریدون و زلفعلی، چشم حسود بترکه، بوی خوش سلامت، کولی، خداحافظ برادر، پشت دیوار شب، مانداب، و حضور.

سرشار متولد ۱۳۳۲ کازرون است. او که در رشته مهندسس صنایع از دانشگاه علم و صنعت فارغ‌التحصیل شده است، نخستین مجموعه داستانش را در سال ۱۳۵۵ منتشر کرد و تاکنون مسئولیت‌هایس همچون دوره‌هایس از آموزش داستان‌نویسس در اواسط دهه ۶۰ را در حوزه هنری بر عهده داشته است.

از فعالیت‌های او بعد از انقلاب می‌توان به داستان‌نویسی، پژوهش و نقد در زمینه ادبیات کودک و نوجوان و بزرگسالان اشاره کرد. سرشار در کنار فعالیت‌های ادبی و سردبیری نشریات ادبی و هنری کودک و نوجوان، سردبیری برنامه‌های رادیویی را نیز برعهده داشت. او در نظر عموم مردم به عنوان گوینده قصه ظهر جمعه شناخته می‌شود که ۲۴ سال با اجرای او پخش شد و مورد اقبال مخاطبان قرار گرفته بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->