جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

نتیجه نیمه اول دیدار تیم های ملی ایران و انگلیس

  • کد خبر: ۱۳۵۹۳۶
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۷
  • ۱
نتیجه نیمه اول دیدار تیم های ملی ایران و انگلیس
نیمه اول دیدار تیم های ایران و انگلیس با برتری سه شیرها به پایان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دیدار تیم های ملی ایران و انگلیس در نیمه نخست با برتری سه گله شاگردان ساوتگیت به پایان رسید.

در اوایل نیمه نخست این مسابقه، برخورد شدید بین علیرضا بیرانوند و سیدمجید حسینی منجر به مصدومیت و تعویض سنگربان تیم ملی شد و سید حسین حسینی در چارچوب دروازه قرار گرفت.

جود بلینگام، ساخا و رحیم استرلینگ زننده سه گل تیم ملی انگلیس مقابل تیم ملی ایران بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی مختاری 291
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۳۰
1
3
با سلام. خواستن توانستن است؛ ما نمی خواستیم که پیروز بشویم و نشدیم. کاملاً واضح بود که این باخت یک باخت عمدی بود. بچه های ما در نیمۀ اول هیچ تلاشی نکردند و گذاشتند که کار از کار بگذره؛ تا دقایق 13 نیمۀ دوم هم هیچ تلاشی از آن ها دیده نشد؛ اون 2 تا گلی هم که زدند نوش داروی بعد از مرگ سهراب بود. دلم خوش بود که دست کم در این بازی بتوانیم با شکست تیم فوتبال کشوری که همه جوره دشمن ماست، انتقام خون های به ناحق ریختۀ مدافعان امنیت و مردم بی گناه کشورم را بگیریم که نتوانستیم.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->