واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

آیا ایلان ماسک می‌خواهد با ساخت گوشی تسلا به جنگ اندروید و آیفون برود؟

  • کد خبر: ۱۳۶۶۹۲
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷
آیا ایلان ماسک می‌خواهد با ساخت گوشی تسلا به جنگ اندروید و آیفون برود؟
مدت‌هاست شاهد انتشار شایعاتی درباره گوشی تسلا بوده‌ایم، اما این اولین‌باری است که ایلان ماسک احتمال ساخت یک رقیب برای گوشی‌های اندرویدی و آیفون را مطرح می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز -  مدیرعامل جدید توییتر در اظهار‌نظری گفته است که اگر اپل و گوگل اپ این شبکه اجتماعی را از فروشگاه‌های خود حذف کنند، احتمال ساخت گوشی جایگزین آن‌ها وجود دارد.

ایلان ماسک از زمان تصاحب توییتر، تغییرات زیادی در این شبکه اجتماعی انجام داده که به گفته بزرگ‌ترین آژانس‌های تبلیغاتی دنیا، آن را به محلی نامناسب برای تبلیغات تبدیل کرده است. ثروتمندترین فرد دنیا حتی اخیراً شمار زیادی از حساب‌های مسدودشده را طی یک نظرسنجی، به توییتر برمی‌گرداند و البته پیش از آن، شاهد بازگرداندن حساب دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا بودیم.

اگر ایلان ماسک واقعاً بخواهد آزادی بیان را در توییتر رعایت کند، شاید در فروشگاه‌های اپ گوگل و اپل با مشکل مواجه شود و این غول‌های فناوری تصمیم به حذف برنامه توییتر بگیرند. اما در این‌صورت چه اتفاقی خواهد افتاد؟ به گفته ماسک، احتمالاً یک گوشی جدید برای رقابت با آیفون و گوشی‌های اندرویدی از راه می‌رسد.

گوشی تسلا ساخته می‌شود؟

اخیراً یک فرد محافظه‌کار به نام «لیز ویلر» در توییتی به این موضوع اشاره کرده که اگر اپل و گوگل برنامه توییتر را از فروشگاه‌های اپ خود حذف کنند، ایلان ماسک باید گوشی خودش را بسازد. به گفته این شخص، با این کار، نیمی از کاربران آمریکایی با خوشحالی آیفون و محصولات اندرویدی را کنار می‌گذارند و به سراغ گوشی ایلان ماسک می‌روند.

ایلان ماسک در پاسخ به این گفته، در کنار اعلام این موضوع که امیدوار است چنین اتفاقی نیفتد و شاهد حذف اپ توییتر از فروشگاه‌های اپل و گوگل نباشیم، گفت اگر انتخاب دیگری نداشته باشد، یک گوشی جایگزین می‌سازد.

از آنجایی که مدت‌ها پیش شاهد انتشار شایعات درباره گوشی تسلا بودیم، شاید روزی ایلان ماسک چنین محصولی را بسازد. البته این احتمال هم وجود دارد که ثروتمندترین فرد دنیا، یک برند تازه تأسیس کند و در آن مشغول به تولید گوشی‌های هوشمند شود، البته کار به این سادگی‌ها هم نخواهد بود.

رقابت در دنیای گوشی‌های هوشمند فشرده است و شرکت‌های زیادی در آن شکست خورده‌اند. برای مثال در گذشته شاهد معرفی گوشی آمازون یا گوشی‌های مخصوص فیسبوک بوده‌ایم، اما تمامی آن‌ها شکست خوردند.

با وجود چنین موضوعی، ایلان ماسک نشان داده که می‌تواند ناممکن‌ها را ممکن کند؛ بنابراین شاید روزی برسد که ثروتمندترین فرد دنیا وارد بازار گوشی‌های هوشمند شود و با گوشی تسلا یا برند جدیدی روبه‌رو شویم.

با توجه به اینکه اپل می‌خواهد وارد دنیای خودرو‌های برقی شود و تسلا، یکی از شرکت‌های تحت مدیریت ایلان ماسک در این بازار حکمرانی می‌کند، ورود احتمالی مالک جدید توییتر به بازار گوشی‌های هوشمند، می‌تواند رقابت جذابی را میان دو شرکت تأثیرگذار در جهان ایجاد کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->