اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

ایلان ماسک حاضر است تراشه نورالینک را در مغز یکی از فرزندانش قرار دهد

  • کد خبر: ۱۳۸۱۴۲
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
ایلان ماسک حاضر است تراشه نورالینک را در مغز یکی از فرزندانش قرار دهد
ایلان ماسک می‌گوید حاضر است که تراشه ایمپلنت نورالینک را در مغز یکی از فرزندانش قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز - او مدعی شده که این اقدام به‌نظرش خطرناک نخواهد بود. نورالینک امیدوار است که با رابط خود بتواند ارتباط بین مغز و کامپیوتر را آسان‌تر کند.

ایلان ماسک در رویداد Show and Tell نورالینک اعلام کرد که اگر یک حادثه جدی برای یکی از فرزندانش پیش می‌آمد – مثلاً گردن یکی از آن‌ها می‌شکست – حاضر بود تراشه این شرکت را در مغز آن‌ها بکارد: «فکر می‌کنم به نقطه‌ای رسیده‌ایم که حداقل به نظر من دیگر خطری وجود ندارد.»

نورالینک امیدوار است به افرادی که دچار معلولیت هستند، اجازه دهد از طریق این رابط با کمک کامپیوتر با بقیه ارتباط برقرار کنند. این تراشه سیم‌های ریزی دارد که از طریق الکترود‌ها فعالیت مغز را رصد و بافت‌ها را با الکتریسیته تحریک می‌کند. این شرکت می‌خواهد تراشه خود را با رباتی که مشغول توسعه آن است، در جمجمه انسان‌ها قرار دهد.

ایلان ماسک انتظار دارد که فاز آزمایش‌های انسانی تا شش ماه دیگر آغاز شود. با این حال، نورالینک در گذشته بار‌ها در دستیابی به هدف‌گذاری‌های زمانی مدنظر خود ناکام مانده است. ثروتمندترین فرد جهان در توییتر در‌این‌باره گفت: «حالا اطمینان داریم که دستگاه نورالینک برای انسان‌ها آماده شده است، پس دیگر باید منتظر فرایند صدور مجوز از سازمان غذا و دارو بمانیم.»

ماسک همچنین مدعی شد که حاضر است عمل ایمپلنت نورالینک را در آینده روی مغز خودش هم انجام دهد. او گفت: «همین حالا ممکن است دستگاه نورالینک را در مغز خود داشته باشید و حتی متوجه آن نشوید.» ماسک وعده داد که شاید در یکی از دمو‌های نورالینک چنین کاری را انجام دهد.

نمایندگان شرکت نورالینک هنوز به درخواست رسانه‌ها برای اظهارنظر پیرامون صحبت‌های ایلان ماسک واکنشی نشان نداده‌اند. مدیرعامل این شرکت در مراسم اخیر مدعی شده بود که این تراشه می‌تواند بینایی را به نابینایان برگرداند.

منبع: دیجیاتو

در ادامه ببینید

ویدئو | یک میمون با کمک چیپ نورالینک می‌تواند تایپ کند

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->