جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

ایلان ماسک حاضر است تراشه نورالینک را در مغز یکی از فرزندانش قرار دهد

  • کد خبر: ۱۳۸۱۴۲
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
ایلان ماسک حاضر است تراشه نورالینک را در مغز یکی از فرزندانش قرار دهد
ایلان ماسک می‌گوید حاضر است که تراشه ایمپلنت نورالینک را در مغز یکی از فرزندانش قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز - او مدعی شده که این اقدام به‌نظرش خطرناک نخواهد بود. نورالینک امیدوار است که با رابط خود بتواند ارتباط بین مغز و کامپیوتر را آسان‌تر کند.

ایلان ماسک در رویداد Show and Tell نورالینک اعلام کرد که اگر یک حادثه جدی برای یکی از فرزندانش پیش می‌آمد – مثلاً گردن یکی از آن‌ها می‌شکست – حاضر بود تراشه این شرکت را در مغز آن‌ها بکارد: «فکر می‌کنم به نقطه‌ای رسیده‌ایم که حداقل به نظر من دیگر خطری وجود ندارد.»

نورالینک امیدوار است به افرادی که دچار معلولیت هستند، اجازه دهد از طریق این رابط با کمک کامپیوتر با بقیه ارتباط برقرار کنند. این تراشه سیم‌های ریزی دارد که از طریق الکترود‌ها فعالیت مغز را رصد و بافت‌ها را با الکتریسیته تحریک می‌کند. این شرکت می‌خواهد تراشه خود را با رباتی که مشغول توسعه آن است، در جمجمه انسان‌ها قرار دهد.

ایلان ماسک انتظار دارد که فاز آزمایش‌های انسانی تا شش ماه دیگر آغاز شود. با این حال، نورالینک در گذشته بار‌ها در دستیابی به هدف‌گذاری‌های زمانی مدنظر خود ناکام مانده است. ثروتمندترین فرد جهان در توییتر در‌این‌باره گفت: «حالا اطمینان داریم که دستگاه نورالینک برای انسان‌ها آماده شده است، پس دیگر باید منتظر فرایند صدور مجوز از سازمان غذا و دارو بمانیم.»

ماسک همچنین مدعی شد که حاضر است عمل ایمپلنت نورالینک را در آینده روی مغز خودش هم انجام دهد. او گفت: «همین حالا ممکن است دستگاه نورالینک را در مغز خود داشته باشید و حتی متوجه آن نشوید.» ماسک وعده داد که شاید در یکی از دمو‌های نورالینک چنین کاری را انجام دهد.

نمایندگان شرکت نورالینک هنوز به درخواست رسانه‌ها برای اظهارنظر پیرامون صحبت‌های ایلان ماسک واکنشی نشان نداده‌اند. مدیرعامل این شرکت در مراسم اخیر مدعی شده بود که این تراشه می‌تواند بینایی را به نابینایان برگرداند.

منبع: دیجیاتو

در ادامه ببینید

ویدئو | یک میمون با کمک چیپ نورالینک می‌تواند تایپ کند

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->