بازداشت فعال حامی حق تحصیل زنان افغانستان توسط طالبان همه چیز درباره شرایط بیمه و بازنشستگی اتباع خارجی در ایران + جزئیات نوروز و مردم افغانستان + عکس شیرینی‌ها و غذاهای مردم افغانستان در روزهای نوروز + عکس بازی‌های سنتی مردم افغانستان در روزهای نوروز + عکس فصل بهار در بند امیر بامیان + فیلم کمک‌های سازمان ملل به افغانستان کاهش یافته است طالبان پاسپورت‌های جدید افغانستان را به کشورهای مختلف ارسال کرد دانشگاه علوم پزشکی گناباد با یک دانشگاه در افغانستان تفاهمنامه همکاری امضا کرد هر مهاجر افغانستانی ساکن ایران بیش از ۲۰ کد و شماره شناسایی دارد + جزئیات  سازمان ملل: نیازمند ۶۱۳ میلیون دلار برای حمایت از پناهجویان افغانستانی در ۵ کشور هستیم انتقاد دیدبان حقوق بشر از آمریکا به دلیل عمل نکردن به وعده‌هایش در مورد پناهجویان افغانستانی انفجار روز شنبه در شهر مزارشریف چه پیام‌هایی دارد؟ حال سه تن از زخمیان حمله به مرکز تبیان در مزارشریف وخیم است ماراتن واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان آغاز شد سفارت افغانستان در تهران جریمه عدم تمدید پاسپورت را بخشید اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی انفجار دفتر صدای افغان را محکوم کرد انتقاد علی‌اکبر صالحی از عدم اعطای تابعیت به نخبگان خارجی در کشور طالبان تعطیلات نوروز و روز عاشورا را از تقویم ۱۴۰۲ حذف کردند وزارت کشور از تعیین وضعیت اشتغال اتباع افغانستانی خبر داد
خبر فوری

هلال احمر از افزایش تقاضا برای جست‌وجوی مفقودشدگان افغانستانی خبرداد

  • کد خبر: ۱۳۷۴۱۷
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
هلال احمر از افزایش تقاضا برای جست‌وجوی مفقودشدگان افغانستانی خبرداد
معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر از تشکیل پرونده جست‌وجوی مفقودین برای ۱۰۰ پناهجوی افغانستانی تنها در ۶ ماهه نخست امسال خبر داد و گفت که اغلب این مفقودین کودکانی هستند که در جریان عبور غیرقانونی در دوسوی مرز‌های ایران با کشور‌های همسایه از خانواده‌هایشان جدا شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بهنام سعیدی در این‌باره گفت: پس از تغییر حکومت افغانستان در سال گذشته، اداره جست‌وجو و بازپیوند خانواده جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با افزایش چشم‌گیر تقاضا‌های جست‌وجوی مفقودین مواجه شد به طوری که در ۶ شش ماهه نخست ۱۴۰۱ برای ۱۰۰ مهاجر افغانستانی، پرونده جست‌وجو تشکیل شده‌است.

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر تاکید کرد: اینکه گمان کنیم با پیشرفت تکنولوژی‌های ارتباطی در دنیای امروز، امکان گم شدن افراد و جدا ماندن از خانواده وجود ندارد، تصور نادرستی است. زیرا جنگ و بحران‌های مهاجرت، قواعد جاری زندگی را برهم می‌زند. اغلب مهاجران، با ورود غیرقانونی به کشورمان، قصد عبور و حرکت به سمت سایر کشور‌ها را دارند. البته عده‌ای نیز ایران را برای اقامت انتخاب می‌کنند.

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، وی توضیح داد: اداره جست‌وجو و باز پیوند خانواده در سایر جمعیت‌های ملی صلیب‌سرخ و هلال احمر نیز فعال است. بنابراین، پرونده‌های جست‌وجوی مفقودین تنها در هلال احمر ایران تشکیل نمی‌شود؛ بنابراین قطعا پرونده‌های دیگری هم برای سایر مهاجران مفقود افغانستانی در دیگر کشور‌های مسیر مهاجرت از ایران تا سایر کشور‌ها مفتوح است.

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه افزود: در جریان عبور از مرز‌ها و تردد در استان‌های مرزی، بسیار اتفاق می‌افتد که اعضای یک خانواده از هم جدا شوند؛ متاسفانه تعدادی از آن‌ها نمی‌توانند یکدیگر را پیدا کنند و این جدایی ممکن است سال‌ها ادامه یابد. در چنین مواقعی افراد می‌توانند برای پیدا کردن عضو مفقود خانوده به یکی از ادارات جست و جو مستقر در هریک از جمعیت‌های ملی در سراسر دنیا مراجعه کنند تا با تشکیل پرونده، فرآیند جست و جو آغاز شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}