به گزارش شهرآرانیوز، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: در جریان شهادت این شهدا، مصداق بارز خسران فقط متوجه جامعه اسلامی میشود، زیرا شهید که خود به جوار رحمت حق شتافته و خانوادهاش هم مأجور به والاترین پاداشها هستند، منتهی فقط جامعه است که تا مدتها شاید نتواند این خلأ را جبران کند و فقط باید قدردان این جوانان باشد که آرامش را به مردم بازگرداندهاند.
آیتالله سیداحمد علمالهدی در دیدار با خانواده چهار شهید مدافع امنیت مشهدی، شهیدان «رسول دوستمحمدی»، «حسن براتی»، «دانیال رضازاده» و «حسین زینالزاده» که با حضور سردار اشتری، فرمانده انتظامی کشور، و بهمیزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، خانواده شهدا را وارثان فرهنگ ایثار و شهادت دانست و اظهار کرد: در ماجرای شهادت، سه جریان وجود دارد؛ یکی ماجرایی که بر خود شهید میگذرد، یکی ماجرایی که بر خانواده و نزدیکان او میگذرد و دیگری ماجرایی که بر جامعه همعصر شهید میگذرد.
وی افزود: برای شهید وقتی به درجه رفیع شهادت رسید، درد و رنجی که متحمل شده به نسبت درجه و مقامی که درک میکند، بسیار اندک و ناچیز است. شهید پس از تحمل اندکی درد و رنج به درجهای میرسد که در زندگی دنیوی خود حتی نسبت به وجود آن هم آگاهی نداشت. در این مقام باید تأکید داشت که شهادت درد و رنج اندکی دارد؛ مگر برای جانبازانی همچون شهید حسن براتی که به مدت یک ماه و اندی، رنج جانبازی را تحمل کردهاند که در این مصادیق خاص هم هر لحظه برای این شهدای عظیمالشأن بهعنوان یک شهادت محسوب میشود.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: برای خانواده شهید هم داغ و درد گرانی است که هرچه تسلی به آنان داده شود، بازهم قابل جبران نیست. پس از شهادت، چهره شهید، صدای شهید، سخن شهید و هیبت و جایگاه شهید، همه در چشم اعضای خانوادهاش روزبهروز تکرار میشود و ویژگی بارزی هم که به وجود میآید، این است که در زمان شهادت یک فرد، همه نقاط برجسته سیره او به چشم اعضای خانواده و نزدیکانش میآید و حتی اگر نقص و کاستیای هم بوده باشد، همه آن را از یاد میبرند، زیرا این وعده صادق الهی است که شهدا در دنیا و آخرت عاقبتبهخیر و رستگار میشوند.
وی ادامه داد: پس از خود شهید و خانواده او، تنها جریانی که بر اثر شهادت دچار خسران و زیان میشود، جامعهای است که این شهدا را از دست داده است. خصوصاً من خبر دارم که هیچکدام از چهار شهید مدافع امنیت مشهد، شخصیتهای معمولی و انسانهای عادی نبودند، بلکه این افراد بهعنوان شخصیتهای شاخص فرهنگی، اثرگذاری اجتماعی داشتند و در این مقام، مصداق بارز خسران فقط متوجه جامعه اسلامی شده است، زیرا شهید که خود به جوار رحمت حق شتافته و خانوادهاش هم مأجور به والاترین پاداشها هستند، منتها فقط جامعه است که تا مدتها شاید نتواند این خلأ را جبران کند و فقط باید قدردان این جوانان باشد که آرامش را به مردم بازگرداندهاند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، شهدای مدافع امنیت را اسوههای شجاعت و ایثار خواند و تصریح کرد: شهید رسول دوستمحمدی در میانه آشوبها به شهادت رسید. شهید حسن براتی هم با اینکه مشاهده کرد که عنصر ضدانقلاب مسلح است، اما با آگاهی از سرنوشت حتمی خود بازهم دل به دریا زد و در نهایت، دو شهید عزیزی هم که در روز ۲۶ آبان ماه به شهادت رسیدند، در حالی به میان میدان رفتند که میدانستند تنها هستند و به شهادت خواهند رسید. از این جهت، شهدای مدافع امنیت را میتوان اسوههای شجاعت و ایثار دانست.
وی تأکید کرد: چند روز قبل، مادر و پدر یکی از شهدای مدافع امنیت پیش ما آمدند و من مشاهده کردم که این آقا و خانم بسیار ملتهب و داغدار هستند؛ به حدی که هر لحظه به چشم من آمد که این مادر قالب تهی میکند. آنجا بود که از این مادر پرسیدم: «شما این آقازاده را چند سال قبل به دنیا آوردید؟» پاسخ داد: «۲۲ سال قبل.» به این مادر بزرگوار گفتم که شما فرض کنید که در همان لحظه ولادت فرزندتان، وجود اقدس حضرت زهرا(س) به شما میگفت که این فرزندت را به من بده. آیا شما استنکاف میکردید؟
امام جمعه مشهد با بیان اینکه وعده صادق الهی این است که هر ریزش با رویشهای بسیار جبران خواهد شد، ابراز امیدواری کرد: در هر نفس با خود فکر میکنم که حیف بود که وجود عزیز این شهدای مظلوم و قهرمان ما در طریق دیگری بهجز شهادت از بین برود. از مادرانی که هنوز از داغ شهادت مظلومانه فرزندانشان در تبوتاب هستند، سؤال میپرسم که آیا راضی بودند فرزندشان چند سال دیگر بهدلیل بیماری، تصادف رانندگی، سانحه یا هر دلیل دیگر از دنیا میرفت؟ آیا حیف نبود که این انفاس زکیه از دنیا میرفتند و خونشان منجر به بقای اسلام و انقلاب نمیشد؟
تجلیل از خانوادههای معزز چهار شهید مدافع امنیت مشهدی از دیگر محورهای این دیدار بود.