آماده باش مناطق ۱۳ گانه شهرداری مشهد در پی هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری
سرخط خبرها

عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: اجرای قوانین حمایت از معلولان در دستور کار قرار گیرد

  • کد خبر: ۱۳۷۸۸۶
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۳
عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: اجرای قوانین حمایت از معلولان در دستور کار قرار گیرد
عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: در حوزه حمایت از معلولان، مصوبات جامع و کاملی در سطح ملی و محلی داریم، ولی این مصوبات در سطوح مختلف، نیازمند اجرایی‌شدن است. به سهم خود اجرایی‌شدن سیاست‌گذاری‌ها و مصوبات شورای شهر از سوی شهرداری را دنبال می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید دبیریان در گفت‌وگویی با گرامیداشت ۱۲ آذرماه، روز معلولان، اظهار کرد: این روز فرصت بسیار مغتنمی است تا هر مجموعه و سازمانی نسبت به ارزیابی عملکرد و فعالیت‌های خود درخصوص این قشر از جامعه بپردازد.
وی با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین فعالیت‌ها و اقدامات مدیریت شهری به موضوع مناسب‌سازی برمی‌گردد، گفت: باید بدانیم که این شهر، متعلق به همه شهروندان است و همه با هر شرایط جسمی و فیزیکی و سنی و‌... در بهره‌گیری و استفاده از خدمات شهری نباید هیچ‌گونه مشکل و محدودیتی داشته باشند.
دبیریان افزود: شورای ششم شهر مشهد مقدس، از ابتدای فعالیت تا‌کنون سعی داشته تا به سهم خود در این زمینه نقش‌آفرینی کند و رویکرد حمایتی نسبت به جامعه معلولان و توان‌یابان داشته‌ایم. مصداق تجلی و عملیاتی‌شدن سیاست‌گذاری‌های این حوزه را می‌توان در بوستان‌های مناسب‌سازی‌شده برای معلولان و کم‌توانان مشاهده کرد.
دبیریان با بیان اینکه در حوزه حمایت از معلولان، شورای شهر تاکنون مصوبات مختلف حمایتی داشته است، تصریح کرد: از جمله این مصوبات می‌توان به تکلیف شهرداری برای مناسب‌سازی فضا‌ها و اماکن متعلق به خود اشاره کرد.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: در این حوزه، مصوبات جامع و کاملی داریم، ولی این مصوبات در سطوح مختلف، نیازمند اجرایی‌شدن است. به سهم خود اجرایی‌شدن سیاست‌گذاری‌ها و مصوبات شورای شهر از سوی شهرداری را دنبال می‌کنیم.
دبیریان افزود: شهرداری باید هرچه سریع‌تر نسبت به ارائه گزارشی از اهم اقدامات خود در راستای مناسب‌سازی شبکه معابر، ساختمان‌ها و بنا‌های در اختیار خود و‌... اقدام کند و مجدانه حامی جامعه معلولان و توان‌یابان هستیم تا حقی از آن‌ها ضایع نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->