شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

رابطه میان اپل و ایلان ماسک شکراب شد

  • کد خبر: ۱۳۷۵۴۸
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۶
رابطه میان اپل و ایلان ماسک شکراب شد
رئیس اپ استور، مدت کوتاهی پس از بازگشت حساب کاربری رئیس‌جمهور سابق آمریکا به توییتر، حساب خود در این شبکه‌ی اجتماعی را حذف کرد تا به شایعه‌های مربوط به رابطه‌ی توییتر و اپل دامن بزند.

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته‌ی ایلان ماسک، اپل بدون ارائه‌ی دلیلی واضح تهدید کرده است که خدمت‌دهی به این اپلیکیشن را در اپ استور متوقف می‌کند.

ایلان ماسک ادعا می‌کند اپل به دلایلی نامشخص تهدید کرده است که از خدمت‌رسانی به اپلیکیشن توییتر در فروشگاه آنلاین اپ استور «خودداری می‌کند.» این ادعا در حالی مطرح شده که ایلان ماسک در توییت دیگری گفته اپل «تا حد زیادی» تبلیغات را در توییتر متوقف کرده است. ماسک همچنین در یک نظرسنجی از اپل درخواست کرده است جزئیات سانسور‌های انجام‌شده در پلتفرم‌های این شرکت را که روی کاربران اثر می‌گذارند، منتشر کند.

تحلیلگران از هفته‌ها قبل پیش‌بینی کرده بودند که پس از تصاحب توییتر به دست ایلان ماسک، رابطه‌ی شبکه‌ی اجتماعی متن‌محور با اپل وارد حاشیه شود. ماسک قبلا بار‌ها از اپل به‌خاطر کارمزد‌های اپ استور انتقاد و آن را «مالیات بر اینترنت» خطاب کرده است.

فیل شیلر، رئیس اپ استور، مدت کوتاهی پس از بازگشت حساب کاربری رئیس‌جمهور سابق آمریکا به توییتر، حساب خود در این شبکه‌ی اجتماعی را حذف کرد تا به شایعه‌های مربوط به رابطه‌ی توییتر و اپل دامن بزند.

تیم کوک، مدیرعامل اپل، دو هفته پیش به هنگام مصاحبه با رسانه‌ی CBC News در اقدامی بی‌سابقه به تحولات توییتر واکنش نشان داد. کوک گفت که مدیران توییتر گفته‌اند نظارت بر محتوا را ادامه می‌دهند و او روی این وعده حساب باز می‌کند.

در همین حین ایلان ماسک گفته است که قصد دارد سخت‌گیری‌های توییتر را کاهش دهد. او می‌خواهد حساب‌های تعلیق‌شده‌ی توییتر را به این پلتفرم برگرداند، اقدامی که باعث بازگشت بدترین کاربران اینترنت به توییتر می‌شود.

توییتر مدت‌ها است که قوانین نظارت بر محتوای اپ استور را می‌آزماید. اپل پیش‌تر با موفقیت پلتفرم‌هایی مثل دیسکورد و تامبلر را مجبور کرده است که محتوا‌های توهین‌آمیز را پنهان یا به‌طور کلی مسدود کنند. توییتر یکی از معدود پلتفرم‌های بزرگ امروزی است که انتشار محتوا‌های مستهجن را خلاف قوانینش نمی‌داند. افشاگری‌های یکی از مدیران سابق توییتر نشان می‌دهد که این شبکه‌ی اجتماعی بار‌ها درباره‌ی محتوا‌هایی مثل توهین نژادی یا هشتگ‌های حاوی توییت‌های بزرگسالانه، با سیاست‌های اپل مخالفت کرده است.

اگر ادعای ماسک حقیقت داشته باشد، احتمالاً اپل در بهترین حالت اجازه‌ی انتشار به‌روزرسانی جدید برای توییتر را صادر نمی‌کند و در بدترین حالت به حضور توییتر در اپ استور خاتمه می‌دهد. حذف کامل توییتر از اپ استور عواقب شدیدی برای این شبکه‌ی اجتماعی در پی خواهد داشت.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->