اولین ویدیو از رابط کاربری One UI 8 سامسونگ منتشر شد + فیلم جیمز وب شواهدی از حیات فرازمینی در فاصله ۱۲۴ سال نوری زمین کشف کرده است گلکسی M56 سامسونگ معرفی شد + مشخصات و قیمت یک میلیون و ۱۲۲ هزار شماره تلفن فعال در مشهد وجود دارد| ایجاد ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری جدید در سال ۱۴۰۴ بالاخره توکن «پاوز» لیست شد + قیمت و آموزش برداشت نگاهی به اکوسیستم استارتاپی در خراسان رضوی | فرازونشیب‌های یک قطب نوآوری دانشجویان از امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) می‌توانند برای بیمه موبایل و لپ‌تاپ ثبت‌نام کنند کیتی پری و ۵ زن دیگر در مأموریتی کاملا زنانه به فضا رفتند + فیلم ایران آماده است با کمک کشورهای همسایه منظومه ماهواره اینترنتی بسازد اسناد تازه‌منتشرشده سیا از حمله تلافی‌جویانه آدم فضایی‌ها به نظامیان شوروی افزایش قیمت پلی استیشن ۵ در بازار‌های جهانی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاهش سود بازرگانی گوشی موبایل بعد از تغییر نرخ محاسباتی ارز برای واردات کالا محبوبیت ایلان ماسک در آمریکا به‌شدت رو به کاهش است فصل دوم سریال لست آف آس (The Last of Us ۲) در چه لوکیشن‎‌هایی فیلمبرداری شده است؟ ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد
سرخط خبرها

دانشمندان چطور می‌توانند ثابت کنند ما در یک دنیای شبیه‌سازی‌شده زندگی می‌کنیم؟

  • کد خبر: ۱۳۸۱۶۴
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
دانشمندان چطور می‌توانند ثابت کنند ما در یک دنیای شبیه‌سازی‌شده زندگی می‌کنیم؟
تئوری شبیه‌سازی (simulation theory) باوری قدیمی است که می‌گوید همه چیزهایی که می‌دانیم و دوست داریم بخشی از یک شبیه‌سازی کامپیوتری هستند. اما اگر نظریه شبیه‌سازی درست باشد، چگونه چنین چیزی را می‌‎توانیم ثابت می‌کنیم؟
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

شهرآرانیوز - تئوری شبیه‌سازی (simulation theory) باوری قدیمی است که می‌گوید همه چیزهایی که می‌دانیم و دوست داریم بخشی از یک شبیه‌سازی کامپیوتری هستند. این نظریه بر همه چیزهایی متکی است که می‌دانیم بخشی از یک دنیای مجازی پیشرفته هستند: اینکه جهان ما یک هولوگرام است. اکنون، یک فیزیکدان نظری می‌خواهد آن نظریه را آزمایش کند و امیدوار است ثابت کند که واقعیت دارد یا نه.

براساس گزارش سایت theconversation ملوین ووپسون، مدرس ارشد فیزیک در دانشگاه پورتسموث، می‌گوید یک باور رایج این است که جهان ما -از ابتدا تا انتها- یک شبیه‌سازی است. این نظریه فرض می‌کند که همه چیز در نتیجه الگوریتم‌ها و معادلات کامپیوتری اتفاق می‌افتد.

اگرچه این نظریه ممکن است دیوانه‌وار به نظر برسد، اما درواقع در علم فیزیک اطلاعات بررسی می‌شود. این علم نشان می‌دهد که فضا-زمان و ماده پدیده‌های اساسی نیستند، بلکه فقط تکه‌هایی از اطلاعات هستند که دنیای فیزیکی ما را می‌سازند. در نظریه شبیه‌سازی، این اطلاعات دلیل آن چیزی است که ما درک می‌کنیم.

این نظریه که نه‌تنها جهان فیزیکی، بلکه چیزهایی مانند دما، درک ما از جهان اطراف و غیره را نیز شامل می‌شود، حداقل از دهه ۱۹۸۰وجود داشته است؛ زمانی که جان آرچیبالد پیشنهاد کرد که جهان اساساً اطلاعات است. اگر نظریه شبیه‌سازی درست باشد، چگونه چنین چیزی را ثابت می‌کنیم؟

به گفته ووپسون، یکی از آزمایش‌هایی که می‌توانیم انجام دهیم جستجوی نوع پنجم ماده است. این نوع پنجم همان چیزی است که ووپسون می‌گوید تکه‌های اطلاعاتی واقعیت ما را تشکیل می‌دهند. برخی می‌گویند دانشمندان قبلاً این نظریه را در سال ۲۰۱۷رد کرده‌اند. اما نظریه شبیه‌سازی در آن زمان به طور کامل رد نشده بود.

علاوه بر این، ووپسون پیشنهاد می‌کند که می‌توانیم به دنبال خطاهای محاسباتی باشیم که در طول زمان ایجاد می‌شوند. خطاهایی که می‌توانند به احتمال واقعی‌بودن نظریه شبیه‌سازی کمک کنند.

نظریه شبیه‌سازی بحثی طولانی و پیجیده است، اما اگر دانشمندانی که در فیزیک اطلاعات کار می‌کنند بتوانند چنین چیزی را ثابت کنند، نحوه نگرش ما به جهان به طور کامل تغییر می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->