بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: ما از تعداد افراد بازداشت شده هیچ آماری نداریم

  • کد خبر: ۱۳۸۲۰۳
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۰
رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: ما از تعداد افراد بازداشت شده هیچ آماری نداریم
رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: گاهی اوقات تصادفاتی اتفاق می‌افتد و فردی بر اثر این تصادف فوت می‌کند یا کسی در اثر حادثه دیگری فوت می‌کند، دشمن در فضای مجازی تلاش می‌کند این فوت را به بازداشت و نیروی انتظامی و ضرب و جرح ربط بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در رابطه با انتشار برخی خبر‌ها پیرامون صدور احکام برای افراد کمتر از ۱۸ سال در شرایطی که مسئولان همواره تاکید کرده‌اند زندانیان و بازداشتی‌های کمتر از ۱۸ سال اکثرا آزاد شده‌اند، گفت: ببینید یکی از مشکلاتی که وجود دارد اعتماد بی‌جا به عرصه فضای مجازی برای اطلاع‌رسانی است آن هم در فضا‌هایی که سندیت و مرجعیت ندارد و با انتشار اخبار این‌چنینی جامعه را نگران کرده و آرامش جامعه را برهم می‌زنند.

وی ادامه داد: باید دقت کنیم که هم در مواقع گذشته هم در این شرایط کنونی شایعات و دروغ‌ها خیلی زیاد است و حواسمان جمع باشد که دشمن دارد این شایعات و دروغ‌ها را تولید و بازنشر می‌کند تا بتواند از این طریق اثرگذاری در جهت منافع خود ایجاد کند.

غضنفرآبادی افزود: گاهی اوقات تصادفاتی اتفاق می‌افتد و فردی بر اثر این تصادف فوت می‌کند یا کسی در اثر حادثه دیگری فوت می‌کند، دشمن در فضای مجازی تلاش می‌کند این فوت را به بازداشت و نیروی انتظامی و ضرب و جرح ربط بدهد. باید در اینگونه مسائل مراقبت کنیم.

وی در ادامه عنوان کرد: با این همه دروغی که در فضای مجازی گفته می‌شود و بار‌ها و بار‌ها برای مردم در موضوعات مختلف این دروغ‌ها روشن و مشخص شده است، باید ما یک مقدار نسبت به این فضای مجازی بی‌اعتماد شویم دیگر؛ یعنی اصل را بگذاریم بر دروغ مگر اینکه در ادامه نهاد‌های امنیتی و قضایی و ... حقیقت یک مساله‌ای را اعلام کنند.

غضنفرآبادی در پاسخ به سوالی پیرامون آمار افراد بازداشت شده گفت: نه، ما از تعداد افراد بازداشت شده هیچ آماری نداریم.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در رابطه با انتشار برخی اخبار و گلایه افراد نسبت به افزایش حق‌الوکاله وکلای ماده ۴۸ی در شرایط کنونی، گفت: این را اگر وجود دارد به ما گزارش بدهند با رئیس قوه قضاییه صحبت و این مساله را پیگیری کنیم.

وی تاکید کرد: البته تعداد وکلای ماده ۴۸ی خیلی زیاد است و اگر فرد یا افراد محدودی چنین اقدامی کرده باشند شاید تاثیری نداشته باشد، اما اگر موضوع فراگیری باشد در این زمینه به ما گزارش بدهند، حتما رسیدگی و پیگیری می‌کنیم.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->