تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگزاری سه کارگاه آموزشی جشنواره فیلم ۱۰۰ در مشهد، اصفهان و قزوین

  • کد خبر: ۱۳۸۳۸۰
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۱
برگزاری سه کارگاه آموزشی جشنواره فیلم ۱۰۰ در مشهد، اصفهان و قزوین
کارگاه «از ایده تا فیلم‌نامه» با حضور هادی مقدم‌دوست، محمدرضا خردمندان و محمد پایدار به ترتیب در مشهد، اصفهان و قزوین برگزار شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کارگاه‌های آموزشی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در راستای رویکرد فراتهران این دوره از این جشنواره در پایان هفته گذشته در شهر‌های مشهد، اصفهان و قزوین برگزار شد.

در این راستا هادی مقدم‌دوست نهم و دهم آذرماه در کارگاهی ۲ روزه با حضور جمعی از علاقمندان به فیلمسازی به آموزش ایده‌یابی برای فیلم‌های ۱۰۰ثانیه‌ای و عناصر شکل‌گیری یک فیلم‌نامه کوتاه کوتاه پرداخت و در ادامه تعدادی از ایده‌های هنرجویان حاضر در کارگاه را مورد بررسی قرار داد.

همچنین محمدرضا خردمندان در کارگاه «تولید فیلم ۱۰۰ثانیه‌ای» در اصفهان میزبان هنرجویان علاقمند به فیلمسازی بود و در این کارگاه علاوه بر بیان تجربیات خود از حضور در جشنواره فیلم ۱۰۰ و دیگر جشنواره‌های فیلم کوتاه، از تاثیر ساخت فیلم ۱۰۰ثانیه‌ای در ادامه روند فیلمسازی علاقمندان به این حوزه گفت. هنرجویان در پایان این کارگاه با همکاری یکدیگر ایده‌ای را پرورش داده و با تقسیم کار میان خودشان و با نظارت محمدرضا خردمندان فیلم کوتاه ۱۰۰ثانیه‌ای «پدرم» را جلوی دوربین برده و پس از آن تدوین و صداگذاری آن را انجام دادند.

در قزوین هم محمد پایدار میزبان هنرجویان این استان در کارگاه یک روزه «نویسندگی ۱۰۰» بود. در این کارگاه که در تاریخ دهم آذرماه برگزار شد، پایدار علاوه بر پرداختن به مباحث و تکنیک‌های رسیدن به یک فیلمنامه ۱۰۰ و ایده‌پردازی، نمونه‌هایی از فیلم‌های ۱۰۰ثانیه‌ای مرتبط با موضوع را نیز نمایش داد.

همچنین هنرجویان در روند این کارگاه به صورت گروهی به بارش فکری و طراحی ایده پرداختند و در نهایت به ایده‌های اولیه‌ای رسیدند که براساس دستور کار این کارگاه، بعد از یک فرصت سه روزه طرح‌های نهایی ارسال، داوری و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->