آیا تاثیر معدل در کنکور حذف شد؟| شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاعیه داد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه ۵ بهمن ماه افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر رونمایی از مستند «رویای صادقه» در مشهد+ویدئو معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات موزه‌ای در چین میزبان گنجینه‌های تاریخی ایران می‌شود جنوب کشور مقصد اصلی سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ باند مخوف سرقت‌های مسلحانه از گیم نت‌های مشهد متلاشی شد (۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو پرواز مشهد-کراچی از سر گرفته شد «فرانسه» محبوب‌ترین مقصد سفر در جهان خطر حفاری‌های غیرمجاز و تخریب در منطقه باستانی بازه هور حقوق و اضافه تدریس معلمان خریدخدمات، در بهمن ۱۴۰۳ به حسابشان واریز می‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهرستان مشهد با یک فوتی و دو مصدوم (۳ بهمن ۱۴۰۳) تشخیص بموقع سرطان روده موفقیت در درمان را افزایش می‌دهد شناسایی سالانه حدود ۱۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در خراسان رضوی تنش آبی به ۲۳ استان کشور رسیده است حکم بازداشت بشار اسد بار دیگر صادر شد سقوط یک هواپیمای نظامی در همدان (۳ بهمن ۱۴۰۳) مددکاران بیمارستانی چه خدماتی به بیماران ارائه می‌دهند؟ آتش سوزی مخازن ۱۸ هزار تنی انبار نفت شهرری (۳ بهمن ۱۴۰۳) غربالگری بیش از ۱۳ هزار نفر در زمینه بیماری سل، تاکنون (۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹۰ درصد جراحی‌ها به‌صورت کم‌تهاجمی در کشور انجام می‌شود مسجد چهاربرکه حاج رجبعلی لار، شاهکاری بر فراز آب ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر به ایران رسید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) | تا پایان هفته، هوای نسبتاً سرد بر استان حاکم خواهد بود اسیدپاشی مرد شکاک به همسرش و همکار او در تهران! درآمد گردشگری دنیا در سال ۲۰۲۴ چقدر بود؟ + جزئیات و آمار خبر حذف کلی آزمون آیین‌نامه رانندگی صحت ندارد معافیت اقامتگاه‌های گردشگری از افزایش پلکانی نرخ تعرفه آ‌ب‌بها شایع‌ترین سرطان در کشور کدام است؟
سرخط خبرها

میانگین باسوادی گروه سنی ١٠ تا ۴٩ سال در کشور ٩٧.١درصد است + فیلم

  • کد خبر: ۱۳۸۷۴۵
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
میانگین باسوادی گروه سنی ١٠ تا ۴٩ سال در کشور  ٩٧.١درصد است + فیلم
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: میانگین باسوادی گروه سنی ١٠ تا ۴٩ سال در کشور ٩٧.١درصد است.

بیتا سخائی | شهرآرانیوز؛ امروز گردهمایی مشترکی بین معاونان سوادآموزی  و رؤسای ادارات سوادآموزی استان برگزار شد که در این گردهمایی سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، دکتر علیرضا عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور و خدیجه رسولی مشاور رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور و‌... حضور داشتند.

دکتر علیرضا عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور درخصوص برگزاری این گردهمایی اظهار کرد: هدف ما ایجاد انسجام بیشتر بین معاونان و مدیران نهضت سواد‌آموزی است. نهضت در مرحله ثبت‌نام‌ و کلاس‌گذاری اولیه است و این گردهمایی ‌انسجام و شتاب بیشتری به انجام کار می‌دهد.

وی در‌خصوص وضعیت سوادآموزی در کشور، گفت: ‌میانگین باسوادی گروه سنی ١٠ تا ۴٩ سال در کشور ٩٧.١درصد است.

معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به اینکه این نهضت برای پیشبرد اهداف خود طرح‌هایی دارد، ادامه داد: تعدادی طرح از گذشته وجود داشته که به‌صورت مرتب در‌حال انجام است. در کنار این کلاس‌ها که در‌حال برگزاری است، تعدادی کلاس برای اتباع در نظر گرفتیم و روی سواد‌آموزی آن‌ها کار می‌کنیم. همچنین کلاس‌هایی با عنوان نهضت دانش‌آموزی خواهیم داشت. این کلاس‌ها در یک ماه آینده و با استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان در جهت توسعه و تعمیق سواد برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: اکنون کل دنیا از روش‌های جدیدی در یادگیری استفاده می‌کنند. در همین راستا نهضت سواد‌آموزی طراحی‌هایی در مسیر برنامه‌های خود دارد که در چند ماه آینده از آن‌ها رونمایی خواهد کرد. همچنین تعدادی بازی‌وارهای آموزشی و آموزش‌هایی بر مبنای دیجیتال طراحی شده است که تا پایان سال از آن‌ها رونمایی خواهد شد. 

سوادهای چندگانه بین نسل‌های آینده ما کم است

همچنین سید امیر شوشتری، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، اظهار کرد: اگر جوانان ما در سواد رسانه رشد، ارتقا و اشراف داشته باشند، فریب بسیاری از رسانه‌ها را نمی‌خورند. اکنون به‌دنبال این باشیم که سوادهای چندگانه را توسعه دهیم. در این چهل سال به‌صورت جهشی سواد‌آموزی در کشور رشد خوبی داشته است و در بین کشورهای دنیا ‌زبانزد شدیم. 

وی افزود: اکنون نگرانیم که سوادهای چندگانه در بین نسل‌های آینده ما کم است. فضای مجازی، مهارت و فناوری لازم وجود دارد، اما اشراف بر پیچیدگی‌های این فضا کم است و فرزندان ما در این فضاها راه را گم کرده‌اند. باید تلاش کنیم به سواد‌های چندگانه و سوادهای جدید مجهز شویم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: خراسان رضوی در‌ زمینه سواد‌آموزی وضعیت خوبی دارد ، اما تلاش می‌کند‌ آن را ارتقا دهد. آموزش‌وپرورش خراسان رضوی افتخارات خوبی در این زمینه دارد. نمونه آن همکاری با امور زندان‌هاست که قصد دارد دانش‌آموزان، جوانان و نوجوانان در زندان‌ها را به‌صورت حداکثری در زمینه سواد‌آموزی تحت پوشش قرار دهد.
همچنین با اداره آموزش‌وپرورش استثنایی نیز تفاهم‌نامه‌ای انعقاد شد که بر اساس آن چاپ کتاب بریل برای سال‌های اول سواد‌آموزی دانش‌آموزان استثنایی انجام شد.

شوشتری گفت: اکنون اولویت ما این است که فرزندانمان برای مواجهه با طوفان‌هایی که اکنون شاهد هستیم، آماده کنیم. برای این آمادگی ابتدا باید خودمان به این فضاها تسلط یابیم و سپس به فرزندانمان آموزش دهیم. 


استان‌های سیستان بلوچستان، آذربایجان غربی، کردستان‌، کهگیلویه‌و‌بویراحمد و خوزستان بیشترین آمار بی‌سوادی را در بین زنان و دختران 

در ادامه، خدیجه رسولی، مشاور رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور، اظهار کرد: اکنون استان‌های سیستان‌وبلوچستان، آذربایجان غربی، کردستان ، کهگیلویه‌وبویراحمد و خوزستان بیشترین آمار بی‌سوادی را بین زنان و دختران به خود اختصاص داده‌اند. تصمیم داریم با کمک وزارت کشور در راستای شتاب‌بخشی برای آموزش آن‌ها برنامه‌هایی طراحی کنیم و نیاز داریم شورای پشتیبانی، حمایت‌های بیشتری از آن‌ها داشته باشد.

در مشهد؛ ناحیه یک، دو، پنج و تبادکان بیشترین میزان بی‌سوادی را دارند

همچنین جمال وزیری، معاون سوادآموزی خراسان رضوی، ادامه داد: در شهرهای مرزی و در مناطق حاشیه‌ای برخی ‌شهرهای خراسان رضوی و مشهد همچون ناحیه یک، دو، پنج و تبادکان و در برخی مناطق شهرستان سبزوار و شرق استان بیشترین میزان بی‌سوادی وجود دارد. در همین راستا قصد داریم اطلس بی‌سوادی را راه‌اندازی کنیم تا این مناطق و افراد بی‌سواد را شناسایی و اقدامات لازم برای سواد‌آموزی آن‌ها انجام دهیم.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->