پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟
سرخط خبرها

میانگین باسوادی گروه سنی ١٠ تا ۴٩ سال در کشور ٩٧.١درصد است + فیلم

  • کد خبر: ۱۳۸۷۴۵
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
میانگین باسوادی گروه سنی ١٠ تا ۴٩ سال در کشور  ٩٧.١درصد است + فیلم
معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: میانگین باسوادی گروه سنی ١٠ تا ۴٩ سال در کشور ٩٧.١درصد است.

بیتا سخائی | شهرآرانیوز؛ امروز گردهمایی مشترکی بین معاونان سوادآموزی  و رؤسای ادارات سوادآموزی استان برگزار شد که در این گردهمایی سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، دکتر علیرضا عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور و خدیجه رسولی مشاور رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور و‌... حضور داشتند.

دکتر علیرضا عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور درخصوص برگزاری این گردهمایی اظهار کرد: هدف ما ایجاد انسجام بیشتر بین معاونان و مدیران نهضت سواد‌آموزی است. نهضت در مرحله ثبت‌نام‌ و کلاس‌گذاری اولیه است و این گردهمایی ‌انسجام و شتاب بیشتری به انجام کار می‌دهد.

وی در‌خصوص وضعیت سوادآموزی در کشور، گفت: ‌میانگین باسوادی گروه سنی ١٠ تا ۴٩ سال در کشور ٩٧.١درصد است.

معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به اینکه این نهضت برای پیشبرد اهداف خود طرح‌هایی دارد، ادامه داد: تعدادی طرح از گذشته وجود داشته که به‌صورت مرتب در‌حال انجام است. در کنار این کلاس‌ها که در‌حال برگزاری است، تعدادی کلاس برای اتباع در نظر گرفتیم و روی سواد‌آموزی آن‌ها کار می‌کنیم. همچنین کلاس‌هایی با عنوان نهضت دانش‌آموزی خواهیم داشت. این کلاس‌ها در یک ماه آینده و با استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان در جهت توسعه و تعمیق سواد برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: اکنون کل دنیا از روش‌های جدیدی در یادگیری استفاده می‌کنند. در همین راستا نهضت سواد‌آموزی طراحی‌هایی در مسیر برنامه‌های خود دارد که در چند ماه آینده از آن‌ها رونمایی خواهد کرد. همچنین تعدادی بازی‌وارهای آموزشی و آموزش‌هایی بر مبنای دیجیتال طراحی شده است که تا پایان سال از آن‌ها رونمایی خواهد شد. 

سوادهای چندگانه بین نسل‌های آینده ما کم است

همچنین سید امیر شوشتری، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، اظهار کرد: اگر جوانان ما در سواد رسانه رشد، ارتقا و اشراف داشته باشند، فریب بسیاری از رسانه‌ها را نمی‌خورند. اکنون به‌دنبال این باشیم که سوادهای چندگانه را توسعه دهیم. در این چهل سال به‌صورت جهشی سواد‌آموزی در کشور رشد خوبی داشته است و در بین کشورهای دنیا ‌زبانزد شدیم. 

وی افزود: اکنون نگرانیم که سوادهای چندگانه در بین نسل‌های آینده ما کم است. فضای مجازی، مهارت و فناوری لازم وجود دارد، اما اشراف بر پیچیدگی‌های این فضا کم است و فرزندان ما در این فضاها راه را گم کرده‌اند. باید تلاش کنیم به سواد‌های چندگانه و سوادهای جدید مجهز شویم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: خراسان رضوی در‌ زمینه سواد‌آموزی وضعیت خوبی دارد ، اما تلاش می‌کند‌ آن را ارتقا دهد. آموزش‌وپرورش خراسان رضوی افتخارات خوبی در این زمینه دارد. نمونه آن همکاری با امور زندان‌هاست که قصد دارد دانش‌آموزان، جوانان و نوجوانان در زندان‌ها را به‌صورت حداکثری در زمینه سواد‌آموزی تحت پوشش قرار دهد.
همچنین با اداره آموزش‌وپرورش استثنایی نیز تفاهم‌نامه‌ای انعقاد شد که بر اساس آن چاپ کتاب بریل برای سال‌های اول سواد‌آموزی دانش‌آموزان استثنایی انجام شد.

شوشتری گفت: اکنون اولویت ما این است که فرزندانمان برای مواجهه با طوفان‌هایی که اکنون شاهد هستیم، آماده کنیم. برای این آمادگی ابتدا باید خودمان به این فضاها تسلط یابیم و سپس به فرزندانمان آموزش دهیم. 


استان‌های سیستان بلوچستان، آذربایجان غربی، کردستان‌، کهگیلویه‌و‌بویراحمد و خوزستان بیشترین آمار بی‌سوادی را در بین زنان و دختران 

در ادامه، خدیجه رسولی، مشاور رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور، اظهار کرد: اکنون استان‌های سیستان‌وبلوچستان، آذربایجان غربی، کردستان ، کهگیلویه‌وبویراحمد و خوزستان بیشترین آمار بی‌سوادی را بین زنان و دختران به خود اختصاص داده‌اند. تصمیم داریم با کمک وزارت کشور در راستای شتاب‌بخشی برای آموزش آن‌ها برنامه‌هایی طراحی کنیم و نیاز داریم شورای پشتیبانی، حمایت‌های بیشتری از آن‌ها داشته باشد.

در مشهد؛ ناحیه یک، دو، پنج و تبادکان بیشترین میزان بی‌سوادی را دارند

همچنین جمال وزیری، معاون سوادآموزی خراسان رضوی، ادامه داد: در شهرهای مرزی و در مناطق حاشیه‌ای برخی ‌شهرهای خراسان رضوی و مشهد همچون ناحیه یک، دو، پنج و تبادکان و در برخی مناطق شهرستان سبزوار و شرق استان بیشترین میزان بی‌سوادی وجود دارد. در همین راستا قصد داریم اطلس بی‌سوادی را راه‌اندازی کنیم تا این مناطق و افراد بی‌سواد را شناسایی و اقدامات لازم برای سواد‌آموزی آن‌ها انجام دهیم.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->