کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها شفیعی کدکنی: تنها پاسدار فرهنگ ایرانی در یک قرن اخیر، ایرج افشار بود + فیلم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۷ و ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۴) + خلاصه داستان و زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ کارگردان «پدرخوانده» اولین فیلم ایتالیایی زبانش را می سازد فراخوان جشنواره هنر‌های شهری مشهد ۱۴۰۵ منتشر شد نسرین بابایی: سریال «شغال» برای من یک تجربه عمیق انسانی بود نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس
سرخط خبرها

آنی ارنو نویسنده فرانسوی موفق به کسب جایزه نوبل شد

  • کد خبر: ۱۳۹۴۵۶
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۵
آنی ارنو نویسنده فرانسوی موفق به کسب جایزه نوبل شد
آنی ارنو، نویسنده فرانسوی جایزه نوبل ادبیات را از آن خود کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آنی ارنو نویسنده فرانسوی، شصت و پنج سال بعد از جایزه نوبل آلبرکامو، نویسنده کلاسیک کتاب «بیگانه»، از او یاد کرد و یادش را گرامی داشت.

آنی ارنو در حضور ۲هزار  مهمانی که برای این مراسم در تالار شهر استکهلم گرد هم آمده بودند، گفت: «۶۵ سال بعد، خودم را این جا پیدا کردم. به همین دلیل، بسیار شگفت زده و قدردان هستم.»

این نویسنده فرانسوی ادامه داد: این موضوع برای من بسیار خوشحال کننده و شگفتی آور است که اجازه دادید به آلبرکامو و دیگر نویسندگان فقید و معاصر بپیوندم و به همین دلیل، سپاسگزار هستم و حالا، با کسب این جایزه، این بار روی دوش من گذاشته شده است که بیشتر به دنبال واقعیت باشم.

آنی ارنو با اشاره به دریافت جایزه نوبل آلبرکامو در سال ۱۹۵۷ که در سن ۴۴ سالگی اش موفق به این افتخار شد،گفت: این نویسنده بزرگ برای آثاری چون؛ «بیگانه»، «طاعون» و چندین نمایشنامه و مقاله موفق به دریافت این جایزه شد.

آنی ارنو نمادی از حقوق زنان

هیت داوران آکادمی نوبل، امسال از این نویسنده زن به عنوان نمادی از حقوق زنان و به دلیل «شجاعت و دقت بالینی که با آن ریشه‌ها، بیگانگی‌ها و محدودیت‌های جمعی حافظه شخصی را کشف می‌کند» تقدیر کردند و او را سزاوار دریافت این جایزه دانستند.

 آنی ارنو، نخستین زن فرانسوی و به طور کلی، هفدهمین زن برنده جایزه نوبل ادبیات است که از تجربه‌های شخصی خود در نوشتن کتاب‌هایش استفاده کرده است چراکه اعتقاد دارد کتاب نه تنها می‌تواند به تغییر کمک کند، بلکه به دیگران نیز کمک می‌کند تا بتوانند دوباره خودشان را تصویر کنند.

آنی ارنو در خارج از فرانسه فقط در سال‌های گذشته به خصوص بعد از ترجمه اثر مهم‌اش تحت عنوان «سال‌ها» که در سال ۲۰۰۸ به نگارش درآمد، شناخته شد و توانست نامزد جایزه معتبر بین المللی من بوکر در سال ۲۰۱۹ شود.

گفتنی است که جوایز نوبل در سالگرد درگذشت نوبل به برندگان اهدا می‌شود و شامل یک دیپلم، مدال طلا و چک به مبلغ حدود ۹۶۷هزار دلار است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->