فیلم جمیل تنها نماینده ایران در جشنواره «پاستو کلمبیا»

  • کد خبر: ۴۵۲۳۷۵
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۳
فیلم جمیل
فیلم کوتاه جمیل در دومین حضور بین‌المللی خود به مرحله نهایی بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم پاستو کلمبیا راه یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم کوتاه جمیل به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی نسیم اسدپور، در تازه‌ترین حضور بین‌المللی خود به مرحله نهایی بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم پاستو (FICPA) در کلمبیا راه یافته است. این اثر در دومین حضور جهانی خود، تنها نماینده ایران در این رویداد سینمایی معرفی شده است.

روایتی درباره کودکان ایران و فلسطین

جمیل در قالب رئال انیمیشن تولید شده و موضوع آن به مظلومیت کودکان ایرانی و فلسطینی می‌پردازد. این فیلم با حمایت کمیته بین‌المللی حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین در نهاد ریاست‌جمهوری ساخته شده و در پایان به کودکان غزه و میناب تقدیم شده است.

پخش بین‌المللی این فیلم کوتاه را درگاه فیلم ایران برعهده دارد.

جشنواره فیلم پاستو در کلمبیا

بیست‌ودومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم پاستو از ۲۱ تا ۲۶ مهر ۱۴۰۵، برابر با ۱۳ تا ۱۸ اکتبر ۲۰۲۶، در شهر پاستو کلمبیا برگزار می‌شود.

جشنواره بین‌المللی فیلم پاستو (FICPA) از رویداد‌های باسابقه سینمایی آمریکای جنوبی به شمار می‌رود و بستری برای ارتباط میان فیلم‌سازان، مخاطبان و فعالان صنعت سینما و رسانه‌های تصویری فراهم می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.