برگزاری همایش روز روانشناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روانشناس نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طغیان‌هایی از یک ویروس تنفسی در کودکان و نوزادان

  • کد خبر: ۱۳۹۹۲۰
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۳
طغیان‌هایی از یک ویروس تنفسی در کودکان و نوزادان
مدیر آزمایشگاه ملی آنفلوآنزا و استاد ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه در حال حاضر در زمینه بیماری‌های آنفلوآنزا و کرونا، شرایط آرامی را داریم، گفت: در حال حاضر طغیان‌ها و موج‌های یک ویروس تنفسی دیگر به نام RSV که مربوط به کودکان و نوزادان است، در کشور گزارش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر طلعت مختاری آزاد  درباره وضعیت آنفلوآنزا در کشور، گفت: آنفلوآنزا یک بیماری فصلی است که در فصول سرد رخ می‌دهد. در ایران معمولا آنفلوآنزا اواخر آذر دیده می‌شد، اما به دلیل شیوع کووید ۱۹ و رعایت‌های ناشی از آن، تغییراتی در گردش ویروس‌های تنفسی ایجاد و باعث شد که برای مدتی بسیاری از ویروس‌ها به دلیل کووید ۱۹ کمتر دیده شوند. یکی از این ویروس‌ها آنفلوآنزا بود. 

وی افزود: اکنون که کووید کاهش یافته، این عفونت‌های تنفسی مانند آنفلوآنزا، زودتر از زمان مورد انتظار، خودش را نشان داد. به عنوان مثال در ایران یک ماه قبل اوج اپیدمی آنفلوآنزا را شاهد بودیم، اما اکنون موارد آن کاهش یافته است و مواردش بسیار کم است. در حالی که در شرایط معمولی، از الان به بعد باید موج آنفلوآنزا را می‌دیدیم.

مختاری آزاد با بیان اینکه امسال سه سوش آنفلوآنزا یعنی H ۱ N ۱، H ۳ N ۲ و B در ایران مشاهده شد، گفت: آنچه در ایران و بیشتر دنیا غالب بود، ویروس H ۳ N ۲ بود؛ بنابراین در حال حاضر موج اپیدمی آنفلوآنزا تمام شده و موارد کاهش یافته است.

وی درباره احتمال شیوع مجدد آنفلوآنزا در زمستان، گفت: نمی‌توان به طور دقیق این موضوع را اعلام کرد. کافی است که ویروس تغییراتی کند و ممکن است مجددا شیوع یابد؛ بنابراین نمی‌توان کاملا این موضوع را پیش‌بینی کرد. 

مختاری آزاد درباره وضعیت کرونا در کشور نیز گفت: در کرونا تعداد مواردمان بسیار کم است و در مطالعات ما تنها پنج درصد از نمونه‌ها مربوط به کروناست. البته در برخی کشور‌ها مانند هند، برخی ایالات آمریکا و... مواردی از سویه‌های خاص اُمیکرون دیده شده است. حال باید تعدادی نمونه جمع شود تا متوجه شویم که این سویه‌ها در کشور وارد شده یا نه و سویه غالب ما در کرونا چیست. در عین حال باید توجه کرد که برخی از سویه‌ها ممکن است اصلا جهانی نشوند و شاید هم انتقال‌شان بیشتر شود که در این صورت به سرعت مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه بنابراین در حال حاضر در زمینه بیماری‌های آنفلوآنزا و کرونا، شرایط آرامی را داریم، گفت: البته یک ویروس تنفسی دیگر به نام RSV که مربوط به کودکان و نوزادان است و جزو عفونت‌های تنفسی ویروسی بوده که کووید باعث شده بود که مدتی دیده نشود، اما در حال حاضر طغیان‌ها و موج‌هایی از این بیماری در کشور گزارش می‌شود. علائم آن مانند همه بیماری‌های تنفسی است. برای کودکان و نوزادان هم خطرناک است.

مختاری آزاد گفت: این بیماری در کودکان و نوزادان دیده می‌شود و پنومونی و ذات‌الریه می‌دهد و علائم آن شامل تب، سرفه و ... است؛ بنابراین در حال حاضر یکی از بیماری‌های تنفسی که طغیان‌هایی را نشان می‌دهد، RSV در نوزادان و اطفال است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->