نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

مرد مشهدی، همسر جوانش را سلاخی کرد + عکس

  • کد خبر: ۱۳۹۹۳۹
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
مرد مشهدی، همسر جوانش را سلاخی کرد + عکس
عصر دوم تیر گذشته، مرد ۴۰ ساله‌ای وارد کلانتری شفای مشهد شد و با خونسردی به نیرو‌های انتظامی گفت: چند ساعت قبل همسرم را در منزل مسکونی ام به قتل رساندم!

به گزارش شهرآرانیوز، این اظهارات تکان دهنده در حالی با طمأنینه بر زبان مرد جوان جاری می شد که در پاسخ به سوالات پلیس ادامه داد: او را با ضربات چاقو کشتم چون با هم اختلاف داشتیم!

مرد مشهدی، همسر جوانش را سلاخی کرد + عکس

هنوز مرد ۴۰ ساله مشغول بیان جزئیات جنایت بود که گروهی از افسران انتظامی عازم خیابان هدایت ۴۷ شدند و صحنه فجیعی را مشاهده کردند. پیکر خون آلود زن جوان در حالی کف پذیرایی چند متری افتاده بود که آثار حدود ۲۰ ضربه کارد بر نقاط مختلف پیکر وی دیده می شد و گلوی او نیز به طرز دلخراشی شکافته بود! ماموران انتظامی با تایید ماجرای جنایت فجیع، بی درنگ مراتب را به قاضی دکتر صادق صفری (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) اطلاع دادند و بدین ترتیب با حضور مقام قضایی در صحنه جنایت، تحقیقات قضایی آغاز شد. جسد مربوط به زن ۳۴ ساله ای بود که «بهاره» نام داشت و تصویری قاب گرفته از وی در کنار همسر و پسر خردسالش روی دیوار منزل حدود ۳۵ متری خودنمایی می کرد. کارد بزرگ دسته فلزی نیز درون سینک ظرف شویی قرار داشت که بررسی ها نشان داد: این کارد بزرگ همان ابزار قتل است. قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد که حدود ۱۵ پله را از در فلزی کنار مغازه آجیل فروشی بالا آمده بود در ادامه بررسی های خود به سرنخ هایی از اختلافات شدید خانوادگی مرد آجیل فروش و همسرش رسید که انگیزه این جنایت هولناک را فاش کرد.

دقایقی بعد «حمید – الف» (متهم به قتل) با صدور دستوری از سوی قاضی ویژه قتل عمد به محل وقوع جنایت انتقال یافت و به صراحت ارتکاب قتل را پذیرفت و گفت: با همسرش اختلاف دیرینه داشته است و مدام با هم مشاجره می کردند تا این که ماجرا با قتل به پایان رسید.

این درحالی بود که برادر متهم نیز به ارتکاب جنایت توسط برادرش (حمید) اشاره کرد و به قاضی صفری گفت: حدود ساعت ۱۶:۴۰ بود که برادرم با من تماس گرفت وقتی به نزد او رفتم ابتدا آبی به صورتم پاشید و گفت: «نترس!» من «بهاره» را کشتم! من هم که خیلی تعجب کرده بودم او را ترغیب کردم تا خودش را به کلانتری معرفی کند!

بنابراین گزارش، متهم این پرونده سپس در جلسات بازجویی که به واکاوی ماجرای این جنایت وحشتناک اختصاص داشت به قاضی ویژه پرونده های جنایی گفت: خانواده همسرم خیلی در زندگی ما دخالت می کردند به همین علت هم اختلافات قدیمی داشتیم من حتی خودروام را فروختم چرا که شرایط مالی خوبی نداشتم. فقط همین مغازه آجیل فروشی بود که همسرم اصرار می کرد سند آن را به نام او بزنم! تا این که یک روز در محضر متوجه شدم مدارک من در اختیار خانواده همسرم است! خیلی ناراحت شدم و تعجب کردم! با آن که همسرم همواره مرا هدف تهدیدهایش قرار می داد ولی من او را خیلی دوست داشتم. به او می گفتم اجازه نمی دهم طلاق بگیری! چون نمی توانم تحمل کنم که همسرم نباشی! برای همین تصمیم گرفتم او را بکشم البته قبلا هم گفته بودم که آخر تو را می کشم، مرا هم قانون اعدام می کند تا راحت شوم!...

خلاصه روز حادثه در منزل نشسته بودم که «بهاره» از سرکار آمد و ناهار خورد، بعد از آن قصد استراحت داشت که ناگهان کارد بزرگ را برداشتم و ابتدا گلوی او را بریدم و سپس چند ضربه هم به نقاط دیگر بدنش وارد کردم!

در ادامه رسیدگی به این پرونده جنایی، اگر چه ادعاهایی مبنی بر جنون متهم هنگام ارتکاب جنایت مطرح شد اما پزشکان قانونی که با دستور مقام قضایی وی را مورد معاینات دقیق قرار داده بودند در گزارش خود به قاضی پرونده، او را مسئول اعمال خود تشخیص دادند و سلامت روانی وی را هنگام قتل تایید کردند.

در همین حال پدر بزرگ فرزند کوچک متهم به قتل گذشت قطعی خود را در حالی به مقام قضایی اعلام کرد که اولیای دم بهاره (مقتول) تقاضای قصاص نفس وی را دارند.

در این شرایط قاضی دکتر صفری با بررسی همه ابعاد و جوانب این پرونده جنایی و با استنادات و دلایل ریزبینانه، درحالی قرار جلب به دادرسی را صادر کرد که متهم در آخرین دفاعیات خود مدعی شد: نمی خواستم او را طلاق بدهم اما قصد قتل همسرم را هم نداشتم و با برنامه ریزی قبلی دست به جنایت نزدم! در عین حال پس از رسیدگی های دقیق به ماجرای این جنایت تکان دهنده، کیفرخواست پرونده از سوی دادسرای عمومی و انقلاب مشهد صادر و پس از طی مراحل قانونی به دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و بدین ترتیب مرد آجیل فروش به زودی پای میز محاکمه قرار می گیرد.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->