حادثه‌ای که فریبا متخصص را راهی اتاق عمل کرد درآمد فیلم بچه مردم تقدیم بهشت امام رضا (ع) می‌شود سانس‌های فوق‌العاده سومین روز فیلم فجر۴۳ اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی بی‌مورد برای مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد  بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رمان «شهر سرخ: زندگی و مرگ در تبت» در کتابفروشی‌ها

  • کد خبر: ۱۴۰۸۷۱
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
رمان «شهر سرخ: زندگی و مرگ در تبت» در کتابفروشی‌ها
رمان «شهر سرخ: زندگی و مرگ در تبت» نوشته باربارا دمیک با ترجمه سکینه تقی‌زاده به کتابفروشی‌ها رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در نوشته پشت جلد کتاب درباره نویسنده و کتاب می‌خوانیم: باربارا دمیک، روزنامه‌نگار نامدار، همانند اثرش درباره کره شمالی، در این شهر نیز به سراغ یکی از مخفی‌ترین زوایای جهان رفته است. او داستان یک شهر تبتی را نقل می‌کند که خارجی‌ها به سختی قادر به بازدید آن هستند.

نگابا جایی بود که تبتی‌ها و کمونیست‌های چینی برای اولین‌بار در آنجا با یکدیگر مواجه شدند. در دهه ۱۹۳۰، ارتش سرخ مائو به سمت این فلات تبتی متواری شد تا از فلاکت جنگ داخلی چین بگریزد. زمانی که سربازان به نگابا رسیدند، چنان گرسنه بودند که صومعه‌ها را غارت کردند و مجسمه‌های مذهبی را که از آرد و کره درست شده بود، خوردند. از نظر تبتی‌ها، این کار به منزله خوردن بودا بود. تجربیات آن‌ها از نگابا، به نوعی نهضت مقاومت تبتی در دهه‌های پیش‌روز منجر می‌شد که فرجامی بسیار تکان‌دهنده داشت.

ایوان اسنوس، نویسنده «عصر جاه‌طلبی» درباره کتاب نوشته است: «نمی‌توان چین و تبت را بدون خواندن کتاب باربارا دمیک به‌سادگی شناخت. اثر او بی‌طرفانه، نشاط‌آور، موشکافانه، و همچون فیلم‌سینمایی واضح است.»

جان پومفرت، نویسنده «کشور زیبا و پادشاهی میانه» هم آورده است: «کتاب جدید باربارا دمیک برای هرکسی که به چین و تبت علاقه‌مند است اکیدا توصیه می‌شود. گزارش‌نویسی و نگارش آن‌چنان غنی و زیباست که حین خواندن نمی‌توانستم آن را زمین بگذاریم.»

رمان «شهر سرخ: زندگی و مرگ در تبت» نوشته باربارا دمیک با ترجمه سکینه تقی‌زاده در ۴۰۰ صفحه با شمارگان ۷۰۰ نسخه و با قیمت ۱۸۹ هزار تومان در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه عرضه شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->