نمایشگاه نقاشی خط «حلقه عشاق» به یاد رضا مافی در مشهد پیام وزیر ارشاد به هنرمندان پیشکسوت شاعر پادشاه فصل‌ها، پاییز‌های مشهد را دیده بود درباره جمشید و نادر مشایخی، بازیگر و آهنگ‌ساز ایرانی به بهانه زادروز پدر و پسر هنرمند پرونده «توماج صالحی» مختومه اعلام شد رویکرد اصلی دکه مطبوعات، فروش نشریات و کتاب است انتشار «آتش نهان» آلبوم جدید پرواز همای بازیگران جایگزین سارا و نیکا در سریال پایتخت ۷ معرفی شدند + فیلم و عکس رقابت فیلم سینمایی «احمد» در جشنواره بین‌المللی فیلم مسلمانان کانادا ماجرای تغییر ناگهانی سالن اجرای نمایش «خماری» و حواشی آن چیست؟ بازگشت چهره‌ها به چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر درگذشت «سیداحمد مراتب»؛ نخستین ایرانی که بر بام خانه کعبه اذان گفت + فیلم مشهدی‌ها در کمین صید سیمرغ | نگاهی به مهم‌ترین آثاری که شانس حضور در جشنواره فیلم فجر را دارند برنده جایزه گنکور متهم شد | مسئله اقتباس بدون مجوز و نقض محرمانگی پزشکی جشنواره بین‌المللی شعر فجر فراخوان داد + جزئیات بزرگ تر‌ها چطور شاهنامه را به کودکان یاد بدهند؟ ۱۰۵ فیلم، متقاضی حضور در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر شدند
سرخط خبرها

نشست نقد و بررسی کتاب «زخم روی زخم» برگزار شد

  • کد خبر: ۱۴۲۲۷۱
  • ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۰
نشست نقد و بررسی کتاب «زخم روی زخم» برگزار شد
نشست نقد و بررسی کتاب «زخم روی زخم» نوشته «محمود جوانبخت» عصر امروز در حوزه هنری خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «زخم روی زخم» روایتی از مقاومت ترکمانان شیعه عراق برابر داعش است که توسط «محمود جوانبخت» به رشته تحریر در آمده و به همت انتشارات «جام جم» روانه بازار نشر شده است.

این کتاب ۲۴۸صفحه ای و در قطع رقعی شامل یک مق مه و ۱۴ فصل است و نویسنده تلاش کرده است در قالبی متفاوت، روایتگر این مقاومت باشد.

جلسه نقد و بررسی این اثر، عصر امروز و با حضور جمعی از نویسندگان و منتقدان استان در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی برگزار شد.

«محمود جوانبخت» نویسنده این اثر با اشاره به مقدمه ای درباره نگارش آن گفت: فرم و اسکلت خاصی برای نگارش این کار پیش بینی نکرده بودم. ضمن این که این کتاب قرار نبود سفرنامه یا مجموعه خاطرات من باشد.

وی افزود: من پس از مدتها تلاش کردم از فرم های رایج و قوانین نوشتن در ادبیات کلاسیک عبور کنم و به گونه ای از این زنجیر ساختار رها شوم و از قالب های رایج نویسندگی بیرون آمدم. فقط می خواستم درباره مردمی که آنها را دوست داشتم و در وطنی بالاتر از خاک و در محبت امیرالمومنین (ع) با آنها اشتراک دارم، حرفی زده باشم. این محبت را هم در اثر خود پنهان نکردم.

این نویسنده تاکید کرد: تکنیک و فرم و عناصر داستانی خوب است و در جای خود لازم است. اما نباید نویسنده را در یک قفس نگه دارد.

گفتنی است محمد خسروی راد (دبیر جلسه)، هادی حاجتمند، سید علیرضا مهرداد، علی براتی گجوان، مریم عرفانیان و ... از جمله نویسندگان و منتقدانی بودند که از ابعاد مختلف به نقد و بررسی این کتاب پرداختند و نظرات خود را پیرامون محتوای کتاب، ارائه کردند.

با فقر خلاقیت در فرم مواجه هستیم

«مجید عسکری» رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی در این جلسه و در سخنانی کوتاه گفت: یکی از جدی ترین کلاس های آموزشی در عرصه ادبیات، برگزاری اینگونه جلسات با حضور نویسندگان است و صحبت در مورد آثار در اینگونه جلسات، بیشتر بر دل نویسندگان و صاحبان اثر می نشیند.

وی افزود: علاوه بر این، فضایی را نیز در حوزه هنری فراهم آورده ایم که در جمع های تخصصی، در مورد کتاب های توقیف شده نیز گفتگو کنیم و نقدها و نکات را نیز بشنویم.

عسکری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در فضای تولید هنری در کشور، به دلیل عدم جسارت مدیران هنری کشور که نمی خواهند به بدنه تولیدکننده ضریب بدهند و بگذارند آنها در قالب های مختلف تولید کنند، با فقر خلاقیت در فرم مواجه هستیم و این موضوع نیز موجب آن می شود که ژانر جدید خلق نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->