قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر
سرخط خبرها

امام جمعه موقت مشهد: نظام اسلامی ایران شرایط اجرای کامل اصول دین و اسلام را فراهم کرده است

  • کد خبر: ۱۴۱۳۶۹
  • ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰
امام جمعه موقت مشهد: نظام اسلامی ایران شرایط اجرای کامل اصول دین و اسلام را فراهم کرده است
حجت الاسلام محمدباقر فرزانه گفت: نظام اسلامی ایران شرایط اجرای کامل اصول دین و اسلام را فراهم کرده است که حفظ خانواده و حفظ بنیان آن از آن جمله است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام محمدباقر فرزانه در خطبه های نماز جمعه امروز مشهد در حرم مطهر امام رضا(ع) افزود: اگر ما دست از اصول و ارزشهایمان مانند دفاع از مظلوم و زندگی بر اساس ارزشهای اسلامی برداریم و قدرت دفاعیمان را تقویت نکنیم و فرهنگ زندگیمان را فرهنگ آمریکایی قرار دهیم زمامداران این کشور از ما خرسند می شوند.

وی ادامه داد: اگر از ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ پرونده آمریکا در مراوده با ایران را ورق بزنیم چند حقیقت روشن می شود که عبارت است از حمایت از منافقان، جنگ تحمیلی، تحریم های ظالمانه و فتنه ۸۸ که جز عنصر خصومت چیزی در آنها نیست.

امام جمعه موقت مشهد گفت: شمار تلاش برای ضربه زدن به نظام اسلامی از سوی آمریکا متعدد و بسیار است اما در هیچ کدام موفق نشده و به هدف خود که جمع کردن نظام و انقلاب بوده نرسیده است.

فرزانه افزود: آمریکا در چند زمینه موفق نشده و نخواهد شد که از آن جمله می‌توان به حضور مردم در حمایت از نظام اسلامی، از بین بردن دیانت مردم و تضعیف جایگاه رهبری نظام اسلامی اشاره کرد.

وی اضافه کرد: مردم متدین با تجسم لبیک یا حسین(ع) در تمام توطئه ها پیروز شده اند و هر روز هم قدرتشان بیشتر می شود.

امام جمعه موقت مشهد گفت: مردم با حضور پرشور خود با ذکر لبیک یا مهدی (عج) در ظهور حضرت تسریع ایجاد می‌کنند و خواهند رسید به آنجا که در دنیا هم نظام اسلامی واحد تشکیل دهند و همه مسوولان از هر حزب و گروهی که هستند باید قدر این مردم را بدانند.

فرزانه افزود:هرچه بر عمر بشریت می‌گذرد نیاز او به الگو قراردادن خانواده پیامبر اکرم و امیرالمومنین (ع) به دلیل اصول ثابتش برای پرثمر کردن خانواده، بیشتر احساس می شود.

وی ادامه داد: علاوه بر این دنیای غرب درگیر چالش از میان رفتن خانواده است ضمن این که در فضایی قرار داریم که برای شناخت و عمل به اسلام در میدان مسابقه هستیم که در تاریخ اسلام بعد از حکومت علی چنین فضایی برای حکومت اسلامی فراهم نشده است.

امام جمعه موقت مشهد گفت: نظام اسلامی ایران شرایط اجرای کامل اصول دین و اسلام را فراهم کرده است که حفظ خانواده و حفظ بنیان آن از آن جمله است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->