تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است قالیباف در همایش بین‌المللی علوم انسانی اسلامی: پیروزی انقلاب اسلامی امر ملی را احیا کرد و مردم را به مرکز ثقل اداره کشور آورد رهبر معظم انقلاب اسلامی: حج تنها فریضه‌ای است که شکل و ظاهر و ترکیب آن صد در صد سیاسی است + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت اوکراین با آتش بس یک تهدید مستقیم برای مهمانان خارجی مسکو است رژیم صهیونیستی آماده عملیات گسترده در نوار غزه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی در تدارک حمله گسترده به سوریه واکنش برلین به دخالت مقامات آمریکایی در سیاست داخلی آلمان لغو سفر نتانیاهو به جمهوری آذربایجان پاسخ رهبر معظم انقلاب به سؤالی درباره پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ با سران کشور‌های خلیج فارس دیدار می‌کند
سرخط خبرها

مقامات سازمان ملل برای رایزنی با طالبان برای لغو محدودیت زنان دست به کار شدند

  • کد خبر: ۱۴۳۰۵۸
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
مقامات سازمان ملل برای رایزنی با طالبان برای لغو محدودیت زنان دست به کار شدند
یکی از مقامات ارشد سازمان ملل در افغانستان با معاون نخست وزیر دولت تحت رهبری طالبان دیدار و درباره ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی که مقامات طالبان در سری اقدامات مربوط به لغو حقوق زنان اعلام کرده‌اند، گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این تصمیم دولت طالبان برای ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی باعث شد تا آژانس‌های امدادرسانی بین‌المللی مطرح و بزرگ جهان عملیات‌های خود در افغانستان را به حالت تعلیق درآورند. این ممنوعیت نگرانی‌هایی را به وجود آورده دال بر اینکه مردم احتمالا از دسترسی به مواد غذایی، آموزش، خدمات درمانی و دیگر خدمات مهم و حیاتی محروم خواهند شد چرا که بیش از نیمی از جمعیت افغانستان در حال حاضر نیازمند کمک‌های بشردوستانه فوری و مبرم هستند.

آژانس‌های امدادرسان هشدار داده‌اند که این ممنوعیت پیامدهای فاجعه‌باری خواهد داشت و "صدها هزار" افغان به خاطر این تصمیم طالبان جان خود را از دست خواهند داد.

پوتزل مارکوس، معاون رئیس هیات سازمان ملل در افغانستان با مولوی عبدالسلام حنفی، معاون نخست وزیر طالبان در کابل دیدار و درباره این ممنوعیت و همچنین دیگر اقدامات از جمله ممنوعیت حضور زنان در دانشگاه‌ها گفت‌وگو کرد.

هیات سازمان ملل در افغانستان گفت:‌ ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی و محروم کردن زنان و دختران از تحصیل و آموزش به میلیون‌ها تن در افغانستان آسیب می‌زند و مانع ارسال کمک‌های حیاتی به مردان، زنان و کودکان افغان خواهد شد.

پوتزل مارکوس تازه‌ترین مقام سازمان ملل است که با رهبری طالبان در بحبوحه افزایش نگرانی‌های بین‌المللی نسبت به محدود کردن آزادی‌های زنان در افغانستان دیدار کرد.

رامیز الکباروف، رئیس موقت هیات سازمان ملل در افغانستان دوشنبه گذشته با قاری دین محمد حنیف، وزیر اقتصاد طالبان دیدار کرد.

حنیف ۲۴ دسامبر ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی را با ادعای اینکه زنان در این سازمان‌ها به درستی حجاب اسلامی را رعایت نمی‌کنند، اعلام کرد. وی تاکید کرد، هر سازمانی که از این دستور پیروی نکند، مجوزش باطل خواهد شد.

آژانس‌های امدادرسان در مقابل وخیم شدن بحران انسانی در افغانستان، خدمات و حمایت‌های ضروری و اساسی را فراهم کرده‌اند.     

مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه قرار است به زودی به افغانستان سفر و درباره این ممنوعیت مذاکره کند.

دیدار پوتزل با حنیف در حالی صورت گرفت که یکی از نظرسنجی‌های سازمان ملل نشان داد که یک سوم از سازمان‌های غیردولتی به ریاست زنان در افغانستان مجبور به توقف ۷۰ درصد از فعالیت‌های خود به خاطر این ممنوعیت شده‌اند و حدود یک سوم نیز فعالیت‌های خود را به طور کامل متوقف کرده‌اند.

آژانس زنان سازمان ملل اعلام کرد، ۸۶ درصد از ۱۵۱ سازمان شرکت‌کننده در این نظرسنجی به طور کامل یا نسبی فعالیت خود را متوقف کرده‌اند.

این آژانس همچنین تاکید دارد که فقدان زنان در توزیع کمک‌ها تاثیر چشمگیری بر مردم افغان داشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->