رژیم صهیونیستی چادر آوارگان و چند ساختمان غزه را بمباران کرد | شهادت یک خبرنگار دیگر (۲۵ دی ۱۴۰۳) ادعای رسانه صهیونیستی دربارۀ جزئیات توافق رژیم اسرائیل و حماس ارتش یمن: اهداف حیاتی رژیم صهیونیستی در یافا را با موشک‌های بالستیک هدف قرار دادیم پزشکیان از دو مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست بازدید کرد توافق ایران و سه کشور اروپایی برای ازسرگیری مذاکرات (۲۴ دی ۱۴۰۳) آمریکا صادرات فناوری هوش مصنوعی را محدود کرد حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی (۲۴ دی ۱۴۰۳) «نواف سلام» به طور رسمی مأمور به تشکیل دولت لبنان شد فرمانده سنتکام با رئیس جمهور لبنان دیدار کرد بیش از ۴۰ فلسطینی در شهر غزه از صبح امروز تاکنون به شهادت رسیدند (۲۴ دی ۱۴۰۳) فرماندار جدید گلبهار منصوب شد (۲۴ دی ۱۴۰۳) امیر ایرانی: شناور بی‌نظیر نظامی «زاگرس» به آب انداخته می‌شود ظرفیت برق هسته‌ای ایران تا سال ۱۴۰۷ به ۳۰۰۰ مگاوات می‌رسد یک شهروند لبنانی از سوی نظامیان صهیونیست ربوده شد «نواف سلام» رای اکثریت پارلمان لبنان را به دست آورد استاندار خراسان رضوی: اداره بنگاه‌های اقتصادی به نسل جوان واگذار شود درخواست کشور‌های اروپایی برای تعلیق موقت تحریم‌های سوریه پخشان عزیزی مددکار یا تروریست عضو پژاک؟ عضو گروهک تروریستی داعش در جویبار دستگیر شد+ عکس (۲۴ دی ۱۴۰۳) اعتصاب‌ها در بلژیک خطوط هوایی و ریلی را فلج کرد (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳) سرلشکر موسوی: در راهبرد‌ها ناگزیر به کشف، انتخاب و پیمودن راه‌های ناپیموده و راه‌های میانبر هستیم + فیلم محسنی‌اژه‌ای: مقابله ریشه‌ای، همه‌جانبه و تخصصی با موضوع قاچاق سوخت لازم است وزیر خارجه کانادا: تهدیدات ترامپ را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم القسام: طی ۷۲ ساعت، بیش از ۱۰ نظامی صهیونیست را کشتیم (دوشنبه، ۲۴ دی ۱۴۰۳) دریادار سیاری: ارتش برای دفاع از مرزهای کشور آماده است شمار شهدای غزه به ۴۶ هزار و ۵۸۴ نفر رسید (دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳) تاکید بر توسعه مناسبات، محور دیدار گروه‌های دوستی پارلمانی ایران و ارمنستان استاندار خراسان رضوی: اعتماد مردم اصلی‌ترین شاخص عملکرد مسئولان است
سرخط خبرها

مقامات سازمان ملل برای رایزنی با طالبان برای لغو محدودیت زنان دست به کار شدند

  • کد خبر: ۱۴۳۰۵۸
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶
مقامات سازمان ملل برای رایزنی با طالبان برای لغو محدودیت زنان دست به کار شدند
یکی از مقامات ارشد سازمان ملل در افغانستان با معاون نخست وزیر دولت تحت رهبری طالبان دیدار و درباره ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی که مقامات طالبان در سری اقدامات مربوط به لغو حقوق زنان اعلام کرده‌اند، گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این تصمیم دولت طالبان برای ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی باعث شد تا آژانس‌های امدادرسانی بین‌المللی مطرح و بزرگ جهان عملیات‌های خود در افغانستان را به حالت تعلیق درآورند. این ممنوعیت نگرانی‌هایی را به وجود آورده دال بر اینکه مردم احتمالا از دسترسی به مواد غذایی، آموزش، خدمات درمانی و دیگر خدمات مهم و حیاتی محروم خواهند شد چرا که بیش از نیمی از جمعیت افغانستان در حال حاضر نیازمند کمک‌های بشردوستانه فوری و مبرم هستند.

آژانس‌های امدادرسان هشدار داده‌اند که این ممنوعیت پیامدهای فاجعه‌باری خواهد داشت و "صدها هزار" افغان به خاطر این تصمیم طالبان جان خود را از دست خواهند داد.

پوتزل مارکوس، معاون رئیس هیات سازمان ملل در افغانستان با مولوی عبدالسلام حنفی، معاون نخست وزیر طالبان در کابل دیدار و درباره این ممنوعیت و همچنین دیگر اقدامات از جمله ممنوعیت حضور زنان در دانشگاه‌ها گفت‌وگو کرد.

هیات سازمان ملل در افغانستان گفت:‌ ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی و محروم کردن زنان و دختران از تحصیل و آموزش به میلیون‌ها تن در افغانستان آسیب می‌زند و مانع ارسال کمک‌های حیاتی به مردان، زنان و کودکان افغان خواهد شد.

پوتزل مارکوس تازه‌ترین مقام سازمان ملل است که با رهبری طالبان در بحبوحه افزایش نگرانی‌های بین‌المللی نسبت به محدود کردن آزادی‌های زنان در افغانستان دیدار کرد.

رامیز الکباروف، رئیس موقت هیات سازمان ملل در افغانستان دوشنبه گذشته با قاری دین محمد حنیف، وزیر اقتصاد طالبان دیدار کرد.

حنیف ۲۴ دسامبر ممنوعیت کار زنان در سازمان‌های غیردولتی را با ادعای اینکه زنان در این سازمان‌ها به درستی حجاب اسلامی را رعایت نمی‌کنند، اعلام کرد. وی تاکید کرد، هر سازمانی که از این دستور پیروی نکند، مجوزش باطل خواهد شد.

آژانس‌های امدادرسان در مقابل وخیم شدن بحران انسانی در افغانستان، خدمات و حمایت‌های ضروری و اساسی را فراهم کرده‌اند.     

مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه قرار است به زودی به افغانستان سفر و درباره این ممنوعیت مذاکره کند.

دیدار پوتزل با حنیف در حالی صورت گرفت که یکی از نظرسنجی‌های سازمان ملل نشان داد که یک سوم از سازمان‌های غیردولتی به ریاست زنان در افغانستان مجبور به توقف ۷۰ درصد از فعالیت‌های خود به خاطر این ممنوعیت شده‌اند و حدود یک سوم نیز فعالیت‌های خود را به طور کامل متوقف کرده‌اند.

آژانس زنان سازمان ملل اعلام کرد، ۸۶ درصد از ۱۵۱ سازمان شرکت‌کننده در این نظرسنجی به طور کامل یا نسبی فعالیت خود را متوقف کرده‌اند.

این آژانس همچنین تاکید دارد که فقدان زنان در توزیع کمک‌ها تاثیر چشمگیری بر مردم افغان داشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->