بیشترین و کمترین تورم ماهانه استان‌ها اعلام شد + جدول اقلام پروتئینی موردنیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تأمین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک با هدف خالی کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

وام ساخت مسکن به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

  • کد خبر: ۱۴۳۱۳
  • ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۵
وام ساخت مسکن به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
مدیرعامل بانک مسکن از پرداخت وام ۷۵ و ۱۰۰ میلیون تومانی برای ساخت واحد‌های طرح ملی مسکن خبر داد و گفت: به سازندگان از محل اوراق حق تقدم ۳۰۰ میلیون تومان وام پرداخت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالقاسم رحیمی انارکی در نشست خبری به تشریح کلیات افزایش سقف وام خرید مسکن از محل اوراق حق تقدم پرداخت و اظهار کرد: بانک مسکن طی حیات خود در ۸۰ سال اخیر تاثیرات بسیار خوبی را برای تامین مالی خانوار‌های متوسط به پایین داشته است. در ۸۱ سال اخیر تامین مالی خرید و احداث ۱۰ میلیون واحد مسکونی توسط بانک مسکن انجام شده است.
وی با بیان این که حدود یک میلیون واحد از این تعداد قبل از انقلاب تا سال ۵۸ اتفاق افتاده است، افزود: طی ۴۱ سال اخیر نیز تامین مالی ۹ میلیون واحد مسکونی توسط بانک مسکن عملیاتی شده است. هم‌اکنون تعداد شعب بانک نیز ۶ برابر و تعداد کارکنان نیز به همین میزان افزایش یافته است.
وی با اشاره به این‌که بانک مسکن تاثیر مستقیمی در تامین یک سوم خانوار‌های کشور داشته است، گفت: در حوزه مسکن روستایی حدود ۵۰۰ هزار واحد تامین مالی شده و تسهیلات پرداخت شده است.

مدیرعامل بانک مسکن به فعالیت این بانک در سال ۹۸ اشاره کرد و افزود: امسال کل تسهیلات اهدایی بانک ۲۰۰ هزار میلیارد ریال تا ۱۴ دیماه بوده است؛ این رقم نسبت به دوره مشابه سال گذشته یک درصد افزایش یافته است. از این تسهیلات حدود ۱۷۱ هزار میلیارد ریال در حوزه مسکن پرداخت شده که به لحاظ مبلغی ۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

رحیمی انارکی ادامه داد: این کاهش به دلیل رکود بازار مسکن روی داده است. در مدت یاد شده ۴۲۷ هزار واحد از تسهیلات بانک مسکن استفاده کرده‌اند که نسبت به پارسال ۸ درصد کاهش یافته است.

 

کاهش ۳۷ درصدی پرداخت وام خرید مسکن

 

وی بیان کرد: تسهیلات خرید ۵۸ هزار میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۴ درصد کاهش یافته، ضمن این‌که ۱۱۵ هزار فقره وام خرید از ابتدای امسال تا ۱۴ دیماه پرداخت شده که به لحاظ تعداد ۳۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است. همچنین در تسهیلات جعاله ۲۴ هزار میلیارد ریال پرداخت شده که ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است.

وی به آمار صندوق پس انداز یکم اشاره و اظهار کرد: تاکنون تعداد واحد‌هایی که از وام صندوق پس انداز یکم ۱۴۰ هزار واحد به ارزش ۱۰۹ هزار میلیارد ریال بوده است. در مجموع ۶۴۲ هزار فقره در صندوق مذکور سپرده گذاری صورت گرفته که ۱۰۸ هزار فقره حساب را بدون دریافت تسهیلات حساب را بسته اند. تعداد حساب‌های زنده ۳۵۰ هزار و منابع صندوق پس انداز یکم هم‌اکنون ۴۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال است.

مدیرعامل بانک مسکن با اعلام این‌که کماکان روند استفاده تسهیلات در صندوق پس انداز یکم مطلوب است به آخرین آمار مربوط به مسکن مهر اشاره کرد و گفت: تعداد واحد‌های این طرح تا امروز بیش از ۲ میلیون و ۳۸۰ هزار واحد است که از این تعداد یک میلیون و ۹۲۶ هزار فروش اقساطی شده است. همچنین ۸۹ هزار واحد تعیین تکلیف شده مسکن مهر داریم و در مجموع حدود ۳۷۳ هزار واحد مسکن مهر باقیمانده است. از این تعداد حدود ۳۲۸ هزار واحد شهری و بیش از ۳۵ هزار واحد روستایی است.

 

پرداخت مشروط وام ساخت ۳۰۰ میلیون تومانی به سازندگان

 

رحیمی انارکی به مصوبه اخیر شورای پول و اعتبار در خصوص افزایش سقف وام خرید از محل اوراق حق تقدم اشاره و تصریح کرد: تسهیلات جدید مسکن برای واحد‌های تا ۲۵ سال قدمت پرداخت می‌شود. برای واحد‌های با سن ۲۵ تا ۳۰ سال یک سقف تسهیلات جداگانه‌ای در نظر گرفته شده است. بر این اساس در تهران این سقف قبلا برای انفرادی ۴۵ میلیون تومان بود که به ۸۰ میلیون تومان و در زوجین از ۸۰ به ۱۶۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها و شهر‌ها بالای ۲۰۰ هزار نفر از ۴۰ به ۶۰ میلیون تومان و برای زوجین از ۷۰ میلیون و به ۱۲۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

وی بیان کرد: همچنین از محل اوراق حق تقدم تا ۸۰ درصد هزینه باقیمانده اجرای طرح را در مشارکت‌های مدنی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان مشروط بر این‌که ۲۰ درصد را سازنده تامین مالی انجام دهد، پرداخت می‌کنیم.

 

تامین تسهیلات ۱۴۰ هزار واحد طرح ملی مسکن

 

وی گفت: در طرح ملی مسکن نیز بانک اعلام آمادگی کرده در مرحله اول تا ۱۴۰ هزار واحد را پوشش تسهیلات دهیم. از این تعداد تا به حال تفاهمنامه ۲۵ هزار با ستاد اجرایی فرمان امام امضا شده و سهمیه ۵۰ هزار واحد بنیاد مستضعفان به ما ابلاغ شده است. مطابق تفاهم انجام شده برای واحد‌های ستاد اجرایی فرمان امام ۱۰۰ میلیون تومان و برای واحد‌های مربوط به بنیاد مسکن ۷۵ میلیون تومان پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل بانک مسکن با بیان این‌که ۸۰ درصد تسهیلات مسکن در حوزه سنتی سازی استفاده می‌شود، اظهار کرد: نرخ سود تسهیلات سنتی ساز ۱۸ درصد است که در صورت ساخت به شیوه صنعتی نرخ سود یک درصد کاهش می‌یابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->