سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است ماجرای گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | گلوله‌های احتکار بر تن مردم سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید به مسائل کوچک و پیش‌پا افتاده در شورا اهمیت دهیم| در هر جلسه شورا باید طرح جدیدی را برای مردم ارائه دهیم رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: افزایش ۲ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت خدمات شهری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت، سهم مشهد در مالیات بر ارزش افزوده را مشخص کند ۳۰ تصویر، ۵۰ قاب، یک افتخار مشترک | تصاویر شهدای فتح‌المبین قاب‌های مفاخر شهری مشهد را مزین کردند آغاز جشنواره گل‌های لاله در مشهد | بوستان ملت و باغ گل‌ها میزبان هزاران بوته گل لاله آلودگی هوای مشهد برای سومین روز پیاپی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری‌ها پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید باشند معاون اول رئیس جمهور وارد مشهد شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | مسائل شهر مشهد جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زائران بررسی می‌شود شهردار مشهد مقدس تاکید کرد: «کار برای مردم»؛ بیشتر از قبل آدرس و زمان بازار‌های روز و شب مشهد + جزئیات بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد کلنگ‌زنی پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی شهرک شهید رجایی مشهد با حضور رئیس‌جمهور
سرخط خبرها

طرح تحول روستایی استان خراسان رضوی با حضور ۲۵۰۰ دهیار استان آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۱۴۳۴۴۵
  • ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳
طرح تحول روستایی استان خراسان رضوی با حضور ۲۵۰۰ دهیار استان آغاز می‌شود
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی از آغاز طرح تحول روستایی با هدف رفع عقب ماندگی‌های برنامه توسعه و عمران روستا‌های استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد خدائی در این ارتباط اظهار کرد: با توجه به شبکه مسائل استان، همچنین معطوف به سند تحول دولت، برنامه‌هایی برای جهش در نیل به اهداف عالی دولت در روستا‌ها و مناطق محروم پیش بینی شده تا براساس آن بتوانیم بخشی از عقب‌ماندگی‌های گذشته را جبران و فرصت‌هایی نو جهت پیشرفت و آبادانی روستا‌های استان فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه این طرح اهداف کلانی، چون جبران عقب ماندگی‌های گذشته و ایجاد فرصت‌های جدید برای پیشرفت و آبادانی روستا‌ها را دنبال می‌کند، تصریح کرد: سه حوزه اصلی اجرای طرح تحول روستایی؛ زیرساخت‌ها و عمران، اقتصاد و اشتغال و حوزه فرهنگی و اجتماعی روستایی است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی اضافه کرد: در هر حوزه؛ شاخص‌ها براساس اهداف عملیاتی و برنامه‌های مدون تعیین شده که بنا بر آن تا پایان دولت سیزدهم باید سهم برخورداری روستا‌ها به بالاترین اندازه ممکن در همه بخش‌ها ارتقا یابد.

وی ادامه داد: در حوزه عمرانی و زیرساختی ۱۴ کلان پروژه شامل برخورداری همه روستا‌ها از گاز، آب شرب، احیای قنات‌ها، اجرای عملیات آبخیزداری، ارایه تسهیلات مسکن و احداث آن، بازنگری طرح‌های هادی روستایی، ساخت مسجد، ساخت مدرسه و ... طراحی شده، در حوزه اقتصادی نیز اشتغال مساله محوری است که با ارایه تسهیلات اشتغال و فرصت‌های مختلف در تلاشیم تا سهم اشتغال روستا‌ها را افزایش دهیم و در حوزه اجتماعی نیز شاخص‌هایی مانند روستای بدون اعتیاد، بدون طلاق، فرزندآوری و ... دنبال می‌شود.

خدایی با اشاره به برگزاری گردهمایی ۲۵۰۰ دهیار استان خراسان رضوی در هفته جاری، محور این گردهمایی را معرفی طرح تحول روستایی مبتنی بر مشارکت و ایجاد هم‌افزایی میان دولت و مردم در بهره گیری از ظرفیت‌ها اعلام و عنوان کرد: در این گردهمایی علاوه بر بیش از دو هزار و ۵۰۰ دهیار، بخشداران و فرمانداران استان خراسان رضوی نیز حضور دارند.

وی با عنوان اینکه هدف گذاری اصلی ما مشارکت نهاد‌های اجتماعی و مردمی و نهاد‌های انقلابی و خیرین و استفاده از پتانسیل همه مجموعه‌ها در جهت تحقق هدف گذاری‌های معین شده است، افزود: دهیاران به عنوان مسوول و متولی اصلی روستاها، می‌توانند نقش بسیار پررنگی را در تحقق طرح تحول روستایی ایفا کنند، از این رو برای نخستین بار مشارکت و مداخله خود دهیاران را تعریف کرده ایم، به طوری که فرمانده و مدیر عملیاتی طرح در هر روستا دهیاران آن روستا خواهند بود و بخشداران و فرمانداران پشتیبان طرح هستند.

خدایی گفت: وظیفه دهیاران در این طرح؛ شناسایی دقیق نیازها، تسهیل‌گری میان مردم و دستگاه‌های اجرایی، رصد و پیگیری اجرای پروژه‌ها و ... تعریف شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه اجرای طرح تحول روستایی از چند ماه پیش به صورت آزمایشی آغاز شده و در برخی بخش‌ها نیز پیشرفت‌هایی داشته، خاطرنشان کرد: هدف از گردهمایی دهیاران استان، آغاز رسمی اجرای این طرح است و با حضور تمامی مجریان شامل دهیاران، بخشداران و فرمانداران، تقسیم کار صورت گرفته و فصل جدیدی برای پیشرفت و آبادانی روستا‌های استان آغاز می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->