سخنگوی وزارت خارجه: جزایر سه‌گانه بخش لاینفک از سرزمین ایران بوده و خواهند بود عراقچی در نامه ای به گوترش: بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت علیه ایران غیرقانونی است قانون اصلاح روند بررسی بودجه سالیانه از سوی قالیباف ابلاغ شد با فعالسازی مکانیسم ماشه، کدام تحریم ها علیه ایران فعال می‌شود؟ با درخواست نمایندگان: صحن مجلس شورای اسلامی غیر علنی شد قالیباف در صحن علنی مجلس: حل مسائل معیشتی مردم و حفظ انسجام مهمترین وظیفه مسئولان است تروئیکا: مکانیسم ماشه فعال شد (۶ مهرماه ۱۴۰۴) ‍ عراقچی: قطعنامه ۲۲۳۱، در روز ۲۶مهر ۱۴۰۴ منقضی خواهد شد حداقل ۳۶ کشته و بیش از ۵۰ زخمی بر اثر ازدحام جمعیت در تجمع انتخاباتی در هند بن‌فرحان: دیپلماسی، تنها راه حل بحران برنامه هسته‌ای ایران است حجت‌الاسلام زرندی: دستگاه قضایی در کنار صنعت، معدن و تجارت است دست رد رئیس جمهوری آرژانتین به سینه نتانیاهو معاون امور معادن و فرآوری وزارت صمت خبر داد: رشد ۱۲ درصدی صادرات کشور طی یک سال اخیر ترکیه: فلسطینی‌ها باید خودشان غزه را اداره کنند واکنش دفتر رهبر انقلاب به سخنرانی نتانیاهو برای صندلی‌های خالی واکنش شورای عالی امنیت ملی به شایعه تعیین جانشین مقامات انتقاد استاندار خراسان رضوی از تعلل در واگذاری اختیارات معادن مهلت یک‌ماهه رئیس کمیسیون اصل ۹۰ به شبکه بانکی برای رعایت نسبت مصارف به منابع در خراسان رضوی سرلشکر صفوی: نقاط ضعف پدافند هوایی در جنگ ۱۲ روزه در حال بازسازی است رسانه عبری: بخشی از طرح ترامپ پیشبرد توافقنامه‌های ابراهیم است استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه وزیر خارجه مصر: جامعه جهانی در برابر نقض قانون بین الملل تماشاچی است وزیر خارجه آلمان: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد یک کابوس انسانی است عراقچی: تروئیکا و آمریکا به دنبال وادار کردن ایران به امتیازدهی بودند تظاهرات گسترده آلمانی‌ها در مخالفت با حمایت برلین از اسرائیل رویترز: حماس هنوز طرح آتش بس ترامپ را دریافت نکرده است سخنگوی سپاه: تجزیه ایران هدف اصلی دشمن در دو جنگ تحمیلی بود
سرخط خبرها

اعتراف وزیر خارجه پیشین آمریکا: خروج از افغانستان یک پایان بد بود

  • کد خبر: ۱۴۵۳۳۴
  • ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۶
اعتراف وزیر خارجه پیشین آمریکا: خروج از افغانستان یک پایان بد بود
وزیر خارجه پیشین امریکا می‌گوید که او هرگز از رییس‌جمهور غنی نخواسته بود از قدرت کنار برود. او افزوده که اشرف غنی انتخابات را دزدید؛ اما خود را رییس جمهور منتخب می‌خواند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مایک پامپئو در سخنرانی خود در دانشکده سیاست دانشگاه شیکاگو گفت: محمد اشرف غنی همواره مخالف گفت‌وگو با طالبان بود به دلیل اینکه مدعی بود در انتخابات برنده شده در حالی‌که انتخابات را دزدیده بود، او در دزدی رای از رقیب‌اش [عبدالله عبدالله] ماهرتر بود.

به گفته‌ی وزیر خارجه پیشین آمریکا، کشورش در راه رسیدن به توافق صلح با طالبان بود، اما رسیدن به این توافق نیازمند حضور آمریکا در افغانستان بود.

او گفت که هرگز از اشرف غنی نخواسته بود که کنار برود، هرچند او چنین فکر می‌کرد. «از رئیس جمهور غنی شدیدا خسته شده بودم»، آمریکا از دوره اوباما می‌خواست افغان‌ها را دور یک میز گردهم آورد اما اشرف غنیِ «مخالف» بود.

وزیر خارجه پیشین آمریکا همچنین گفت غنی از اینکه آمریکا به طالبان «اعتماد» و گفتگو کرد، «ناراحت» بود.

پامپئو مدعی شد که در جریان گفتگوهای صلح آمریکا و طالبان در دوحه، «کسی که با او ملاقات کردم، تقریبا مطمئن بودم که یکی از دوستانم را کشته است.» ظاهرا منظور وزیر خارجه پیشین آمریکا عبدالغنی برادر، معاون فعلی نخست وزیر طالبان است که ملاقاتی با او در دوحه داشت.

وی تصریح کرد: اشرف غنی برای‌ صلح آماده نبود و این بسیار مایه‌ تأسف بود. برخلاف زلنسکی که تصمیم گرفت بماند، رییس‌جمهور غنی سوار هواپیما شد و به جایی رفت تا زندگی امنی داشته باشد. در حالی‌که شمار زیادی از مردم در افغانستان رنج می‌برند.

پامپئو گفت: خروج از افغانستان یک پایان بد برای ارتش امریکا بود و این باعث شده است که رقیبان آمریکا به اندازه‌ای که باید از آمریکا بترسند، نمی ترسند به‌عنوان رئیس سی آی ای، رئیس جمهور بر من فشار می‌آورد تا زودتر از افغانستان بیرون برویم، اما به صراحت به او گفتم که نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم. پس ما از ۱۵ هزار نیروی آمریکا، به ۲ هزار و ۵۰۰ تن در جریان چهار سال رسیدیم.  رئیس جمهور هر وقت مرا می دید می‎گفت مایک تو به سرعت به پیش نمی‌روی و من به او یادآوری می‌کردم که اگر ما دو هزار و ۵۰۰ سرباز را به یکباره بیرون بیاوریم اتفاقات بدی رخ خواهند داد و زمانی که رئیس‌جمهور بایدن این انتخاب را کرد، همان اتفاق بد افتاد.»

او بطور تلویحی گفت که خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان به ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه جرأت داد تا به اوکراین حمله کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->