هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گرد و غبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم
سرخط خبرها

آدمکشی در ولنجک تهران برای دستمزد یک میلیونی

  • کد خبر: ۱۴۵۴۱۳
  • ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹
آدمکشی در ولنجک تهران برای دستمزد یک میلیونی
دو مرد جوان نفری یک میلیون تومان گرفتند و سرایدار یک خانه ویلایی را کشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، دو مرد که برای کشتن مردی، یک میلیون تومان دستمزد گرفته بودند در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه می‌شوند.

دو متهم از سوی فردی اجیر شدند تا سرایدار یک خانه ویلایی را به قتل برسانند. رسیدگی به این پرونده از مرداد ۱۴۰۰ به دنبال پیدا شدن جسد یک مرد ۳۵ساله به نام سعید در یکی از اتاق‌های خانه‌ای ویلایی در منطقه ولنجک آغاز شد.

وقتی ماموران کلانتری ۱۶۳ به خانه ویلایی رفتند با جسد مردی جوان روبه‌رو شدند که شواهد نشان می‌داد با ضربه‌های جسم سخت به سرش از پا درآمده و چندین ساعت از مرگش گذشته است. جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و ماموران تحقیقات را آغاز کردند.

یکی از همسایه‌ها که با پلیس تماس گرفته بود گفت: صاحب خانه ویلایی خارج از کشور زندگی می‌کند و فقط چند هفته در سال به ایران می‌آید. سال‌هاست سعید به عنوان سرایدار از این ویلا محافظت می‌کند. شب گذشته سروصدای زیاد از داخل ویلا شنیدم. می‌خواستم مقابل در بروم، اما چون خیلی زود صدا قطع شد دیگر پیگیر ماجرا نشدم. صبح می‌خواستم به محل کارم بروم که متوجه شدم در خانه ویلایی باز است. مقابل در رفتم و سعید را صدا زدم. من داخل اتاق‌های خانه را گشتم و ناباورانه با جسد سعید روبه‌رو شدم و با پلیس تماس گرفتم.

در ادامه تحقیقات روشن شد سعید در یک کارگاه مبل‌سازی کار می‌کرده و شب‌ها هم سرایدار خانه ویلایی بوده و از مدتی قبل با یکی از همکارانش به نام رحمان اختلاف داشته است.

با افشای ماجرا رحمان بازداشت شد و به جنایت در خانه ویلایی اعتراف کرد. او گفت: من بیش از ۱۰ سال است که در کارگاه مبل‌سازی کار می‌کنم و رابطه خوبی با صاحب‌کارم داشتم. او به من اعتماد داشت تا اینکه دو سال قبل سعید برای کار به آنجا آمد و همکارم شد. او بعد از چند ماه کار کردن برای اینکه حقوقش بیشتر شود مدام از من پیش صاحب‌کارم بدگویی می‌کرد. در این مدت صاحب‌کارم به من بدبین شده بود. به همین خاطر تصمیم گرفتم سعید را تنبیه کنم. من ماجرا را به یکی از دوستانم گفتم و او دو نفر را به من معرفی کرد که در ازای دریافت مبلغ دو میلیون تومان حاضر هستند سعید را گوشمالی دهند. من با کریم و اکبر قرار گذاشتم و با آن‌ها توافق کردم در ازای دریافت نفری یک میلیون تومان سعید را گوشمالی دهند.

رحمان ادامه داد: من آن شب مقابل خانه ویلایی رفتم و در زدم. سعید در را باز کرد که کریم و اکبر وارد خانه شدند و او را کتک زدند. وقتی سروصدای سعید را شنیدم ترسیدم و وارد خانه شدم تا مانع آن‌ها شوم، اما همان موقع کریم و اکبر با یک تلفن همراه و جعبه آن از خانه خارج شدند. وقتی داخل خانه رفتم متوجه شدم سعید کشته شده است.

در حالی که پزشکی قانونی در گزارشی علت مرگ را صدمات متعدد با جسم سخت لبه‌دار اعلام کرده و گفته بود قربانی بعد از قتل نیز مورد آزار قرار گرفته است، دو متهم دیگر ردیابی و بازداشت شدند.

آن‌ها گفتند: رحمان با ما تماس گرفت و گفت موضوع ناموسی است و او برای خانواده‌اش مزاحمت ایجاد کرده است. ما آن شب برای کشتن سعید به خانه ویلایی نرفته بودیم. ما می‌خواستیم او را ادب کنیم. چند ضربه به سر و صورت او زدیم و قصد داشتیم خارج شویم که او شروع به فحاشی کرد. او فحش‌های ناموسی می‌داد که عصبانی شدیم و دوباره به جانش افتادیم.

با اعترافات دو آدمکش اجاره‌ای، برای سه متهم به اتهام قتل عمد و جنایت بر میت کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا به زودی به آن رسیدگی شود.

این در حالی است که اولیای دم برای متهم درخواست قصاص کرده‌اند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->