فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

یادی از «هیث لجر» بازیگر «کوهستان بروکبک» که ۱۵ سال پیش درگذشت

  • کد خبر: ۱۴۷۲۱۵
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
یادی از «هیث لجر» بازیگر «کوهستان بروکبک» که ۱۵ سال پیش درگذشت
هیث لجر پانزده سال پیش در ۲۸ سالگی در حالی‌که در بدنش کلکسیونی از داروهای آرام‌بخش قوی پیدا کرده بودند و معلوم نشد این بازیگر مستعد خودکشی کرده یا به شکل تصادفی با مصرف تعداد زیادی دارو «اوردوز» کرده است از دنیا رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جهان ۲۲ ژانویه ۲۰۰۸ با خبر غم‌انگیز یافتن پیکر بی‌جان هیث لجر شوکه شد. این بازیگر استرالیایی فقط ۲۸ سال داشت و به دلیل مصرف چند داروی ناسازگار، بر اثر ایست قلبی در آپارتمانش درگذشت.

۱۵ سال پس از درگذشت او، هنوز تاثیرش بر سینما قابل حس است. او در نقش‌های مختلف از قهرمان‌های رمانتیک تا شخصیت‌های پیچیده و موذی جلوی دوربین رفته بود و کارگردان‌ها و افرادی که شانس همکاری با وی را داشتند، او را به خاطر سبکش و آدمی که بود تحسین کرده‌اند.

کریستوفر نولان کارگردان «شوالیه تاریکی» او را پر از خلاقیت خوانده و بر جدیت و شهود او تاکید کرده است.

شکهار کاپور آخرین فردی بود که با هیث لجر پیش از فوت وی صحبت کرده بود. این ۲ قرار بود در «جنگ ساعت نُه» با هم همکاری کنند.

این کارگردان هندی با گرامی داشت یاد هیث لجر که یکشنبه (سالروز درگذشتش بود) گفت: من و هیث خیلی صمیمی شدیم، آنقدر که برایم نامه می‌نوشت و مرا برادری از مادری دیگر خطاب می‌کرد. او با وجود سن کمش فردی بسیار معنوی بود و گفتگو‌های ما در میان ایده‌های مختلف، آگاهی و فضای معنوی می‌چرخید و او دوست داشت همه این ایده‌ها وارد فیلم شود.

کاپور گفت پیش از فوت لجر او راهی نیویورک شد تا با وی برای این پروژه دیدار کند. دیدار آن‌ها یک روز عقب انداخته شد، چون بازیگر به تازگی از فیلمبرداری فیلمش در ونکوور بازگشته بود.

کاپور ادامه داد: یادم می‌آید رفتم خانه و دیدم دیپاک چوپار منتظرم است. مرا نشاند و گفت ببین هیث لجر مرده است. من گفتم یعنی چی او مرده؟ قرار است به زودی همدیگر را ببینیم و بعد تلویزیون را روشن کردم و خبر را شنیدم. پلیس نیویورک بلافاصله با من تماس گرفت، چون آخرین تماس تلفن همراهش با من بود و پلیس می‌خواست بداند من چه می‌دانم و او در چه شرایطی بود که فوت کرد.

لجر برای بازی نقش جوکر مدت‌ها از دیگران فاصله گرفت و کاپور معتقد است که این نقش ستاره‌ای را از استرالیایی‌ها گرفت و این تراژدی را رقم زد.

کاپور افزود: جوکر او نه برای ظلمش، بلکه برای شفقتش مشهور است. او در چشم‌هایش شفت و درک و خرد را داشت. او با باور اینکه جوکر است، این نقش را ایفا کرد و به آنچه روی پرده انجام می‌داد باور داشت و این نقش بود که او را ویران کرد.

هیث لجر دیپلمش را زودتر از موقع گرفت و در ۱۶ سالگی به عشق بازیگری از مدرسه بیرون آمد و اولین موفقیتش را با کمدی نوجوانانه «۱۰ چیزی که برایش از تو متنفرم» که اقتباسی مدرن از کمدی ویلیام شکسپیر «رام کردن زن سرکش» بود، تجربه کرد. لجر نقش یک پسر بد و جذاب را داشت که تلاش می‌کند کت استراتفورد بداخلاق را جلب کند.

او با این نقش‌آفرینی تحسین شد و در نهایت فیلم ۵۳.۵ میلیون دلار در سراسر جهان فروش کرد. لجر برای اجرای یک ترانه هم نامزد جایزه فیلم MTV برای بهترین اجرای موزیکال شد.

تنها ۶ سال بعد او یکی از بازیگران اصلی فیلم «کوهستان بروکبک» بود که سال ۲۰۰۵ اکران شد و برای بازی در آن نامزدی بهترین بازیگر مرد در اسکار و بفتا را کسب و جایزه بهترین بازیگر مرد را از حلقه منتقدان فیلم نیویورک و حلقه منتقدان فیلم سان‌فرانسیسکو دریافت کرد.

یکی از آخرین آثار او که ۶ ماه پس از مرگش اکران شد، «شوالیه تاریکی» شناخته‌شده‌ترین نقش لجر بود که برای بازی در نقش جوکر برنده جایزه اسکار و بفتای بازیگر نقش مکمل مرد شد و سال‌ها بعد هنوز یکی از بزرگ‌ترین شخصیت‌های منفی سینمایی تمام دوران محسوب می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->