اعطای وام به خبرنگاران و اعضای خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی + جزئیات (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) نویسنده کتاب «قرار با خورشید»: ادبیات آیینی باید با زندگی امروز تناسب داشته باشد روایت تاریخی با زبان امروزی | نگاهی به «مهمان کشی»، سریال جدید احمد کاوری جای خالی راهپیمایی دهه آخر صفر در آثار نمایشی بازگشت مهسا طهماسبی به «کارناوال» با شرطی که رامبد جوان گذاشت آغاز فعالیت شورای مشورتی شرکت هنرمندان ایران در دوسالانه ونیز آغاز فیلمبرداری فصل پنجم سریال «امیلی در پاریس» در ونیز معاون اول رئیس‌جمهور : مظلومیت فرهنگ و هنر، ظلم به تمدن چند هزارساله ایران است برنامه تلویزیونی «ایران سبز» روی آنتن + زمان پخش پخش زنده برنامه «رفیق» در پناه خورشید از حرم مطهر رضوی فیلم سینمایی «کاکتوس» در مسیر تولید اظهارنظر عجیب معاون صداوسیما درباره علت کاهش مخاطب تلویزیون صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ پیمان معادی و کریس همسورث در سریال «جنایت ۱۰۱» تغییر چهره عجیب سونگ ایل گوک بازیگر جومونگ بعد از ۱۷ سال
سرخط خبرها

استاد نظافت: تفاسیر رهبر معظم انقلاب، عالمانه، روان، کاربردی و کارگشاست

  • کد خبر: ۱۴۷۷۶۶
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۷
استاد نظافت: تفاسیر رهبر معظم انقلاب، عالمانه، روان، کاربردی و کارگشاست
نخستین جلسه «محفل خانوادگی بیّنات» با موضوع «شرح کتب تفسیری رهبر معظم انقلاب»، عصر پنجشنبه، به همت نمایندگی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای در مشهد و با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد نظافت، استاد حوزه و عضو شورای عالی حوزه علمیه مشهد، در محل سالن همایش مدرسه علمیه قرآن و عترت مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این نشست که جمعی از علاقه‌مندان به مباحث تفسیری از حوزه و دانشگاه حضور داشتند، استاد نظافت توجه به قرآن را یکی از ویژگی‌های رهبر معظم انقلاب، از دوران نوجوانی تا امروز دانست و با اشاره به اُنس دائمی ایشان با قرآن، این اُنس را، انسی توام با تدبّر در مفاهیم عمیق قرآنی معرفی کرد.

وی محتوای تفاسیر رهبرانقلاب را عالمانه، روان، کاربردی و کارگشا خواند و تأکید کرد که حضور هم‌زمان این ویژگی‌ها در یک تفسیر، نیازمند تسلط، توانایی خاص و نگاهی ویژه به قرآن است.

استاد نظافت: تفاسیر رهبر معظم انقلاب، عالمانه، روان، کاربردی و کارگشاست

این استاد حوزه، توجه به آورنده قرآن را هم یک ضرورت و آن را بخشی از تحدّی (به مبارزه طلبیدن) این کتاب آسمانی دانست و گفت: وقتی قرآن از منکران می‌خواهد که سوره‌ای مانند قرآن بیاورند، باید آورنده آن هم صفت آورنده قرآن، یعنی «اُمّی» بودن را داشته باشد.

استاد نظافت، ضمن اشاره به توجه ویژه رهبر معظم انقلاب نسبت به قرآن‌کریم، تأکید کرد: ایشان از دوران نوجوانی و جوانی، با قرآن مأنوس بوده‌اند و این اُنس، اُنسِ همراه با تدبر عمیق و مکرر در آیات نورانی وحی بوده‌است.

استاد نظافت: تفاسیر رهبر معظم انقلاب، عالمانه، روان، کاربردی و کارگشاست

وی با اشاره به رویکرد حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای در تفسیر آیه شریفه «إِنْ كُنْتُمْ فِي رَيْبٍ مِمَّا نَزَّلْنا عَلى‌ عَبْدِنا فَأْتُوا بِسُورَةٍ مِنْ مِثْلِهِ»(بقره-۲۳)، این آیه از قرآن را برای افرادی که به طور طبیعی دچار شک می‌شوند، اتمام حجت و برای منکران و معاندین، تحدّی دانست.

استاد نظافت در ادامه سخنانش، به مسئله اعجاز قرآن از جوانب گوناگون پرداخت و با اشاره به زندگی مرحوم ملاکاظم ساروقی، پیرمرد روستایی، بی‌سواد و نابینایی که در زمان مرجعیت آیت‌الله‌العظمی بروجردی، با عنایت اهل‌بیت(ع) حافظ قرآن شد، به این نکته اشاره کرد که اعجازهای قرآن و شواهدی برای اثبات آن را می‌توان در هر عصر و زمانی جست‌وجو کرد و به آن رسید. در پایان این جلسه، به پرسش‌های حاضران پاسخ داده‌شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->