حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمیسیون تلفیق سهم صندوق توسعه ملی از صادرات نفت را در لایحه بودجه مشخص کرد

  • کد خبر: ۱۴۸۱۱۱
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۷
کمیسیون تلفیق سهم صندوق توسعه ملی از صادرات نفت را در لایحه بودجه مشخص کرد
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه لایحه بودجه ۱۴۰۲ از تعیین سهم صندوق توسعه ملی از محل صادرات نفت خام و میعانات گازی و خالص صادرات گاز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رحیم زارع در توضیح جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ گفت: در این جلسه سهم صندوق توسعه ملی از محل صادرات نفت خام و میعانات گازی و خالص صادرات گاز مشخص شد که به موجب آن ۴۰ درصد سهم وزارت نفت، ۱۴/۵ درصد سهم مناطق نفت خیز و کمتر توسعه یافته، ۳ درصد و ۴۲.۵ درصد هم برای بودجه عمومی تا سقف ۶۰۳ هزار میلیارد است. اگر دولت نتواند تا این مبلغ نفت به فروش برساند می‌تواند از حساب ذخیره ارزی استفاده کند.

وی ادامه داد: کمیسیون تلفیق در راستای حمایت از بازار سرمایه تصویب کرد که مبلغ ۱۵ هزار میلیارد تومان سهام دولت در شرکت‌ها در اختیار صندوق تثبیت بازار سرمایه برای تقویت این بازار قرار گیرد.

زارع درباره مصوبه کمیسیون درباره قیر گفت: پیشنهاد دولت در لایحه بودجه در زمینه تامین قیر مدارس، روستاها، مناطق محروم، راه و شهرسازی و بنیاد مسکن مبلغ ۱۹ هزار میلیارد تومان بود که این رقم در کمیسیون تلفیق به ۲۵ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرد؛ البته با توجه به اینکه هنوز پیشنهادات کمیسیون‌های تخصصی ارائه نشده و ما از صبح چهارشنبه این پیشنهادات را بررسی کنیم، احتمال تغییر این مصوبات وجود دارد.

وی گفت: برای توسعه پالایشگاه آبادان و پرداخت بدهی آن، تا مبلغ ۲۳۰ میلیون یورو مصوب شد که این منابع از محل فروش داخلی این پالایشگاه تامین می‌شود؛ همچنین در زمینه حمایت از خط اتیلن غرب مصوب شد به ازای هر تن اتیلن دو و نیم درصد منابع برای حفظ و نگهداری این خط اتیلن منابع در نظر گرفته شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->