مصرف شکر را به خاطر حفظ سلامتی خود کاهش دهید گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک: زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم تاخیر ۵ ساعته پرواز مشهد-تهران به علت نقص فنی هواپیما + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) تصادف ۲ دستگاه پراید در جاده کلات ۹ مصدوم بر جا گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی تاثیر کرونا بر روح و روان| ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا درگیر مه مغزی هستند سرنوشت متفاوت برای ۵ قاتل پای چوبه دار جاده کندوان یکطرفه شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت ! خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (فردا شنبه ۸ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟ شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روان‌شناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روان‌شناس‌نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تولد ۷۰۰ هزار پسر مبتلا به بیماری دوشن در ایران

  • کد خبر: ۱۵۰۳۲
  • ۲۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۳
تولد ۷۰۰ هزار پسر مبتلا به بیماری دوشن در ایران
فراوانی بیماری "دوشن" که در بین پسران شایع است در ایران بالاست به طوری که سال گذشته ۷۰۰ هزار پسر در ایران با این بیماری ژنتیکی متولد شده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، مدیر گروه ژنتیک پزشکی و پزشکی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز پنج‌شنبه با بیان این مطلب افزود: دوشن یک بیماری ژنتیکی پیش رونده و تخریب کننده عضلانی است که شیوع این بیماری در ایران به طور متوسط یک نفر در سه هزار تولد مذکر برآورد می‌شود.

دکتر مجید مجرد افزود: در این بیماری نوزاد پسر، سالم متولد می‌شود، اما به مرور عضلاتش تحلیل می‌رود به طوری که در سنین هفت تا ۱۰ سالگی ویلچرنشین می‌گردد و تا سنین ۲۰ سالگی به دلیل ضعف شدید عضلات تنفسی، قلبی و سایر عوارض فوت می‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بیماری دوشن، لاعلاج و کشنده است، اما تا آخرین لحظات عمر، بیمار از نظر هوشی سالم است.

وی خاطر نشان کرد: تحقیقات پیرامون درمان بیماری ارثی "دوشن" توسط پژوهشگران این دانشگاه از ۱۰ سال گذشته در حال انجام است و نتایج قطعی این پژوهش‌ها تا پنج سال آینده اعلام خواهد شد.

مدیر گروه ژنتیک پزشکی و پزشکی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: فرآیند پژوهشی درمان بیماری دوشن از طریق اصلاح ژنتیکی از سال ۸۹ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شده و نتایج قطعی این پژوهش‌ها تا پنج سال آینده اعلام خواهد شد.

دکتر مجرد با بیان اینکه مادر می‌تواند بدون هیچ علائمی ناقل بیماری دوشن باشد گفت: این بیماری در جنین قابل تشخیص است و با انجام آزمایش می‌توان از بروز آن در نسل‌های بعد جلوگیری کرد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با افزون بر ۹ هزار دانشجو و ۲۳ هزار کارمند بهداشتی و درمانی هم‌اکنون به عنوان قطب بهداشتی شمال شرق کشور مطرح است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
برچسب ها: بیماری دوشن
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->