بیفوما و کاظمیان علیه هاشمیان برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس برمی‌گردد؟ سرپرست واقعی پرسپولیس کیست؟ اختلاف در پرسپولیس برای حمایت از هاشمیان اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل و انتقالات ناک اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران پیشنهاد بازگشت علی کریمی از سوی ساپینتو رد شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس پخش زنده بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی
سرخط خبرها

دبیرکل فدراسیون والیبال: سال شلوغی را در پیش داریم

  • کد خبر: ۱۵۰۶۹۵
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۳
دبیرکل فدراسیون والیبال: سال شلوغی را در پیش داریم
دبیرکل فدراسیون والیبال گفت: سال ۱۴۰۲ تقریبا در همه رده‌های سنی اعزام‌های بین المللی داریم که نیازمند هزینه و تامین منابع مالی مورد نظر است.

میلاد تقوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص مشکلات و معضلاتی که برای تایید اساسنامه وجود دارد و اختلاف نظر‌های فدراسیون والیبال و وزارت ورزش گفت: والیبال الان یک توقع اجتماعی است و منطقی است که امنیت اجرایی والیبال هم برای ما و هم برای وزارت ورزش حائز اهمیت باشد. اینکه ما بگوییم برای والیبال تصمیم می‌گیریم یا وزارت محترم ورزش این را بگوید درست نیست، حقیقت و منطقی این است که منافع والیبال باید برای مردم ما تصمیم بگیرد.
تقوی در پایان افزود: سال‌هاست که ورزش و مردم ایران به دلیل این اختلافات ضربه می‌خورند و منطقی است که باید به هماهنگی لازم بین این دو مورد برسیم. بیش از ۹۰ درصد اساسنامه فدراسیون والیبال منطبق با اساسنامه وزارت ورزش و جوانان است و شاید اختلافات در تعاریف وجود داشته باشد.
وی در ادامه به مباحث مطرح شده در این مجمع هم اشاره کرد و گفت: مجمع عمومی به درخواست هیات رئیسه امروز در مشهد برگزار شد. بحث نحوه فعالیت هیات‌های استانی و شهرستانی وقت زیادی از مجمع را به خود اختصاص داد، زیرا چندین بار دچار تغییر و تحول شده بود و منطقی است که سئولات زیادی برای روسای هیات‌های والیبال بوجود آورده بود. دبیرکل فدراسیون والیبال همچنین گفت: در سال پیش رو از لحاظ اعزام‌های بین المللی، سال شلوغی را در پیش داریم و بدون شک باید منابع مالی زیادی را برای این موضوع تامین کنیم. البته با تلاش همکاران مان در فدراسیون امیدواریم از تجربه سال‌های گذشته درس بگیریم و عملکرد بهتری داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->