کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیاتی جدید از رسیدگی به پرونده جمعه هشتم مهر زاهدان

  • کد خبر: ۱۵۱۰۶۲
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۵
جزئیاتی جدید از رسیدگی به پرونده جمعه هشتم مهر زاهدان
رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح سیستان و بلوچستان جزئیات رسیدگی به پرونده جمعه هشتم مهر زاهدان را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل ماهگلی در زمینه پرونده ۸ مهرماه زاهدان اظهار داشت: در مورد پرونده کلانتری ۱۶ زاهدان در روز جمعه ۸ مهر ۱۴۰۱ در همان روز همکاران ما در دادسرا پرونده را ثبت کردند و در بعد ظهر همان روز در محل کلانتری حضور پیدا کرده و اقدامات لازم را انجام دادند.

وی ادامه داد: در نهایت شکات و افرادی که در آن محدوده زخمی شدند و اولیا دم افرادی که جانشان را از دست داده اند مراجعه کردند.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح سیستان و بلوچستان افزود: هم اکنون در بخشی که متهمین بودند تحقیقات پرونده تقریبا کامل و دو نفر بازداشت هستند و نفرات دیگری هم متهم هستند. علتی که تاکنون این پرونده منجر به صدور کیفر خواست نشده و به دادگاه ارسال نشده این بوده که افرادی که شکایت کردند باید یک سری اسناد و مدارک از جمله گواهی انحصار وراثت که برای دادگاه مهم است ارائه می‌دادند، اگر انجام نشود در دادگاه رسیدگی با مشکل مواجه می‌شود.

وی ادامه داد: بعضی از زخمی شدگان نیز باید گواهی‌های طول درمان را از پزشکی قانونی اخذ می‌کردند که پیگیری کردیم که هر چه زودتر انجام و پرونده جهت صدور رای به دادگاه ارسال شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->