یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

عضو هیئت‌رئیسه مجلس: معاهده پاریس مانع سرمایه‌گذاری کشور در ساخت نیروگاه‌ها شد

  • کد خبر: ۱۵۱۳۱۷
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۲
عضو هیئت‌رئیسه مجلس: معاهده پاریس مانع سرمایه‌گذاری کشور در ساخت نیروگاه‌ها شد
عضو هیئت‌رئیسه مجلس در اخطار قانون اساسی با اشاره به گزارش قرائت شده از سوی کمیسیون اصل ۹۰ در زمینه معاهده پاریس تصریح کرد: این معاهده مانع سرمایه‌گذاری کشور در ساخت نیروگاه‌ها شد و ما امروز با ۲۵ هزار مگاوات کمبود برق در کشور مواجه هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا سلیمی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه،  دوم اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی با استناد اصل (۱۱۰) قانون اساسی و بند (۱۳) سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی گفت: با توجه به گزارش کمیسیون اصل ۹۰ چند نکته باید مورد توجه قرار گیرد، همان طور که مشخص شد بر اساس این گزارش دولت گذشته معاهده موافقتنامه پاریس را پذیرفته و این معاهده موجب وارد شدن خساراتی به کشور شده است.

وی با بیان اینکه این معاهده موجب شده که ما در مسیر ساخت نیروگاه دچار تعلل شویم، اضافه کرد: این مسئله موجب قطعی شدید برق در کشور شده، ولی برخی از این افراد امروز با پروگری طلبکارانه برخورد می‌کنند در حالی که منشأ قطعی‌های برق کاملاً روشن است.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنابراین با توجه به این معاهده در حوزه ساخت نیروگاه‌ها سرمایه‌گذاری نشد و کشور با ۲۵ هزار مگاوات کمبود برق مواجه شد.

سلیمی افزود: منبع تأمین سرمایه‌گذاری برای انجام این معاهده نیز از ردیف تبصره (۱۴) برداشته شده که این تبصره بر اساس مصوبه مجلس به موضوع دیگری اختصاص داشته؛ چرا آقایان در دولت گذشته ردیفی که مربوط به مردم و فقرا بوده را صرف چنین مواردی کرده و باید مشخص شود این پول به گلوی چه کسانی ریخته شده است.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از گزارش کمیسیون اصل ۹۰ تأکید کرد:، اما باید یک گام جلوتر برویم و کسانی که مسبب این وضعیت بوده را نباید رها کرد و متخلفان باید به محکمه سپرده شوند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: با توجه به اینکه برخی بند (۱) و (۲) ماده (۴) این موافقتنامه مغایر با بند (۱۳) سیاست‌های کلی بوده است، اصل تصویب این موضوع نیز جای سوال جدی است که چرا با وجود اینکه در نیمه کار شورای نگهبان نسبت به آن ایراد گرفته، اما دولت آن را اجرا کرده است.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به این اخطار قانون اساسی عنوان کرد: کمیسیون اصل ۹۰ وظایف قانونی خود را انجام خواهد داد و این گزارش مراحل قانونی خود را طی خواهد کرد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->