سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است
سرخط خبرها

نماینده قائنات هشدار داد: احتمال بحران کمبود دارو در سال آینده به‌دلیل افزایش نرخ ارز

  • کد خبر: ۱۵۱۳۵۸
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
نماینده قائنات هشدار داد: احتمال بحران کمبود دارو در سال آینده به‌دلیل افزایش نرخ ارز
نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی مردم که نباید بی تفاوت از آن عبور کنیم وضعیت دارو است و سال آینده با بحرانی در حوزه کمبود دارو و یا نبود دارو و تجهیزات پزشکی مواجه خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سلمان اسحاقی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی از تحقیق و تفحص از عملکرد دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی  در اخطار قانون اساسی با استناد به اصل ۸۴، گفت: در بخش جمع بندی و پیشنهادات کمیسیون آموزش بندی در خصوص برخورد قانونی با تخلفات و نقض قوانین توسط مدیران دانشگاه شهید رجایی با ارجاع موضوع به قوه قضائیه وجود دارد.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس خطاب به رئیس جلسه افزود: مطابق با ماده ۲۳۴ مکرر در آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه هر یک از کمیسیون‌ها، گزارش موضوع مرتبط با مواد (۲۱۱)، (۲۱۴) و (۲۳۴) این قانون را پس از تصویب در مجلس تهیه و فوراً از طریق هیأت‌رئیسه حسب مورد به قوه قضائیه یا مراجع قانونی ذی‌ربط ارسال می‌کند لذا ما بار‌ها موارد مشابه را به قوه قضائیه اعلام کردیم و چندین بار تحقیق و تفحص از مجموعه خاص را به تصویب رساندیم، اما متاسفانه گزارشی که منتهی به اصلاح امور به نفع مردم شود و بتواند در شأن مجلس یازدهم باشد مشاهده نکردیم.

وی اضافه کرد: گزارشات قوه قضائیه برای ما ملموس و برای مردم نیز مشهود نبوده است ما انجام تحقیق و تفحص را به تصویب می‌رسانیم تا اموری به نفع مردم اصلاح شود، لذا در جمع بندی و پیشنهاد گزارش کمیسیون نیز مواردی که اعلام شده کاملا مشخص بوده و با اصلاح امور و برگزاری جلساتی امکان اصلاح در آئین نامه‌ها و اساسنامه‌ها صورت بگیرد و خواسته مردم از مجلس یازدهم محقق شود از این رو مجلس باید به این موضوع اصرار بورزد.

اسحاقی با اشاره به حضور پرشور مردم در ۲۲ بهمن سال جاری، تاکید کرد: مردم در این روز کاری کردند کارستان و به معنای واقعی مشت به دهان دشمنان نظام و انقلاب کوبیدند حال اگر می‌خواهیم کاری کنیم معتقدم مجلس باید وقتش را در خصوص بررسی ابعاد مختلف مسائل اقتصادی صرف کند همانگونه که صبح در جلسه غیرعلنی به آن پرداخته شد.

وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم برای جامعه تربیت و تعلیم باید در حوزه رتبه بندی معلمان که هم اکنون به صورت ناقص اجرایی می‌شود ورود کنیم، همچنین در مورد معلمان خرید خدمتی و نهضت سوادآموزی که حقوق عقب افتاده دارند اقداماتی انجام دهیم.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی مردم که نباید بی تفاوت از آن عبور کنیم وضعیت دارو است و سال آینده با بحرانی در حوزه کمبود دارو و یا نبود دارو و تجهیزات پزشکی مواجه خواهیم بود لذا اگر به این موضوع توجه نشود در کنار بحران اقتصادی در حوزه بهداشت و درمان نیز به دلیل عدم وجود ارز ترجیحی و افزایش قیمت ارز با بحران جدی مواجه خواهیم شد. روز گذشته قانونی را به نفع کارکنان شرکتی دولت به تصویب رساندیم حال افرادی که در دوران کرونا جهاد کرده اند نیز باید تعیین تکلیف شده و وضعیتشان بهبود پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->