واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد
سرخط خبرها

روسیه: بایدن بدون ضمانت ما جرأت سفر به اوکراین نداشت

  • کد خبر: ۱۵۱۶۵۹
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۲
روسیه: بایدن بدون ضمانت ما جرأت سفر به اوکراین نداشت
سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: رئیس‌جمهور آمریکا پیش از سفر به اوکراین، خواستار تضمین جان خود از روسیه شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) سفر روز دوشنبه «جو بایدن» به کی‌یف را گستاخانه توصیف کرد و گفت که سفر رئیس‌جمهور آمریکا به کی‌یف بدون ضمانت جان او از سوی روسیه، هرگز انجام نمی‌شد.

به نوشته روسیا الیوم، او گفت: «بایدن جرئت سفر به کی‌یف بدون اطلاع روسیه و بدون کسب تضمین درباره حفظ امنیتش را نداشت».

زاخاروا در ادامه افزود: «خوب است اشاره کنیم که طبق گفته دانشمندان پزشکی قانونی و روان‌شناسان مجرم همواره به صحنه جرم باز می‌گردد و سفر بایدن به اوکراین کاملا مصداق این حقیقت بود».

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با بیان اینکه بایدن در سالروز اعتراضات و ناآرامی‌های ۲۱ نوامبر ۲۰۱۳ اوکراین وارد کی‌یف شد، گفت که عدم اشاره بایدن در سخنان خود به حل دیپلماتیک درگیری چه در کی‌یف و چه ورشو، نشان از تمایل واشنگتن برای افزایش تنش‌ها با مسکو دارد.

او سپس به دیدار بایدن با زلنسکی اشاره کرد و گفت که این دیدار به خوبی نشان داد که در عمل چه کسی در اوکراین حکومت می‌کند.

در این رابطه جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز روز دوشنبه گفت آمریکا پیش از سفر «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا به اوکراین، روسیه را از این سفر مطلع کرده بود.

جیک سالیوان گفت: «ما به روس‌ها اطلاع دادیم که رئیس‌جمهور بایدن به کی‌یف خواهد رفت.» او اضافه کرد این پیام «ساعاتی قبل» از حرکت بایدن ارسال شده و هدف از آن جلوگیری از درگیری بوده است.

پیش از این، «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه نیز با تأیید این خبر گفته بود که بایدن بعد از دریافت تضمین‌ٰهای امنیتی از روسیه وارد کی‌یف شده است.

رئیس‌جمهور آمریکا که صبح روز دوشنبه (۲۰ فوریه) در سفری از پیش اعلام نشده و امنیتی وارد کی‌یف پایتخت اوکراین شده بود، پس از حدود پنج ساعت حضور در این شهر و دیدار با همتای اوکراینی، پایتخت اوکراین را به مقصد لهستان ترک کرد.

پیش‌تر، شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد سفر بایدن به کی‌یف مخفیانه انجام شد که بازتابی از نگرانی‌های امنیتی شدید هنگام سفر به یک منطقه جنگی فعال است. 

طبق این گزارش، ایر فورس وان (هواپیمای مخصوص رئیس‌جمهور آمریکا) پایگاه مشترک اندروز را در تاریکی ساعت ۴:۱۵ بامداد یکشنبه (به وقت محلی) ترک کرد و به خبرنگاران حاضر در هواپیما اجازه داده نشد که وسایل خود را همراهشان بیاورند. 

در برنامه عمومی بایدن هم این سفر اعلام نشد و مقامات کاخ سفید هفته گذشته بار‌ها اعلام کردند سفر به اوکراین در دستورکار نیست. 

به گزارش شبکه آمریکایی، شنبه عصر قبل از خروج بایدن، او با همسرش در واشنگتن برای صرف شام بیرون رفت و دیگر تا دوشنبه صبح و زمان رسیدن به کی‌یف در انظار عمومی دیده نشد. 

طبق این گزارش، بایدن را در این سفر گروه نسبتاً کوچکی از مقامات دولتش همراهی کردند از جمله جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید، جن اومالی دیلون معاون رئیس دفتر بایدن و آنی توماسینی دستیار شخصی‌اش. 

بایدن در حالی که در سخنان خود کی‌یف و ورشو تلاش کرد تمامی تقصیرات را به گردن روسیه بیاندازد که ولادیمیر پوتین نیز روز گذشته در یک نطق تلویزیونی در سالروز آغاز جنگ اوکراین گفت که «رژیم نازی» و کشور‌های عضو ناتو عامل اصلی آغاز جنگ بوده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->