ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

روسیه: بایدن بدون ضمانت ما جرأت سفر به اوکراین نداشت

  • کد خبر: ۱۵۱۶۵۹
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۲
روسیه: بایدن بدون ضمانت ما جرأت سفر به اوکراین نداشت
سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: رئیس‌جمهور آمریکا پیش از سفر به اوکراین، خواستار تضمین جان خود از روسیه شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) سفر روز دوشنبه «جو بایدن» به کی‌یف را گستاخانه توصیف کرد و گفت که سفر رئیس‌جمهور آمریکا به کی‌یف بدون ضمانت جان او از سوی روسیه، هرگز انجام نمی‌شد.

به نوشته روسیا الیوم، او گفت: «بایدن جرئت سفر به کی‌یف بدون اطلاع روسیه و بدون کسب تضمین درباره حفظ امنیتش را نداشت».

زاخاروا در ادامه افزود: «خوب است اشاره کنیم که طبق گفته دانشمندان پزشکی قانونی و روان‌شناسان مجرم همواره به صحنه جرم باز می‌گردد و سفر بایدن به اوکراین کاملا مصداق این حقیقت بود».

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با بیان اینکه بایدن در سالروز اعتراضات و ناآرامی‌های ۲۱ نوامبر ۲۰۱۳ اوکراین وارد کی‌یف شد، گفت که عدم اشاره بایدن در سخنان خود به حل دیپلماتیک درگیری چه در کی‌یف و چه ورشو، نشان از تمایل واشنگتن برای افزایش تنش‌ها با مسکو دارد.

او سپس به دیدار بایدن با زلنسکی اشاره کرد و گفت که این دیدار به خوبی نشان داد که در عمل چه کسی در اوکراین حکومت می‌کند.

در این رابطه جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز روز دوشنبه گفت آمریکا پیش از سفر «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا به اوکراین، روسیه را از این سفر مطلع کرده بود.

جیک سالیوان گفت: «ما به روس‌ها اطلاع دادیم که رئیس‌جمهور بایدن به کی‌یف خواهد رفت.» او اضافه کرد این پیام «ساعاتی قبل» از حرکت بایدن ارسال شده و هدف از آن جلوگیری از درگیری بوده است.

پیش از این، «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه نیز با تأیید این خبر گفته بود که بایدن بعد از دریافت تضمین‌ٰهای امنیتی از روسیه وارد کی‌یف شده است.

رئیس‌جمهور آمریکا که صبح روز دوشنبه (۲۰ فوریه) در سفری از پیش اعلام نشده و امنیتی وارد کی‌یف پایتخت اوکراین شده بود، پس از حدود پنج ساعت حضور در این شهر و دیدار با همتای اوکراینی، پایتخت اوکراین را به مقصد لهستان ترک کرد.

پیش‌تر، شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد سفر بایدن به کی‌یف مخفیانه انجام شد که بازتابی از نگرانی‌های امنیتی شدید هنگام سفر به یک منطقه جنگی فعال است. 

طبق این گزارش، ایر فورس وان (هواپیمای مخصوص رئیس‌جمهور آمریکا) پایگاه مشترک اندروز را در تاریکی ساعت ۴:۱۵ بامداد یکشنبه (به وقت محلی) ترک کرد و به خبرنگاران حاضر در هواپیما اجازه داده نشد که وسایل خود را همراهشان بیاورند. 

در برنامه عمومی بایدن هم این سفر اعلام نشد و مقامات کاخ سفید هفته گذشته بار‌ها اعلام کردند سفر به اوکراین در دستورکار نیست. 

به گزارش شبکه آمریکایی، شنبه عصر قبل از خروج بایدن، او با همسرش در واشنگتن برای صرف شام بیرون رفت و دیگر تا دوشنبه صبح و زمان رسیدن به کی‌یف در انظار عمومی دیده نشد. 

طبق این گزارش، بایدن را در این سفر گروه نسبتاً کوچکی از مقامات دولتش همراهی کردند از جمله جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید، جن اومالی دیلون معاون رئیس دفتر بایدن و آنی توماسینی دستیار شخصی‌اش. 

بایدن در حالی که در سخنان خود کی‌یف و ورشو تلاش کرد تمامی تقصیرات را به گردن روسیه بیاندازد که ولادیمیر پوتین نیز روز گذشته در یک نطق تلویزیونی در سالروز آغاز جنگ اوکراین گفت که «رژیم نازی» و کشور‌های عضو ناتو عامل اصلی آغاز جنگ بوده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->