سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

استراماچونی و اسکوچیچ گزینه جانشینی نکونام

  • کد خبر: ۱۵۲۴۰۵
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴
استراماچونی و اسکوچیچ گزینه جانشینی نکونام
مسئولان باشگاه فولاد خوزستان بعد از برکناری نکونام در تلاشند از میان دو گزینه خارجی یکی را به جای او به فولاد بیاورند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بعد از برکناری جواد نکونام از تیم فولاد خوزستان و جدایی عجیب سرمربی سابق این باشگاه، فولاد با مربیگری حمیدرضا رجبی نمایش بسیار درخشانی مقابل پرمهره‌ترین تیم قاره آسیا داشت و موفق شد تنها با یک گل مقابل الهلال شکست بخورد. فولادی‌ها حتی در این بازی شانس کسب پیروزی را هم داشتند و یکی، دو موقعیت آن‌ها با بدشانسی محض از بین رفت و گرنه شاید فولاد یک پای فینال لیگ قهرمانان آسیا بود.

بعد از کسب این نتیجه مسئولان فولاد خوزستان موقتا سکان هدایت این تیم را به دست حمیدرضا رجبی سپردند، اما رایزنی‌های آن‌ها برای انتخاب سرمربی جدید همچنان ادامه دارد.  

از باشگاه متمول فولاد خوزستان که در فصل جاری هزینه‌های بسیاری را برای موفقیت انجام داد خبر می‌رسد که آندره استراماچونی و دراگان اسکوچیچ در میان گزینه‌های مطرح برای حضور دراین باشگاه قرار دارند. اینکه اسکوچیچ و استراماچونی تا چه اندازه مایل به بازگشت به فوتبال ایران و همکاری با تیم‌های ایرانی باشند، روشن نیست، اما فولادی‌ها قصد دارند همه گونه امکانات را برای این دو مربی فراهم کنند تا شاید فصل آینده باشگاه‌شان تبدیل به یکی از مدعیان جدی قهرمانی درلیگ برتر شود.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->