«مهیار عیار» روانه آنتن شبکه سه می‌شود + زمان پخش صحبت‌های رئیس سازمان صدا و سیما درباره پروژه «موسی (ع)» پشت صحنه «زخم کاری۴» در استانبول + عکس راه‌اندازی پایگاه جامع فهرستگان نسخ خطی ایران و جهان در کتابخانه رضوی اکران سیار «بچه‌زرنگ» در مدارس مناطق بدون سینما غزل شاکری و شهاب حسینی در فیلم سینمایی «رها» نگاهی به تئاتر «مرگ فروشنده» | نمایشی از دروغ‌ها و امید‌های بی‌ثمر حکایت پدروپسری و شعله‌های رنگارنگ برنامه عروسکی «بابابام» را در شبکه پویا ببینید + زمان پخش شاعر ایلیاتی دشتستان | یادی از منوچهر آتشی، شاعر و روزنامه‌نگار بوشهری پاول تیل، بازیگر سریال «یک تپه درخت»، درگذشت + علت اکران «مخمصه» مایکل مان در جشنواره فیلم دریای سرخ عربستان کشف قصه آدم‌ها از دل شهر | بررسی آثار عکاسی «نسترن فرجادپزشک» با عنوان «نگاه پرسه‌زن» در مشهد آموزش داستان نویسی | گریزگاه اِلف‌ها پـنج  برگ از کتاب | مروری بر نماینده‌های فرهنگی و ادبی مشهد به مناسبت هفته «کتاب و کتاب خوانی»
سرخط خبرها

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد: مرجعیت خبری اکثر مردم، رسانه‌های موبایلی است

  • کد خبر: ۱۵۲۴۰۷
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۱
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد: مرجعیت خبری اکثر مردم، رسانه‌های موبایلی است
حجت الاسلام «حسن افکار » بر این باور است که امروزه مرجعیت خبری اکثر مردم به جای آنکه شبکه های خبری و خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها باشد، همین رسانه های موبایلی و همراه است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام «حسن افکار» مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی در حاشیه دومین روز برگزاری رویداد رسانه ای «رج» در مشهد به شهرآرانیوز گفت: با پیشرفت هایی که در دهه اخیر در عرصه رسانه های جدید و خصوصاً تلفن های همراه داشته ایم می توان از عصر حاضر را عصر رسانه های همراه نام گذاشت. 

وی افزود: امروزه مرجعیت خبری اکثر مردم به جای آنکه شبکه های خبری و خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها باشد، همین رسانه های موبایلی و همراه است. ویژگی خبر، تازگی و سرعت اطلاع رسانی است و گاهی می‌بینیم همین اخباری که توسط افراد آماتور در فضای جامعه منتشر می‌شود، به سرعت در شبکه های اجتماعی فراگیر بازنشر می شود و بسیار مورد بازدید قرار می‌گیرد. 

حجت الاسلام افکار خاطرنشان کرد: در همین اغتشاشات اخیر کشور دیدیم که منبع و پایه بسیاری از آمار و اخباری که در اختیار برخی شبکه های معاند قرار می‌گرفت، تحت عنوان گزارش های شبه شهروند- خبرنگار ها بود که صرفاً با داشتن یک گوشی تلفن همراه و استفاده از اینترنت، ساخت و تولید آن میسر می شد. 

وی تاکید کرد: ما در جامعه نیازمند انتشار اخبار و اتفاقات خوب هستیم که گاه در همین محلات اتفاق می‌افتد و می تواند به واسطه افرادی با درک صحیح از نیازها و آموزش‌های درست، منتقل شود. 

حجت الاسلام افکار در بخش دیگری از سخنان خود گفت: وقتی اتفاقات از کف جامعه و محله به درستی رصد شود، سیاست گذار در عرصه مسائل فرهنگی و اجتماعی هم می تواند تصمیم بهتر و درست تری اتخاذ کند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->