مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) حذف مرادمند و نیک نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

آسنسیو در مسیر یاغی گری

  • کد خبر: ۱۵۳۸۵۳
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
آسنسیو در مسیر یاغی گری
وینگر اسپانیایی رئال مادرید به پیشنهادات از بارسلونا گوش خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز، قرارداد مارکو آسنسیو با رئال مادرید در پایان فصل جاری به اتمام خواهد رسید، اما دو طرف هنوز برای امضای قرارداد جدید به توافق نرسیده‌اند. در حالی که رئال مادرید تابستان گذشته قصد داشت در صورت دریافت پیشنهاد با فروش این بازیکن موافقت کند، حالا سیاست جدیدی را در پیش گرفته و پیشنهاد تمدید قراردادی را به صورت رسمی به او ارائه کرده است، اما جالب است که دستمزد او اصلاً افزایش نیافته و حالا این وینگر از شرایطش در مادرید بسیار ناراضی است.
به نقل از فوربس، تیم‌هایی مثل آرسنال و میلان به دنبال جذب رایگان آسنسیو در تابستان ۲۰۲۳ می‌باشند. در حالی که خودش بار‌ها اعلام کرده واقعاً قصد جدایی از سانتیاگو برنابئو را ندارد، اما هفته به هفته، تعداد دقایق بازی‌اش کاهش می‌یابد و حالا اخبار جالبی از علاقه بارسلونا به آسنسیو به گوش می‌رسد.
البته آسنسیو در سال ۲۰۱۴، زمانی که در مایورکا توپ می‌زند، در یک قدمی پیوستن به باشگاه کاتالونیایی بود، اما به خاطر اختلاف برسر چند میلیون یورو، این معامله انجام نشد.
حالا بارسلونا و ژاوی بدشان نمی‌آید که یک بازیکن با ویژگی‌های آسنسیو را به صورت رایگان جذب کنند و منابع نزدیک به این بازیکن ادعا می‌کنند که در صورت ادامه داشتن رفتار نامناسب سران رئال، او شانس رفتن به نیوکمپ را دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->