به گزارش شهرآرانیوز، سیدصولت مرتضوی در پانزدهمین نشست شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران و دیدار با تشکلهای کارگری، کارفرمایی و تعاونگران استان مازندران که با حضور استاندار و مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: منابع و مصارف بودجه سال آینده ۲ هزار همت است.
وی با بیان اینکه تلاش دولت این بود که استقراض نداشته باشد، افزود: دولت سیزدهم ۸۷ هزار میلیارد تومان بدهی سازمان تأمین اجتماعی را به بانکهای عامل پرداخت کرده است.
مرتضوی با بیان اینکه با خلق پول تورم مهار نمیشود، گفت: برای تعیین دستمزد باید با سهجانبهگرایی به توافق عادلانه برسیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سیاست دولت این است تا خرید خدمت را توسعه دهیم و ۱۲۰ درصد منابع بیمه تکمیلی و ۸۰ درصد شرح خدمات را برای بازنشستگان افزایش دادیم.
مرتضوی با بیان اینکه آموزش کارگران را جدی بگیریم و نظام استاد شاگردی را راه بیاندازیم، گفت: نرخ بیکاری استان مازندران از نرخ بیکاری متوسط کشوری پایین است و این قابل تقدیر است.
مازندران باید شفابخش اشتغال کشور باشد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در هشتمین نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان مازندران با بیان اینکه اشتغال، رونق آفرین و رمز عبور از مشکلات است، اظهار کرد: مسئولان باید شبانهروز پای کار باشند تا برای آحاد جامعه اشتغال ایجاد کنیم.
وی، یکی از وظایف مهم دولت را ایجاد اشتغال عنوان کرد و افزود: در دهه ۹۰ رشد اقتصادی کشور منفی بود و بدهیهای گذشته زیادی برجا مانده که بهعنوان نمونه صندوق بازنشستگی و چند بخش دیگر ۴۲۰ هزار میلیارد تومان بدهی داشتهاند.
مرتضوی با تأکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه توجه به اقتصاد دانشبنیان برای برونرفت از مشکلات کشور، تصریح کرد: مقام معظم رهبری تأکید دارند که اگر اقتصاد مقاومتی و دانشبنیان مدنظر قرار گیرد میتوان به پشتوانه کارگر و کارفرما شاهد افزایش تولید در کشور بود.
وی چالشهای اقتصادی فعلی را ناشی از عدم توجه مناسب به اهمیت تولید دانشبنیان عنوان و تصریح کرد: دولت مردمی سیزدهم همه تلاش خود را برای تحقق تأکیدات مقام معظم رهبری بهکار میبندد.
مرتضوی، اشتغال دانشبنیان را از اولویتهای مهم دانست و افزود: استان مازندران با داشتن تمام ظرفیتها باید شفابخش اشتغال کشور باشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه اشتغال بخش کشاورزی در استان باید ارتقاء پیدا کند، ادامه داد: اشتغال دریایی به رشد توسعه اقتصادی مازندران کمک میکند.
مرتضوی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ در دو بخش باید گامهای بزرگی برداریم، ادامه داد: اشتغال از محل تبصره ۱۸ و بازگشت به چرخه تولید واحدهای راکد اولویت اصلی در سال آینده است.
وی با اعلام اینکه وزارت کار متولی اشتغال است و با مردم صادق هستیم، گفت: نظام آموزشی اشتغال مناسب نیست و مراکز آموزش فنیوحرفهای باید مجاهدانه پای کار باشند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه آستینها را بالا بزنیم تا شرمنده مردم نشویم، گفت: شخص رئیسجمهور تمامقد ایستاده تا مشکلات کشور یکی پس از دیگری رفع شود.
سیدمحمود حسینیپور استاندار مازندران نیز در این نشست با اشاره به اینکه جریان کارگری استان انقلابی بوده و دلبستگی ویژهای به نظام و انقلاب اسلامی دارد، گفت: در یکسال گذشته برای پیگیری مطالبات کارگران بیشترین وقت را گذاشتهایم.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: به همین منظور قرارگاه دانشبنیان را در استان با حضور رؤسای دانشگاه تشکیل دادیم.
علی باباییکارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه بودجه کارآفرینی باید محقق شد، گفت: در حوزه درمان باید مشکلات رفع شود.
وی با اشاره به اینکه مجلس ثابت کرده در خدمت مردم است، گفت: مشکلات جامعه کارگری را باید با وحدت همه گروههای کارگری و کارفرمایی حل کنیم.
علی باقری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این نشست گفت: از جمله اقداماتی که پس از ادغام سه وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفت تشکیل جلسات شورای هماهنگی در استانها با حضور ۱۰ دستگاه اجرایی تابعه وزارتخانه براساس دستورالعمل بوده است.
وی همافزایی و همدلی بیشتر مدیرانکل دستگاههای اجرایی تابعه با یکدیگر و شرکای اجتماعی استان را برای رفع مشکلات جامعه هدف از مهمترین اهداف تشکیل شورای هماهنگی عنوان کرد و افزود: تاکنون ۹۶ درصد مصوبات این شورا عملیاتی شده است.
همچنین در این نشست نمایندگان تشکلهای کارگری، کارفرمایی و تعاونگران استان مازندران به بیان دغدغهها، مطالبات و راهکارهای خود در سطح استانی و ملّی پرداختند.
منبع: تسنیم