راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

سرعت مجاز در آزادراه‌ها کاهش یافت (۲۱ اسفندماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۴۶۰۲
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۷
سرعت مجاز در آزادراه‌ها کاهش یافت (۲۱ اسفندماه ۱۴۰۱)
سرعت مجاز وسایل نقلیه در آزادراه‌ها و بزرگراه‌های سطح کشور در بازه زمانی ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۲، معادل ۱۰ کیلومتر بر ساعت کاهش پیدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در یکصد و بیست و هفتمین نشست کمیسیون ایمنی راه‌های کشور، گزارش آماری از تصادفات و کشته‌شدگان تصادفات در ۱۰ ماه نخست ۱۴۰۱ ارایه و با توجه به رشد حدود ۱۴ درصد کشته‌شدگان تصادفات در این دوره، بر تحلیل دقیق با هدف ریشه‌یابی چرایی افزایش تصادفات تاکید شد.

معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی و دبیر کمیسیون ایمنی راه‌های کشور بر بسیج همگان از جمله استان‌ها برای برنامه‌ریزی و کنترل برای کاهش تصادفات اشاره و خواستار حضور همه جانبه دستگاه‌ها در انجام این مهم شدند.

شهریار افندی‌زاده بر تشکیل منظم کمیسیون‌های ایمنی استان‌ها با ریاست استانداران تاکید و بیان کرد: با توجه به در پیش بودن پایان سال ۱۴۰۱ و آغاز سفر‌های نوروزی سال ۱۴۰۲، تشکیل ستاد نوروزی برای هرچه ایمن بودن سفر‌ها و تلاش همگانی برای کاهش تصادفات و مدیریت هرچه بهتر تردد‌ها در این ایام تاکید کرد.

دبیر کمیسیون ایمنی راه‌ها عنوان کرد: اطلاع رسانی مناسب صدا وسیما برای کاهش سرعت و افزایش ایمنی سفر‌ها می‌تواند یکی از عوامل تاثیرگذار مهم در کاهش تصادفات و به تبع آن کاهش کشته شدگان ناشی از این تصادفات باشد.

وی ادامه داد: با توجه به زمان اندک باقیمانده تا آغاز سفر‌های نوروزی کلیه مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها به عنوان روسای شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان‌ها و سایر مدیران کل که اعضای این شورا می‌باشند؛ بایستی از این ظرفیت بهره برده و در هماهنگی منظم و مستمر با صداو سیما از ظرفیت‌های این سازمان برای ارائه راهکار‌های افزایش ایمنی و کاهش سرعت رانندگان در سفر‌های نوروزی استفاده کنند.

افندی زاده یادآور شد: بنا به تاکید وزیر راه و شهرسازی، مقرر شد توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، ۸۰۰۰ کیلومتر طول از محور‌های مواصلاتی مهم کشور و ۲۰۰ نقطه پرتصادف در سطح کشور تا قبل از شروع طرح نوروزی ایمن سازی، آشکارسازی و اصلاح هندسی شود که این موضوع مهم از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و با همکاری همه استان‌ها در حال انجام است.

در ادامه این نشست از سامانه ارجاع کار طراحی و نظارت بر راه‌های اختصاصی واقع در حریم راه‌های اصلی نیز که با همت و همکاری مشترک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و سازمان نظام مهندسی تهیه و راه اندازی شده است، رونمایی شد. این سامانه برای سیستماتیک کردن فرآیند طراحی و نظارت دسترسی‌های اختصاصی برون شهری ایجاد شده است.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در پایان بر توجه به موضوع مهم افزایش جانباختگان تصادفات، اشاره و بر حضور فعال مدیران کل وزارت راه و شهرسازی در نشست‌های کمیسیون ایمنی استانها، تشکیل مستمر نشست‌های کارشناسی دبیرخانه کمیسیون ایمنی راه‌ها، تولید محتوی آموزشی مرتبط با ایمنی ترافیک و پخش در صدا و سیما و لزوم برنامه‌ریزی سفر‌های نوروزی سال جاری و تلاش و همکاری کلیه سازمان‌ها و ارگان‌های مسئول و موثر در کاهش تصادفات رانندگی تاکید کرد.

یکصد و بیست و هفتمین نشست کمیسیون ایمنی راه‌های کشور با حضور شهریار افندی‌زاده معاون حمل ونقل وزارت راه و شهرسازی و دبیر کمیسیون ایمنی راه‌های کشور و مشارکت اعضا برگزار شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->