سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آمادگی پلیس راهور مشهد برای روز طبیعت

  • کد خبر: ۱۵۶۶۴۱
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
آمادگی پلیس راهور مشهد برای روز طبیعت
رئیس پلیس راهور مشهد گفت: در روز ۱۳ فروردین ۱۰۰ درصد همکاران راهنمایی و رانندگی در سطح شهر حضور خواهند داشت و تلاش می‌کنیم ترافیکی که به ویژه از سمت بزرگراه پیامبر اعظم(ص)، خلج و طرقبه شاندیز ایجاد خواهد شد را به سرعت مدیریت کنیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

سرهنگ عباس عابدینی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص تمهیدات روز ۱۳ فروردین در مشهد اظهار کرد: در روز ۱۳ فروردین ۱۰۰ درصد همکاران راهنمایی و رانندگی در سطح شهر حضور خواهند داشت. سال گذشته این روز به خوبی مدیریت شد، امسال نیز تلاش می‌کنیم با مدیریت بهتر و تجربه بالاتر حضور میدانی ما در محل به گونه‌ای باشد تا ترافیکی که به ویژه از سمت بزرگراه پیامبر اعظم (ص)، خلج و طرقبه شاندیز ایجاد خواهد شد را به سرعت مدیریت کنیم.

عابدینی بیان کرد: ما همه محور‌ها را پوشش می‌دهیم، اما محور بار برگشتی از بزرگراه پیامبر اعظم (ص)، خلج، طرقبه شاندیز، کلات و جاده سرخس نیاز به مدیریت دارد و در اولویت هستند. خلج یک مسیر ورودی به شهر دارد که گنجایش زیادی ندارد، بنابراین حجم بار ورودی این محور زیاد است که مدیریت خاصی را می‌طلبد. حجم برگشت از بزرگراه پیامبر اعظم (ص) نیز به شدت بالا خواهد بود، اما گنجایش لازم را دارد و می‌توان مدیریت کرد. برای محور طرقبه شاندیز نیز باید تمهیدات ترافیکی ویژه در نظر بگیریم.

رئیس پلیس راهور مشهد گفت: این گزینه قطعی نیست، اما اگر نیاز باشد در صورت بالا بودن بار برگشت از سه‌راهی طرقبه شاندیز به سمت مشهد، برای مدیریت ترافیک ضلع جنوبی وکیل‌آباد، مسیر شاندیز به مشهد را به بار برگشت طرقبه ضلع شمالی را به بار شاندیز اختصاص خواهیم داد. سال گذشته این طرح را در نظر داشتیم، اما نیاز به اجرای ان نشد و از ساعت ۲۰.۴۵ کل معابر ما به حالت عادی برگشت، اما امسال با توجه به تقارن با ماه رمضان احتمال دارد زمان برگشت بیشتر شود که آمادگی داریم.

وی در خصوص میزان تصادفات از ۲۵ اسفند تاکنون عنوان کرد: در طول این بازه زمانی تصادفات خسارتی ۴۰۲۶ فقره بوده که سال گذشته حدود ۶۰۰۰ تصادف خسارتی داشتیم، بنابراین ۳۳ درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته است. سال گذشته در مدت مشابه ۱۰ فوتی داشتیم، اما امسال ۸ نفر بودند که ۲۰ درصد کاهش دارد، البته این نگران‌کننده است، زیرا از این تعداد فوتی ۵ نفر موتورسوار و ۳ نفر عابر پیاده بودند. همچنین در این مدت ۳۷۰ فقره تصادف جرحی داشتیم که ۴۰۶ نفر مجروح شدند و نسبت به سال گذشته در تعداد فقره ۱۰ درصد و تعداد مجروحان ۱۲ درصد کاهش داشتیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->