جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف ریزش ۳ تا ۲۳ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حراج خودرو‌های وارداتی از امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ | اعلام نتایج هفته آینده
سرخط خبرها

تلاش دلالان برای جلوگیری از ریزش نرخ دلار| سیر نزولی قیمت‌ها در بازار ادامه دارد (۲۲ اسفند ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۴۷۷۷
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۶
تلاش دلالان برای جلوگیری از ریزش نرخ دلار| سیر نزولی قیمت‌ها در بازار ادامه دارد (۲۲ اسفند ۱۴۰۱)
دلالان و واسطه‌گران بازار ارز تمام قوای خود را به کار گرفتند تا مانع ریزش بیشتر قیمت دلار شوند، اما این تقلا‌ها بی‌نتیجه ماند و سیر نزولی قیمت‌ها در بازار ادامه دارد و خریداری برای دلار در بازار نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها گویی التهاب در بازار ارز پایانی ندارد و بازیگران اصلی شرایط موجود، دلالان هستند که تلاش می‌کنند به هر نحو ممکن مانع ریزش قیمت‌ها شوند و در حرکتی هماهنگی با اعلام نرخ‌های غیرواقعی، جوسازی خود را برای افزایش نرخ ارز شروع کرده و انجام می‌دهند تا شاید بتوانند از این طریق بار دیگر بازار را ملتهب کرده و راهی برای فرار از بازار نزولی و جلوگیری از ضرر بیشتر پیدا کنند.

ریزش قیمت دلار از هفتم اسفندماه پس از شروع به کار مرکز مبادله ارز و طلا آغاز شد و در کمتر از ۱۵ روز از نرخ ۶۰ هزار تومان به کانال ۴۰ هزار تومان برگشت که کارشناسان تداوم این روند نزولی را پیش‌بینی می‌کنند.

به گفته کارشناسان افت قیمت ارز در بازار متاثر از شرایط مختلف احیای روابط با عربستان، ورود ارز پتروشیمی‌ها به بازار، بازگشایی کانال‌های جدید برای ورود ارز و اقدامات بانک مرکزی است که ادامه‌دار خواهد بود و حتی پیش‌بینی شده به کانال ۳۰ هزار تومان هم بازگردد.

انتشار اخبار و پیش‌بینی‌ها از نزول نرخ ارز به مذاق دلالان خوش نیامده و تمام قد به بازار ورود کردند. بر این اساس روز گذشته نرخ ارز در بازار پس از اینکه در مرز ورود به کانال ۴۲ هزار تومان بود با جوسازی دلالان برای جلوگیری از ضرر خود و فروش دلار به مردم تا نرخ دلار را تا ۴۶ هزار تومان نیز بالا بردند.

البته این نرخ‌گذاری عجیب کانال‌های فردایی و دلالان دوامی نداشت و با وجود این گزارش‌های میدانی حاکی از این بود که همچنان خریداری در بازار نبود و حتی در مرکز مبادله نیز تنها نیمی از دلار‌های عرضه شده معامله شد.

تناقض آشکار نرخ‌های کف بازار با ارقام اعلامی در فضای مجازی، بار دیگر نرخ سازی‌های دروغین این کانال‌ها را ثابت کرد. این کانال‌ها که تا پیش از این با نرخ سازی‌های غیرواقعی، تمام تلاش خود را برای افزایش هرچه بیشتر نرخ ارز می‌کردند، اکنون با همان نرخ سازی‌ها در تلاش برای جلوگیری از سقوط بیشتر نرخ دلار و رسیدن آن به کانال ۳۰ هزار تومان هستند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد افرادی که پیش از این تحت تاثیر فضاسازی‌های دروغین کانال‌ها و رسانه‌های غیررسمی، اقدام به خرید ارز کرده بودند، اکنون با زیان ده‌ها میلیون تومانی مواجه شده‌اند. به عنوان مثال افرادی که دو هفته پیش سهمیه ۵ هزار دلار را با نرخ ۵۳ هزار تومان خریداری کردند، اکنون و تنها طی یک هفته، بیش از ۶۰ میلیون تومان زیان کرده‌اند. اکنون، اما آن کانال‌ها و رسانه‌های مدعی تداوم افزایش قیمت، پاسخگوی زیان هنگفت خریداران نیستند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->