پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴ خانوار‌ها برای مصرف اعتبار مرحله چهارم کالابرگ تا چه زمانی مهلت دارند؟ رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی: استان باید در حوزه نشان‌دار کردن مالیات‌ها پیشگام و پیشرو باشد رئیس اتاق اصناف مشهد: در چند سال اخیر به شهرک‌های صنفی توجه نشده است آغاز واردات روغن خام با ارز ترجیحی از ۲۲ شهریور تکمیل ۱۳۲۳ پروژه کشوری در طرح نشان‌دارکردن مالیات در سال ۱۴۰۳ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت خانواده پژو افزایش ۱۹ درصدی پرداخت مالیات توسط مردم در خراسان رضوی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هایما ۸S کاهش رضایت فعالان اقتصادی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی فردا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)؛ چهارمین مرحله پیش فروش سکه رونمایی از پویش مالیاتی «من انتخاب می‌کنم» | تکمیل ۴۱ پروژه استان خراسان رضوی با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان + فیلم قیمت حبوبات از ابتدای مهر ماه کاهش خواهد یافت خسارت ۱۰ همتی قطع برق در ۵ ماه گذشته از سال‌ ۱۴۰۴ برای کشاورزان خراسان رضوی سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما تهران به مشهد در آستانه ولادت پیامبر اکرم (ص) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان اندک در کانال ۱۰۲ هزار تومان مدیر پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد سرخس: در ذخیره‌سازی گاز جلوتر از برنامه هستیم بی‌ثباتی، این بار در بازار گوشت قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد کانال عوض کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی ظرفیت های همکاری اقتصادی خراسان رضوی با چین | فرصت چینی برای اقتصاد خراسان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک دهک‌های اول تا سوم چهارشنبه ۱۹ شهریور | دهک‌های ۴ تا ۷ چه زمانی واریز می‌شود؟ مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | ۵ همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد از نظر رئیس سازمان بورس، وضعیت امروز بورس متعادل است! خاموشی‌های ۴ ساعته چه زمانی تمام می‌شود؟ ۷۴۴ میلیارد تومان سود به حساب بیش از یک میلیون سهام‌دار واریز شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طلا و سکه بخریم یا نخریم؟

  • کد خبر: ۱۵۴۸۶۰
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹
طلا و سکه بخریم یا نخریم؟
رییس اتحادیه طلا و جواهر می‌گوید: مردم به سمت خرید مصنوعات طلا بروند، بهتر است که هم در این شرایط توجیه اقتصادی دارد و هم بخش تولید را تقویت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نادر بذرافشان، رییس اتحادیه طلا و جواهر با اشاره به این‌که حباب سکه امامی به ۵ میلیون تومان رسیده است، می‌گوید: شرط تخلیه حباب سکه این است که یک مقداری عرضه توسط بانک مرکزی بیشتر شود و فقط ربع‌سکه عرضه نشود. مدیریت در رابطه با عرضه نیم‌سکه و سکه تمام نیز اتفق بیفتد.

بذرافشان می‌افزاید: ما همیشه گفته‌ایم و الان هم دوباره می‌گوییم که حباب سکه توجیه اقتصادی ندارد و غیرکارشناسی و بیش از حد است. یکی از راه‌حل‌های تخلیه حباب سکه این است که مردم انتخاب کنند که با توجه به افزایش حباب، به سمت خرید مصنوعات طلا بروند.

سکه تا ۲۰ میلیون تومان پایین می‌آید؟

وی در پاسخ به این پرسش که اگر حباب سکه تخلیه شود، احتمال کاهش قیمت تا سطح ۲۰ میلیون تومان دارد؟ عنوان می‌کند: ابتدای سال حباب سکه ۳۰۰ هزار تومان بود که الان به ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است.

رییس اتحادیه طلا و جواهر ادامه می‌دهد: اگر این حباب تخلیه شود، قاعدتا باید این اتفاق بیفتد، ولی یک مقداری برنامه‌ریزی و مدیریت باید وجود داشته باشد تا حباب سکه تخلیه شود.

بذرافشان تاکید می‌کند: بر همین اساس، مردم به سمت خرید مصنوعات طلا بروند، بهتر است که هم در این شرایط توجیه اقتصادی دارد و هم بخش تولید را تقویت می‌کند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->