رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد رونمایی از گلکسی A۰۶ ۵G با ۴ سال پشتیبانی از اندروید فصل دوم همسترکامبت آغاز شد | قیمت همستر در رشدی صعودی انتخاب بهترین حرکات ورزشی برای تقویت و شکل‌دهی هر اندام چرا مک بوک پرو برای کار‌های گرافیکی عالی است؟ تولیدات شرکت دانش‌بنیان مشهدی «دورامد» درمان بیمار را از راه دور ممکن می‌کند | نوآوری در خدمت درمان چراغ سبز چین برای احداث ایستگاه فضایی در اعماق دریا
سرخط خبرها

رئیس پارک علم و فناوری خراسان: تاثیرگذاری اقتصاد دانش‌بنیان در GDP کشور تا سال ۱۴۰۵ به ۵ درصد خواهد رسید

  • کد خبر: ۱۵۴۸۰۳
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۲
رئیس پارک علم و فناوری خراسان: تاثیرگذاری اقتصاد دانش‌بنیان در GDP کشور تا سال ۱۴۰۵ به ۵ درصد خواهد رسید
رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: تاثیرگذاری اقتصاد دانش‌بنیان در GDP کشور ۰.۳ بوده که این رقم اکنون در آمریکا ۱۱ و در کره جنوبی بیش از ۴۰ درصد است. ما این عدد را تا سال ۱۴۰۵ به ۵ درصد خواهیم رساند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود میرزایی شهرابی امروز، ۲۲ اسفندماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل پارک علم و فناوری خراسان برگزار شد، اظهار کرد: پارک علم و فناوری خراسان جایگاه خاصی در کشور پیدا کرده است. در سفر ۱۱ فروردین سال ۱۴۰۱ رئیس‌جمهور به مشهد، زمانی که از پارک بازدید داشتند من سه تقاضا مطرح کردم که در همان جلسه متوجه شدند این پارک قرار است باری را از شانه نظام بردارد.

وی افزود: ما بیان کردیم که پارک خراسان می‌خواهد منظومه‌ای کار کند یعنی هم شرکت‌های نوآور نوتاسیس را حمایت و هم با شرکت‌های قدیمی و معروف تعامل کند. قرار است رسوخ فناوری را برای صنایع سنتی کلان کشور انجام دهیم، چیزی که در گذشته وجود نداشته است. ما باید پول ایجاد کنیم.

میرزایی شهرابی گفت: ما ۷۰۰ میلیارد تومان تفاهم‌نامه و قرارداد بستیم که کار راحتی نیست. از شرکت‌ها می‌خواهیم زمانی که این فرصت به آن‌ها تعلق گرفت ما را روسفید کنند، زیرا سال‌ها اصفهان و تهران در این حوزه مطرح بودند اما پارک خراسان نبوده است. زمانی که از صنایع فولادی و معدنی صحبت می‌شود شرکت‌های اصفهانی را مطرح می‌کنند. ما بیان کردیم که باید به جایگاه پارک خراسان احترام گذاشته شود و سهم ما را بدهند. ما در سال آینده زحماتی که برای ارتباط با صنایع سنتی و کلان کشوری کشیدیم را درو می‌کنیم. 

رئیس پارک علم و فناوری خراسان با بیان اینکه وقتی در پارک مشغول شدیم تاثیرگذاری اقتصاد دانش‌بنیان در GDP کشور ۰.۳ بود، عنوان کرد: این رقم اکنون در آمریکا ۱۱ و در کره جنوبی بیش از ۴۰ درصد است. ما این رقم را تا سال ۱۴۰۵ به ۵ درصد خواهیم رساند. برای اینکه بر GDP تاثیر بگذاریم باید تعداد بازیگران صحنه فناوری را افزایش دهیم، بنابراین برای راه را برای حضور دانش‌آموزان و دانشجویان باز کردیم. تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌های ما توسط استان‌های دیگر الگوبرداری می‌شود.

وی با اشاره به افتتاح پردیس فناوری صنایع معدنی خواف در تابستان سال آینده تصریح کرد: بیش از ۴۰۰ جوان فعال در عرصه فناوری در ذیل شرکت‌های مرتبط در این پردیس شروع به کار می‌کنند که همان اشتغال دانش‌بنیان است. عدد بسیار چشمگیری در نتیجه فراوری عناصر معدنی که در نخاله‌ها بوده و کشور مقام اول را در خام‌فروشی داشته در ذیل این پردیس نصیب نظام خواهد شد.

میرزایی شهرابی بیان کرد: ما می‌خواهیم تغییر الگو ایجاد کنیم، یعنی کاری کنیم که آمال و آرزوی خانواده‌ها و والدین این باشد که فرزندان آن‌ها فناوران برتر باشند.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان خاطرنشان کرد: من در زمینه پاسخگویی پارک علم و فناوری ادعا می‌کنم که ما در پارک درها را باز کردیم و شما هیچ فردی را پیدا نمی‌کنید که بگوید به پارک رفتم و کسی به من اهمیت نداد. 

وی در خصوص ایده میدان در دانش‌بنیان اضافه کرد: این ایده به حرکت سردار حاج قاسم سلیمانی مطرح شده است. البته آنگونه که مد نظر ما بود عمل نشده است. ایده این است که کارخانه‌ها و شرکت‌هایی که تعطیل شدند شناسایی و به ما معرفی شوند، ما و معاونان مراجعه و علت تعطیلی را بررسی کرده و در همان میدان مشکل آن‌ها را حل می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->