اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود
سرخط خبرها

آیا مدارس مشهد از فردا چهارشنبه (۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱) تعطیل شد؟

  • کد خبر: ۱۵۵۰۰۷
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۱
آیا مدارس مشهد از فردا چهارشنبه (۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱) تعطیل شد؟
رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: کلیه مدارس هفت گانه مشهد و ناحیه تبادکان از فردا چهارشنبه ۲۴ اسفندماه لغایت ۲۸ اسفند ماه به دلیل محیا شدن برای اسکان زائران به صورت غیرحضوری و در بستر شاد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین محمدزاده اظهار کرد: تعداد ۸۹۰ مدرسه در مشهد با ۹۰۰۰ کلاس درس برای اسکان زائران اختصاص یافته و آمادگی کامل جهت استقبال از مسافران نوروزی را دارند.

وی با اشاره به اینکه کلیه فعالیت‌های آموزشی شامل مراکز دولتی و غیر دولتی در بستر شاد به صورت مجازی انجام می‌شود، افزود: باتوجه به مراجعه مسافران و زائران در ایام نوروز به مشهد کلیه مدارس هفت گانه مشهد و ناحیه تبادکان از فردا چهارشنبه ۲۴ اسفندماه لغایت ۲۸ اسفند ماه به دلیل محیا شدن برای اسکان زائران به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.

محمدزاده بیان کرد: مدارس در کلیه نواحی مشهد آماده پذیرایی و اسکان زائران نوروزی هستند، اما با توجه به اینکه مدارس نزدیک حرم مورد تقاضای بیشتر قرار دارد ابتدا از مدارس سمت حرم طرح اسکان آغاز و با توجه به تفاضای زائران از بقیه مدارس نواحی دیگر نیز استفاده می‌شود.

وی با اعلام این خبر که زائران و مسافران می‌توانند برای رزرو مدارس به صورت اینترنتی در سامانه eskan.medu.ir ثبت نام کنند، توضیح داد: مدارس ویژه در گروه‌های الف، ب و ج با توجه به امکاناتی که دارند برای اسکان مسافران نوروزی در مشهد ساماندهی شده‌اند. همچنین پنج سالن ورزشی برای این امر در نظر گرفته شده است.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی مطرح کرد: اسکان زائران و مسافران نوروزی در مدارس مشهد از ۲۵ اسفندماه انجام می‌شود. در صورتی که مسافر بیشتری از آنچه پیش‌بینی شده به مشهد مراجعه کند و نیاز به اسکان باشد آمار مدارس امکان افزایش تا ۱۰ درصد را دارد.
وی اعلام کرد: علاوه بر مدارس نواحی مشهد و ناحیه تبادکان، ۴۸ پایگاه پذیرش اولیه زائر هم در سطح شهر پیش‌بینی شده و آماده ارائه خدمات هستند.

محمدزاده از آمادگی ۳۰۰۰ نفر از فرهنگیان در حوزه‌های ستادی، اجرایی، مدیران و سرایه داران برای میزبانی از زائران در ایام نوروز خبر داد و گفت: این گروه در قالب خادمان فرهنگی کار میزبانی از زائران را انجام می‌دهند. همچنین در ۸ پایگاه شبانه روزی در سطح شهر مشهد کار پذیرش از زائران و اسکان را بر عهده دارند.

وی خاطرنشان کرد: در ۲ ورودی شهر مشهد از سمت قوچان و نیشابور ایستگاه‌های راهنمای زائر برای پاسخگویی به سوالات مسافران و راهنمایی آن‌ها جانمایی شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->