سازمان بازرسی درباره ابطال مجوز‌های خودکار، ۳۵ هشدار صادر کرد برنامه تربیت ۵۰۰ مدیر کارآمد دستگاه های اجرایی کشور آغاز شد قطع برق تمام مراکز دولتی| پروژه عظیم نصب پنل‌های خورشیدی در ادارات دولت ترامپ برای لغو تحریم‌های سوریه شرط گذاشت عراقچی: روابط ایران و روسیه هیچ‌گاه این‌قدر به هم نزدیک نبوده است| اسرائیل هیچ وقت قادر به حمله به ایران نیست پاپ خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را بمباران کرد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) علی طیب‌نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت غریب‌آبادی: ایران بر حق غنی‌سازی اورانیوم تأکید دارد تل آویو مدعی ترور جانشین فرمانده یگان ۴۴۰۰ حزب الله شد ارزیابی مثبت گروسی از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گروسی مذاکرات رم را یک روز مثبت خواند ابراز ناامیدی قطر از روند کُند مذاکرات درباره غزه سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود فرصتی به دیپلماسی برای منافع کشور آمار شهدای غزه به ۵۱ هزار و ۲۰۱ تن رسید (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) فارن‌پالسی از نیم نگاه آمریکا به ثروت‌های معدنی پاکستان پرده برداشت آیت‌الله علم‌الهدی: موزه دفاع مقدس اولویت نخست برنامه تفریحی‌فرهنگی زائران شود سخنگوی سازمان ملل: بیش از ۲ میلیون نفر در غزه در محاصره رژیم صهیونیستی هستند گزارش یونیسف از وضعیت اسف‌بار بیمارستان‌های کودکان در غزه | شرایط بسیار دشوار است کویت از نتایج دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا استقبال کرد مهاجرانی: دولت از رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت استقبال می‌کند امیر خاموشی: هوانیروز برای انجام مأموریت‌های رزمی و پشتیبانی در آمادگی کامل قرار دارد قالیباف قانون اجازه افزایش سهام سرمایه دولت در بانک بین‌المللی ترمیم و شرکت آی‌اف‌سی را ابلاغ کرد هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، تشکیل جلسه خواهد داد حمایت یک حساب غیررسمی متعلق به بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، از ایران و فلسطین
سرخط خبرها

ماجرای نامه محرمانه نمایندگان ولی‌فقیه به رئیس‌جمهور درباره حجاب چیست؟

  • کد خبر: ۱۵۷۱۹۵
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵
ماجرای نامه محرمانه نمایندگان ولی‌فقیه به رئیس‌جمهور درباره حجاب چیست؟
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه‌جمعه پیرامون نامه محرمانه نمایندگان ولی‌فقیه به رئیس‌جمهور درباره حجاب توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری در اولین گردهمایی مجازی ائمه‌جمعه کشور که با موضوع عفاف و حجاب برگزار شد، ضمن قدردانی از مجاهدت و تلاش ائمه‌جمعه در عرصه‌های فرهنگی، بصیرتی و تربیتی در سال گذشته، به‌ویژه در مصادیقی مثل فعالیت‌های اجتماعی و خدمات‌رسانی به محرومین، تقویت حضور در مدارس و مراکز آموزشی، فعال‌سازی ظرفیت مساجد و ایفای نقش غیرتمندانه، عاشقانه، عاقلانه و هوشمندانه در ایام فتنه و در جریان اغتشاشات، به ابعاد مختلف نقش‌آفرینی شبکه امامت جمعه در ارتباط با عفاف و حجاب، صیانت از سلامت و امنیت اجتماعی و تقویت هویت دینی، انقلابی وملی پرداخت. 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه‌جمعه در این گردهمایی با اشاره به مباحثات و هم‌اندیشی‌های سال گذشته و خروجی حاصل از آخرین اجلاس نمایندگان، ولی فقیه در سال ۱۴۰۱، از جمع‌بندی نهایی در قالب نامه‌ای تبیینی، تفصیلی و انتقادی در ارتباط با وضعیت عفاف و حجاب که به صورت محرمانه برای رئیس جمهور ارسال کرده است خبر داد و در عین حال، از اعلام موضع صریح و صحیح دولت که از سوی رئیس جمهور و وزارت کشور انجام شد قدردانی کرد و گفت: ارکان مرتبط نظام برای ترویج الگوی زیست عفیفانه، دغدغه‌مند و مشغول فعالیت هستند، اما در عین حال دشمن می‌خواهد این موضوع را به عاملی برای دو قطبی‌سازی میان مردم و ایجاد اختلاف در میان نیرو‌های انقلابی تبدیل و این برعهده ائمه‌جمعه است که در مسیر پرچالش پیش رو، از تشتت در جبهه انقلاب جلوگیری کنند.  

حاج علی‌اکبری با تأکید بر اهمیت و ضرورت ادامه فعالیت مؤثر، اقدامات ایجابی، قرارگاهی، مردمی و میدانی ائمه‌جمعه در حوزه حجاب و عفاف و همچنین تسری ایده‌ها و تجربیات موفق در این زمینه، به سایر پایگاه‌های نمازجمعه تصریح کرد: از اقدامات خلاف قانون و اخلاق به اسم نهی از منکر باید برائت بجوییم و بر امر تقویت وحدت اجتماعی باید اهتمام داشته باشیم.  

وی ادامه داد: صبر راهبردی نظام در برابر هنجارشکنان نشان داد که طراحان و صحنه‌گردانان، به کشف حجاب قانع نیستند و بنا دارند به سرعت به سمت هنجارشکنی بیشتر حرکت کنند. دشمن تلاش دارد که یک موضوع فرهنگی را به اجتماعی و بعد به چالش سیاسی و در نهایت به چالش امنیتی مبدل نماید،  اما در این میان، شبکه امامت جمعه باید مواجهه پخته و عمیق داشته باشد و ضمن پرهیز از انفعال، از سطحی‌نگری و مواجهه احساسی باید خودداری کند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تأکید کرد: دشمن می‌خواهد جبهه انقلاب را به خطای محاسباتی دچار کند که نتیجه آن، می‌تواند انفعال خطرناک در برابر اباحه‌گری یا بزرگ‌نمایی و تعمیم فراتر از واقعیت رفتار اقلیتی هنجارشکن، به‌گونه‌ای باشد که گویی کلیت این نظام مقدس، مردمی و مقتدر در معرض مخاطره قرار گرفته است. این همان طرح فریبی است که در ایام اغتشاشات به پشتوانه فضای مجازی و رسانه‌ای اجرا کردند.  

حاج علی اکبری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما مکلف هستیم با منطق امام عالی‌قدرمان که جلوه‌ای از آن در دیدار سال گذشته ائمه جمعه با ایشان استماع شد و براساس مبانی مکتب شهید سلیمانی با این چالش مواجه شویم و تهدید‌ها را به فرصت مبدل کنیم. برخی از مصادیق فرصت‌های قابل استحصال از این تهدید عبارتند از درک عظمت نعمت حجاب، نگاه دوباره و روزآمد به هویت زن مسلمان، کشف نقاط ضعف خودمان و جبهه انقلاب در حوزه‌های فرهنگی، تربیتی، رسانه‌ای و ساختاری، ناکارآمدی در آرایش قرارگاهی، شناخت ترفند‌ها و نقاط قوت دشمن که می‌تواند در استحکام بیش از پیش نظام در برابر جنگ ترکیبی جبهه معاند نقش اساسی ایفا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->