آمریکا: دیپلماسی سازنده‌ای در قبال ایران داریم دوستان ایرانی من، شما تنها نیستید وزیر خزانه داری آمریکا: چین تحمل تعرفه‌ها را ندارد و به زودی توافق می‌کند! سودانی به پزشکیان برای امدادرسانی به بندرعباس اعلام آمادگی کرد بمباران استان الجوف یمن از سوی جنگنده‌های آمریکایی آیت‌الله علم‌الهدی: کارگر محور تولید و اولویت نخست در حل مشکل مسکن است آیت الله علم الهدی: مساجد نقشی بی بدیل در تربیت نیرو‌های انقلابی دارند رئیس‌جمهور چین به پزشکیان پیام داد سنایی: دستاوردهای پزشکیان از باکو، مصداق دیپلماسی عمومی دولت است ارتش پاکستان پهپاد هند را در مرز کشمیر سرنگون کرد وزیر امور خارجه انگلیس با همتای آمریکایی خود درباره ایران و اوکراین رایزنی کرد اعلام مجازات سخت عربستان سعودی برای متخلفان در ایام حج واجب مذاکرات احتمالی ایران و اروپا جمعه آغاز می‌شود «گورستان کودکان»، معنای جدید غزه از نظر یونیسف سفیر پاکستان در تهران با تخت‌روانچی دیدار کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ابراز علاقه‌مندی نخست‌وزیر ارمنستان به بهبود روابط با ایران پیام توئیتری پزشکیان به علی‌اف وانگ‌یی و لاوروف درباره برنامه هسته‌ای ایران رایزنی کردند مجلس در مذاکرات ایران و آمریکا به حفظ قانون راهبردی لغو تحریم‌ها پایبند است رئیس‌جمهور ازبکستان در پیامی به پزشکیان با ملت ایران همدردی کرد دیه جان‌باختگان انفجار بندرعباس تا ۴۸ ساعت آینده پرداخت می‌شود اسلام‌آباد برای تشکیل کمیسیون حقیقت یاب در انتظار پاسخ دهلی است قالیباف: لفاظی‌های نتانیاهو برای تأثیرگذاری بر روند مذاکرات است | به هر تعرضی پاسخ می‌دهیم صحن علنی مجلس با دستور کار بررسی عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری آغاز شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سازمان عفو بین‌الملل درخصوص وضعیت غزه ابراز تأسف کرد مجلس در جلسه‌ای غیرعلنی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را بررسی می‌کند سقوط یک فروند اف-۱۸ آمریکا در دریای سرخ رسانه آمریکایی: ترامپ و نتانیاهو درباره توافق آمریکا با ایران اختلاف دارند
سرخط خبرها

بررسی تعطیلی پنجشنبه‌ها در مجلس+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۸۸۳۰
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰
  • ۱
بررسی تعطیلی پنجشنبه‌ها در مجلس+ جزئیات
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از بررسی تعطیلی پنجشنبه‌ها خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی اسماعیلی با اشاره به آخرین وضعیت بررسی طرح  ساماندهی استخدام کارکنان دولت در مجلس، گفت: رسیدگی به این طرح در سال گذشته در کمسیون اجتماعی به اتمام رسید و نمایدگان نیز در جلسه علنی به آن رأی مثبت دادند و طرح جهت بررسی به شورای نگهبان ارسال شد. شورای نگهبان پس از انجام بررسی‌ها ایرادات و ابهاماتی را نسبت به طرح ساماندهی کارکنان دولت گرفت و طرح به مجلس بازگردانده شد که جهت رفع ایرادات به کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع شده است.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: رسیدگی به طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در دستورکار اعضای کمیسیون اجتماعی در جلسات این هفته قرار دارد. طرح ساماندهی کارکنان دولت با حضور نمایندگانی از سازمان اداری استخدامی، سازمان برنامه و بودجه، هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان و همچنین کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس ارزیابی خواهد شد.

اسماعیلی در ادامه گفتگو با تسنیم، با اشاره به دیگر دستور کار اعضای کمیسیون اجتماعی در جلسات هفته جاری، اظهار کرد: بررسی لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری (تغییر ساعت کاری و تعطیلی پنجشنبه) با حضور مسئولانی از سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه دیوان محاسبات و کارشناسانی از مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی خواهد شد.

براساس این گزارش، متن لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری به شرح ذیل است:

لایحه اصلاح ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری

ماده واحده- ماده (۸۷) قانون مدیریت خدمات کشوری -مصوب ۱۳۸۶- به صورت زیر اصلاح می‌شود:

ماده ۸۷- ساعات کار کارمندان دولت چهل و دو ساعت و سی دقیقه در هفته است و ترتیب و تنظیم ساعات کار ادارات به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیئت وزیران تعیین می‌گردد. تغییر ساعت کارمندان با رعایت سقف مذکور و در چهارچوب ضوابط پیشنهادی سازمان اداری و استخدامی کشور که به تصویب هیئت وزیران می‌رسد، بر عهده دستگاه ذی‌ربط می‌باشد. میزان ساعات تدریس معلمان و اعضای هیئت علمی از ساعات موظف، در طرح‌های طبقه بندی مشاغل ذیربط تعیین خواهد شد.

تبصره ۱- کارمندان می‌توانند با موافقت دستگاه اجرایی ساعات کار خود را تا یک چهارم ساعت کار روزانه (حداکثر (۱۰) ساعت) تقلیل دهند. میزان حقوق و مزایا، نحوه محاسبه سوابق خدمت این قبیل کارمندان متناسب با ساعات کار آنان تعیین خواهد شد.

تبصره ۲- دستگاه‌های اجرایی می‌توانند در موارد خاص با موافقت هیئت وزیران و رعایت سقف ساعات کار با توجه به شرایط جغرافیایی و منطقه‌ای و فصلی ساعات کار خود را به ترتیب دیگری تنظیم نمایند.

تبصره ۳- متناسب با تغییرات فناوری و در شرایط اضطرار و بحران نظیر آلودگی هوا، کمبود انرژی، وقوع حوادث غیرمترقبه، شیوع بیماری‌های فراگیر و یا در ایام خاص نظیر ماه مبارک رمضان، به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیئت وزیران، ساعت کار و نحوه ارائه خدمت کارمندان، فارغ از سقف مذکور در این ماده تعیین می‌شود.

تبصره ۴- همه دستگاه‌های اجرایی اعم از ستادی و استانی، به استثنای بخش عملیاتی مراکز و واحد‌های خدمت‌رسان نظیر واحد‌های ذی‌ربط بهزیستی، بانک‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی- درمانی، اماکن ورزشی و واحد‌های نظامی، انتظامی و امنیتی موظفند ساعات کار خود را در پنج روز هفته تنظیم نمایند.

تبصره ۵- در همه قوانین و مقرراتی که از مبنای چهل و چهار ساعت کار در هفته و یکصد و هفتاد و شش ساعت کار در ماه استفاده شده است، از تاریخ ابلاغ این قانون به ترتیب به چهل و دو ساعت و سی دقیقه کار در هفته و یکصد و هفتاد ساعت کار در ماه اصلاح می‌شود.


در ادامه حتما بخوانید

نماینده مجلس:‌ چرا وقتی صحبت از معلمان و بازنشستگان می‌شود، آقایان نگران خلق پول هستند؟

آیا لایحه دولت با طرح مجلس برای تعطیلی دو روز هفته ادغام می‌شود؟

دستورات جدید رئیسی برای اجرای قانون جوانی جمعیت| راهکارهای تمهید همزمانی اشتغال و فرزندپروری بررسی شود

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۶
0
1
سلام تورم واقعی بالای 60درصد شده، اونوقت افزایش حقوق کارمندان 20 درصد عجب عدالتی داریم، خواهشان بازنگری کنید در افزایش حقوق ها، طبق قانون حقوق ها باید بر اساس تورم واقعی افزایش پیدا کند. خواهشان رسیدگی بفرمایید ممنون
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->