جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد مراسم گرامیداشت مقام «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» در مشهد برگزار شد (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نوشدارو بعد مرگ سهراب

  • کد خبر: ۱۵۹۹۵۷
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۱
  • ۱
نوشدارو بعد مرگ سهراب
آقای مهران رجبی! عذرخواهی شما دقیقا مصداق «عذر بدتر از گناه» است و از گناه شما هیچ نمی‌کاهد.

آقای مهران رجبی! عذرخواهی شما دقیقا مصداق «عذر بدتر از گناه» است و از گناه شما هیچ نمی‌کاهد. بنابر ادعای خودتان (چه درست باشد و چه نادرست) یک بار هم مهمان زنده یاد سهراب محمدی بوده اید، پس حق این نبود که نمک بخورید و نمکدان بشکنید.

مینای درخشان و زیبای شأن و منزلت بزرگان با چنین کوته اندیشی‌ها و به تمسخر گرفتن ها، حتی ترکی برنمی دارد،  اما قدر و منزلت آن‌هایی را که این سرمایه‌ها و میراث گران قدر را نمی‌شناسند، به خوبی آفتابی می‌کند.

امثال شما هنوز برای اجرای چنین برنامه‌هایی باید بسیار خاک صحنه بخورید تا دریابید مانایی تاریخ و فرهنگ و هنر این مرزوبوم به وجود همین میراث معنوی گره خورده است.

اگر نمی‌دانی، بدان که استاد کم نظیر، زنده یاد سهراب محمدی از آخرین بخشی‌های کرمانج شمال خراسان بود و تنها بخشی‌ای که مدرک درجه یک هنری معادل دکترای نوازندگی و خوانندگی را دریافت کرده بود.

او که در بیرون از ایران هم نام و آوازه‌ای داشت، نخستین خواننده کرد کرمانج بود که همکاری خود را با رسانه رادیو آغاز کرد و در برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی و همین طور جشنواره‌های مختلف ایران پس از انقلاب ۱۳۵۷ حضور داشت.

قطعات درخشان و ماندگار شاره جان، آهنگ طوفان، شهید، لیاره، گُلا مِن او را بشنوید تا به هنر این نام آور عرصه موسیقی مقامی پی ببرید.

در آستانه روز سعدی به کلام او استناد می‌کنم که «هنر چشمه زاینده است و دولت پاینده؛ وگر هنرمند از دولت بیفتد غم نباشد که هنر در نفس خود دولت است، هرجا که رود قدر بیند و در صدر نشیند و بی هنر لقمه چیند و سختی بیند.»

صدای دل نشین و آسمانی او را بهانه تمسخر قرار می‌دهید؟ این بی احترامی از یاد و خاطره دوستداران موسیقی پاک نخواهد شد. افسوس به جای اینکه برنامه ویژه‌ای برای سهراب محمدی‌ها بسازید، دست آویز سرگرمی شما می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
بهرنگ
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۱
0
0
متأسفانه مهران رجبی دلقکی دست آموز بیش نیست که در تمام زمینه ها خودش را نشان داده . وقتیکه خودش میگوید که مردم سر بسرم میگذارند و میخندند من خوشحال شوم ، چه انتظاری دارید این بشر غیر طبیعیست . حتی دلقک‌های سیرک زمانیکه مردم آنها را مسخره میکنند، در دل می‌گریند .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->