برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

نوشدارو بعد مرگ سهراب

  • کد خبر: ۱۵۹۹۵۷
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۱
  • ۱
نوشدارو بعد مرگ سهراب
آقای مهران رجبی! عذرخواهی شما دقیقا مصداق «عذر بدتر از گناه» است و از گناه شما هیچ نمی‌کاهد.
علیرضا حیدری
نویسنده علیرضا حیدری

آقای مهران رجبی! عذرخواهی شما دقیقا مصداق «عذر بدتر از گناه» است و از گناه شما هیچ نمی‌کاهد. بنابر ادعای خودتان (چه درست باشد و چه نادرست) یک بار هم مهمان زنده یاد سهراب محمدی بوده اید، پس حق این نبود که نمک بخورید و نمکدان بشکنید.

مینای درخشان و زیبای شأن و منزلت بزرگان با چنین کوته اندیشی‌ها و به تمسخر گرفتن ها، حتی ترکی برنمی دارد،  اما قدر و منزلت آن‌هایی را که این سرمایه‌ها و میراث گران قدر را نمی‌شناسند، به خوبی آفتابی می‌کند.

امثال شما هنوز برای اجرای چنین برنامه‌هایی باید بسیار خاک صحنه بخورید تا دریابید مانایی تاریخ و فرهنگ و هنر این مرزوبوم به وجود همین میراث معنوی گره خورده است.

اگر نمی‌دانی، بدان که استاد کم نظیر، زنده یاد سهراب محمدی از آخرین بخشی‌های کرمانج شمال خراسان بود و تنها بخشی‌ای که مدرک درجه یک هنری معادل دکترای نوازندگی و خوانندگی را دریافت کرده بود.

او که در بیرون از ایران هم نام و آوازه‌ای داشت، نخستین خواننده کرد کرمانج بود که همکاری خود را با رسانه رادیو آغاز کرد و در برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی و همین طور جشنواره‌های مختلف ایران پس از انقلاب ۱۳۵۷ حضور داشت.

قطعات درخشان و ماندگار شاره جان، آهنگ طوفان، شهید، لیاره، گُلا مِن او را بشنوید تا به هنر این نام آور عرصه موسیقی مقامی پی ببرید.

در آستانه روز سعدی به کلام او استناد می‌کنم که «هنر چشمه زاینده است و دولت پاینده؛ وگر هنرمند از دولت بیفتد غم نباشد که هنر در نفس خود دولت است، هرجا که رود قدر بیند و در صدر نشیند و بی هنر لقمه چیند و سختی بیند.»

صدای دل نشین و آسمانی او را بهانه تمسخر قرار می‌دهید؟ این بی احترامی از یاد و خاطره دوستداران موسیقی پاک نخواهد شد. افسوس به جای اینکه برنامه ویژه‌ای برای سهراب محمدی‌ها بسازید، دست آویز سرگرمی شما می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
بهرنگ
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۱
0
0
متأسفانه مهران رجبی دلقکی دست آموز بیش نیست که در تمام زمینه ها خودش را نشان داده . وقتیکه خودش میگوید که مردم سر بسرم میگذارند و میخندند من خوشحال شوم ، چه انتظاری دارید این بشر غیر طبیعیست . حتی دلقک‌های سیرک زمانیکه مردم آنها را مسخره میکنند، در دل می‌گریند .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->