جدیدترین اثر حسن روح‌الامین، در ایام فاطمیه اول به چه چیزی اشاره دارد؟ علت ساخته نشدن «اخراجی‌ها ۴» چیست؟ معرفی برگزیدگان هفته کتاب در آیین ملی بزرگداشت روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» منیژه حکمت با «ترس و لرز» در راه هند رونمایی از مجموعه چهارجلدی «رخداد‌های موشکی» (۲۴ آبان ۱۴۰۳) چطور می‌توانیم شهری کتاب دوست داشته باشیم؟ هنر مقاومت تمام شدنی نیست | گفتگو‌ی شهرآرا با هنرمندان حاضر در رویداد هنری «پرچم بر زمین نمی‌افتد» کلمه‌ها و ترکیب‌های تازه | اعضای تحریریه «شهرآرا» از کتاب‌هایی می‌گویند که از خواندنشان لذت برده‌اند آغاز یازدهمین دوره آیین «کتاب‌گردی» به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی (۲۴ آبان ۱۴۰۳) «مرگ فروشنده»، روی صحنه مشهد | ماجرای تلخ تبلیغ رؤیای آمریکایی آخر حکایت کتاب صوت | دانلود آهنگ جدید حسین حقیقی با نام «من با تو می‌مونم» + متن آهنگ فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۲۴ و ۲۵ آبان ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ شرکت‌کنندگان سری جدید جوکر بانوان مشخص شدند + تیزر و زمان پخش انتقاد سید حسن خمینی از فیلترینگ و ممیزی‌های سخت‌گیرانه کتاب تصویر جدید از پشت صحنه فیلم «بُت» حمید نعمت‌الله + عکس نگاهی به یکی از مطبوعات قاجاری مشهد | اخبار آستانه در نشریه «شرق ایران»
سرخط خبرها

عید خوبان

  • کد خبر: ۱۵۹۹۶۲
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۸
عید خوبان
همیشه آخرین‌ها تلخ اند! آخرین دیدار، آخرین فرصت، آخرین کلمات، آخرین نفس و...

همیشه آخرین‌ها تلخ اند! آخرین دیدار، آخرین فرصت، آخرین کلمات، آخرین نفس و... دلتتگی همراه با حس غربتی را به همراه دارند. حسرتی که فصل مشترک همه آخرین‌ها در لحظه‌هایی است که از دست رفته اند و مدام با خودت مرور می‌کنی که کاش به این آسانی‌ها از دست نمی‌دادم. آخرین‌ها اغلب با از دست دادن عجین اند.

شاید برای همین است که غروب آخرین شب ماه رمضان شب دلتنگی و حس غربتی است که بندگان خوب خدا درکش می‌کنند و حسرت لحظه‌هایی که ممکن است به دلیل روزمرگی‌ها و خستگی‌های جسمی و روحی از آن بهره کافی نبرده باشند، غمگینشان می‌کند، اما آن سوی دیگر این حزن، شادی است که با روز عید در پایان این ماه مبارک رقم می‌خورد و خداوند متعال هیچ کس را بی عیدی و پاداش نمی‌گذارد، چنان میزبانی که مهمانش را بدرقه می‌کند در ظرف دست‌های هر کداممان به اندازه‌ای که در این ماه رسم بندگی را به جا آورده باشیم عیدی می‌گذارد. از این روست که این آخرین را فراقی در میان نیست.

وصالی است که در آن بندگان خوب خدا جامه نو می‌پوشند و با زکات و انفاق جشن می‌گیرند و در قنوت نمازی که به شکرانه چنین عیدی است طلب مغفرت و آمرزش می‌کنند. خوشا به حال سعادتمندان و پاکیزگان که «قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَکَّاهَا، وَقَدْ خَابَ مَنْ دَسَّاهَا، هر کس خود را تزکیه کرد رستگار گشت و هر کس خود را با گناه آلوده کرد زیان کار شد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->